Chapter 23: Nesním, dobře?

3K 217 11
                                    

Váhavě jsme si pohladil po vlasech, když spala. Ani se nepohla. Bylo to pro mě pohodlné, když měla hlavu položeou na mém klíně. Pro jednou jsme si přál, abych mohl zapomneout, že mi lhala. Přál jsem si, že by všechno mohlo být... méně dramatické. 

Co ta holka semnou dělá?  

____________ 

P E N 

Pohladil mou tvář, pohladil ji a hluboko mi pohlédl do očí, jako nikdy předtím. Jeho ústa jsou lehce pootevřená a cítím jak se mé tělo zachvělo. Věci, které mi Zayn udělal. Nenáviděla jsem to, ale byl to tak vzrušující pocit. 

"Zayn." Zamumlala jsem. 

"Omouvám se." Zašeptal. "za to, co jsem udělal. Byl jsem tak blbej a-a neopatrnej.Byl jsem tak blbej, že jsme tě nechal jít Penelope."  

"Neříkej to." Řekla jsem a zvedla ruku, abych se dotkla jeho tváře. "Stejně jsem byla součástí viny." 

"Bože Pen, ty jsi neudělala nic špatného. Neměl jsme na tebe křičet a neměl jsem být tak tvrdohlavý." 

"Já jen- Cítím se tak provinile, že jsem lhala a ty jsi byl tak naštvaný. Bylo to, jako bych se rozbila. A potom co jsem se odstěhovala pryč a myslela jsem na všechny mé problémy, které byly stanoveny a potom ses zase objevil a ne-nevím jak se s tebou vypořádat..." 

"Když jsem tě viděl znovu, jsem si uvědomil, jak jsem byl blbej tě nechat jít. Teď jsi v Los Angeles a máš práci. Neexistuje žádný způsob, aby ses vrátila semnou zpátky do Anglie..." 

"Zayn-" 

"Ale ty jsi tak perfektně odešla. A já nevím co mám dělat!" 

Dívala jsem se na jeho tvář, smutnou a zlomenou. Jeho oči byly smutné a jeho vlasy byly rozcuchané sexy způsobem. Jeho ruce byly v jeho jean kapsách a jeho třičko bylo natisklé proti jeho tvarovanému tělu, jako nějaký druh řeckého Boha. 

"Jen mě polib!" Vyhrkla jsem. Byla jsme tak překvapená... být tak troufalá. To nejsem já. To vůbec není jako já. Nebyla jsem ten typ dívky. Odkud ta všechna sebejistota pochází? 

"Nemůžu." Povzdechl si Zayn. 

"Proč ne?" 

"Protože sníš." 

"Ne, nesním." 

"Jo, sníš. Penelope, opravdu si myslíš, že po všech těch lží, co si mi řekla, že bych ti okamžitě odpustil? A políbil tě? A chtěl se s tebou odstěhovat do Los Angeles, i když mám dokonalou práci, která vyžaduje, abych byl v Anglii? Penelope, sníš. Probuď se." 

"O čem to mluvíš?" Zakňučela jsem. "Já nesním. Prosím, tohle není sen. Bože, prosím ne." 

"Mrzí mě to Pen. Ale měla by ses probudit." 

"Ale-" 

Potom tady bylo jasné světlo a moje oči si na to zvykly. 

Opravdu to byl jen sen... 

Najednou si sedla vzpřímeně, bolí mě záda a moje oči si zvykají na sluneční záři, přes okno ložnice. 

Ložnice. 

Vůbec si nemůžu vzpomneou, jestli jsme šla domů, poté, co jsme s Liamem a ostatními sledovali Toy Story. Všichni usli a- já jsem taky usla. Takže, moje otázka je taková, Kde jsem teď? Rozhlédla jsme se kolem, na tenké záclony a zavazadla ležící na zemi s různými kusy oblečení, vyčuhujícího z něj. Jsem v hotelovém pokoji. A po objevení mnoho vlasových styling pomůcek, jsem věděla v jakém pokoji jsem.  

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now