Chapter 35: Nejsem si jistá co cítím

1.8K 162 14
                                    

Uvnitř, umírám ze zmatku. 

______ 

Šli sme do nějaké přepychové Francouzské restaurace.  

Cítím to od tud. 

Hodně to cítím. 

V oblečení se cítím nevhodně, i když mám na sobě šaty. Ale je to spíše neformální oblečení, samozřejmě dostávám od všech v restauraci divné pohledy. 

Hurá pro pocit z tohodle místa. 

Ale alespoň je Zayn taky oblečen nevhodně. V tomhle směru to není tak trapné. Ale jinak než to, že se cítím pořád mimořádně z tohodle místa. Jsem ta divná blondýnka co sedí se skupinkou lidí s tmavými vlasy. 

Mohla by jsi sem přijít a v podstatě říct: "Ona sem nepatří!" 

Hurá pro trapnou večeři. 

Ale všichni bysme se shodli na tom, že cesta autem byla velmi nepříjemná. Auto, které Trisha najala mělo jen šest sedaček- dvě vepředu, dvě uprostřed a dvě vzadu. Trisha samozřejmě řídila a Doniya si vzala sedadlo vedle spolujezdce a tvrdila že je nejstarší. Waliyha a Safaa si sedly na prostřední sedadla- říkaly že tam byly první. 

 Takže můžete vidět kde byl Zayn a Já. Ani jeden z nás sme nebyli rádi a nikdo v autě nemohl přijít na to proč sme k sobě tak lhostejní. Ale samozřejmě, nikdo neměl tušení o tom, co se mezi námi stalo. 

A my to tak udržíme. 

"Takže kde jste se vy dva poprvé potkali?" Zeptala se Trisha. Cítila jsem se, jako bych byla vyslýchaná. Jako bych byla zase v téhle pozornosti. Cítila jsem se, jako jelen s reflektory zářící přímo na něj. 

"Perrie nás představila." Řekla jsem. 

Ve stejné době řekl Zayn: "Potkali jsme se , když jsem navštívil South Shields..." 

Oba jsme se na sebe podívali s divným výrazem na tváři. Nakonec jsme řekla, "Perrie nás představila, když Zayn přijel do South Shields a viděli jsme se každý druhý den, kdy jsme... ehm a potkali jsme se když jsem byla na obědě s kamarádkou." 

"Ach můj bože." Řekla Doniya, otočila se a podívala se na nás oba. "Nešikovnost je pořád semnou. Stalo se mezi vámi dvěma něco nebo tak? Sedíte na kraji svých sedadel, jako by jste na sebe byli alegičtí." 

"Hmm..." 

"Jako vážně, Zayne ona je tvé ex sestra, ne nemoc!" 

"Ale to nic." Mávla jsem. "Jen je mi trochu špatně. To je všechno."  

Ano, použila jsem stejnou výmluvu, kterou jsem použila když jsem se poprvé potkala ze Zaynem a zfalšovala celý náš vztah. I když pro mě falešný nebyl. Předstírala jsem že jsem byla nemocná takže mě nemohl chytit a políbit mě. 

Samozřejmě jsme se políbili o několik dní později, né že bych si stěžovala nebo tak něco... 

Oh staré dobré časy. 

Zayn se na mě podíval. Myslí na tu samou věc na kterou myslím já- naše minulost. DObré časy. Naše dobré časy. Předtím, než jsme všechno spláchli a šli pryč jako by to bylo nic. 

Cítím že mě svět nenávidí- protože jsem během večeře byla umístěna vedle Zayna. 

Více trapnosti! Zábava zábava zábava... 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now