Chapter 26: Nejsem nejlepší v randění

2.6K 188 11
                                    

Potřebuju rozptýlení, cokoliv. Potřebuju přestat myslet na Zayna a přemýšlet o svém vlastním štěstí, co později v životě chci udělat, aniž by mě jeden hloupý rozchod držel zpátky. Potřebuju jít dál. 

Rozptýlení. Rozptýlení. Roztýlení. 

Carter.  

___________ 

Z A Y N  

 Zíral jsem z okna, díval se jak se déšt lije dolů před mým oknem. V kuse tři dny prší a nudné počasí jen přidává mé náladě. Obloha venku je tmavá a šedá, bez známek jakéhokoli světla přicházejícího přes zamlžená okna. Je jen jedenáct hodin ráno, ale vypadá to hodně podobně jako v devět večer. 

Skvělá věc v mých očí je, že televize pořád funguje, když se jiného nedá nic dělat. Není tady žádný důvod, abych šel vlastně ven v tomhle počasí. Obvykle, když jsem se podíval ven na ulici, viděl jsem tam mnoho lidí obvykle s jejich nákupními taškami nebo jen na procházce. Teď, tam je jen pár lidí, bežící někam do úkrytu pokrývající hlavu něčím, jen aby nebyli mokří. 

Opravdu jsem neposlouchal, co se děje v televizi, protože všechny show nejsou moc dobré. Všechny zprávy jsou přeplněny tím, jak jsou ulice zaplavené jako nikdy předtím a jak je vítr hodně silný. Ale nakonec jsem přistál a nějaké náhodné drbařské ( :D ) show, ve snaze zjistit jestli tady jsou nějaké nové bláznivé zvěsti o One Direction. 

Zdá se, že už jsem jednou umřel. 

"Poslední novinky ve světě celebrit!" Řekla moderátorka... myslím, že její jméno je Melisssa. Jednou nebo dvakrát jsem to viděl, ale její jméno je Melissa... Jsem si jistý, že to tak je. 

"Takže, všichni víme, kdo je Perrie Edwards, že? Členka Little Mix má zřejmě dvojče? Kdo ví?" Zacvrlikala Melissa. 

Obrátil jsem oči v sloup. "Vím." Ušklíbl jsem se. 

"Penelope Edwards je v Americe a pracuje jako herečka. Edwards holky jsou docela divadelní dvojce, že? Teď,  Zayn Malik z One Direction a Perrie Edwards se tragicky rozešli, ale máme novou Edwards které fandíme. Nedávno Penelope Edwars byla spatřena se svým novým kolegou Carterem Ridgewoodem a to nejen ve studiu. Ti dva jsou pořád útulní..." 

Na obrázku ukázali Cartera. "Někdo potřebuje ostříhat." Okomentoval jsem. "vážně, kdo si nechává tak dlouhé vlasy jako Harry." 

"Ti dva byli spatřeni v restauraci, nedaleko studia kde pracují, večeřeli tam. Další obrázky se objevili jak se ve studiu drží za ruce a dokonce jsme dostali jeden kde Carter dává Pen pusu na tvář! No není to sladké?" 

"Chci zvracet." Jistě by už stačilo obrázků, které Melissa ukázala. Byly většinou rozmazané, ale ještě jsem mohl rozeznat známou Penelope tvář a toho druhého. Oba se smáli, když jedli večeři a na druhém obrázku Carterovy rty byly přitisknuty na Penelopeninu tvář. Na každém mi poskočil žaludek. 

"Víc informací o Carterovi a Penelope později!" To je poslední věc, co jsem slyšel než jsem vypl TV. Je už ve vztahu? Tak rychle? Nebylo tady žádné skutečné potvrzení, že jsou spolu, ale po tom všem to tak vypadalo. 

Hrom, blesk udeřil mým oknem a světla se vypla. 

Jen moje štěstí. 

P E N 

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat