Chapter 1: Nejsem Perrie

4.5K 257 4
                                    

"Mamma told me not to waste my life; She said spread your wings my little butterfly.."  

Poslouchala jsem písničku od Little Mix, Wings. Little Mix je holčičí skupina a jsou tak dobré, jako Spice Girls, podle mého názoru. Ale možná to je jen mojí povinností říct, že je ta skupina dobrá, když je v ní moje sestra. Little Mix ne Spice Girls. Nejsem tak stará! 

Sestra dvojče, jestli mám být přesnější.

Nevím, jestli jste o ní slyšeli, ale moje sestra je Perrie Edwards. Možná vám při tom jméně zazvoní zvoneček a vy si vzpomenete na skupinu One Direction. Perrie chodí s jedním klukem z téhle skupiny. Neviděla jsem ji už 6měsíců. 

Ale tady jsem já, o 7minut mladší sestra Perrie, sedící doma a poslouchajíc sestřiny úspěšné písničky. Mít sestru dvojče nebylo tak srandovní. Možná si myslíte, že jo, ale je to jako peklo. Mít lidi, kteří ti říkají nesprávným jménem po celý tvůj život, bylo otravné a taky iritující. Dokonce byli i časy, kdy jsem se odmítala bavit se svojí mámou, protože mě sedmkrát nazvala Perrie, opravdu... počítala jsem to. Jestli to nebylo otravné a frustrující, potom nevím co to bylo. 

"Penelope!" Uslyšela jsem křik své mámy. Vyndala jsem si sluchátka z uší a kráčela jsem dolů schodmi za svou mámou, která pravděpodobně skládá prádlo nebo něco jiného. Je to jeden z těch obyčejných dní pro ni. Nikdy jsem přesně nevěděla, co ve skutečnosti dělá. Proto zadši preferuji, když jsem sama zamknutá v pokoji. Je tam pěkně, teplo a hlavně klid. 

"Vynes odpadky prosím." Povzdychla jsem si. Ačkoliv si moje sestra žije jako hvězda, já jsem pořád doma. Pořád musím dělat domácí práce okolo domu, umýt a hrát si jako ostatní 19leté holky. Dobře, ale tak 19roční lidí nesedí doma na zadku, ale jsou na univerzitách nebo aspoň nebydlí s rodiči. Už jsem musela i vyřešit záhadu, co budu dělat po zbytek svého ne-vzrušujícího života. Ve skutečnosti, nic zvlášzního jsem nevyřešila. 

Přísahám, že polovina Perriiných fanoušků ani netuší, že nějaká druhá Perrie existuje. Ano, je to dostatečně frustrující, když sebe nazívám druhá Perrie a né není dvojče. Ale každopádně, ona má dost peněz na to, aby si zařídila svoje vlastní bydlení. 

Myslím, že Perrie má jeden byt tady, v South Shields kde bydlíme a další v Londýně, kde bydlí její přítel Zayn. Vždyť víte,  Zayn Malik. Ten záhadný hnědooký kluk tmavější pleti. Tohle je samozdřejmě jen můj popis. Taky má velmi hodně tetování, které nevypadají jako její typ, ale když je šťastná...

Tetování mi vůbec nevadí, spíš si myslím, že zobrazují něco hodně pro něj důležitého. Hledám v nich to zajímavé, zatímco ostatní hledají to špatné. 

Vzala jsem tašku s odpadky a odnesla ji ven. Počasí bylo trochu teplejší na to, že už je Říjen. Celé dny sedím jen na zadku, takže bylo mi trochu divné najednou chodit a jít ven. Asi bych se propadla pod zem, kdyby teďkom šel nějaký skutečně pěkný kluk. Ale i tak, jsem oblečená v pyžamových gatí a širokým tričku. Říkala jsem, že na nohách mám modré huňaté papuče? 

Měla jsem namířené jít zpátky dovnitř, taky jsem se začala cítila nepohodlně být venku, když jsem uslyšela zavření dveří od auta. Buď je to člověk co se rozhodl zaparkovat na našem chodníku nebo nám krást wifi... 

Otočila jsem se a moje oči se zaměřili na známou holku. Její vlasy-bílý blond a její oči-modré. Přesně jako já! 

"Pen!" Vykřikla. Perrie se rozbehla proti mě a zahalila mě do obrovského objetí. Objala mě tak silně, že jsme už nemohla dýchat. Dobře, mohla, ale bylo to težké. Jen si zkuste představit jak silně mě mačkala. 

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat