Chapter 5: Neprohraji tuhle soutěž v jezení

3.6K 230 2
                                    

Zayn přehodil ruku kolem mých ramen. "Opravdu se mi líbí tahle nová Perrie Edwards." Řekl. "opravdu. Tak jako tak, vůbec make-up nepotřebuješ. Bez něj jsi hezčí."  

_____ 

"Vsadím se, že tenhle Big Mac sním rychleji než ty." Vyzval mě Zayn, stále držel teplý hamburger v ruce. Opravdu mě vyzívá? Chce prohrát? Ale samozdřejmě, on si myslí že jsem Perrie. No, bude to pro něj velké překvapení. 

Podívala jsem se na svůj Big Mac v rukou. Mám s ním riskovat prohru? Věděla jsem, že se Perrie bez boje nevzdává. "Tohle je na pěkného kluka." Ušklíbila jsem se. Ten kluk šel dolů. Ani by nevěděl, co ho zasáhlo. 

"Připraven." Řekl Zayn. "Budu vítěz..." Zayn na mě mrkl a obdržel ode mně mrknutí zpátky. "Go!" Když slova opustila jeho ústa, vzala jsem si obrovské sousto mého hamburgera. Ještě to bylo trochu horké a tak jsme si spálila jazyk, ale nenechám Zayna, aby mě porazil v soutěži o jídlo. Nikdy jsem nevyhrála soutěž, ale pokud to bylo jezení, vyhrála jsem. Tečka. Žvýkám tak rychle jak to jen jde a potom jsem si ukousla další sousto. Zayn zastavil a napil se Coca-Coly, dal mi více času. 

Je to jako by se snažil prohrát. 

Konečně, vzala jsem si poslední soustu burgera a vypila celou moji Coca-Colu. Brkla jsem si a začala se smát. Zayn se na mě v úžasu podíval. "Bylo to tak..." Určitě chce říct hrubé. Pane bože. Není divu, že jsem nikdy neměla kluka. Jsem nechutná. Chystala jsem se prozradit Perrie. Ví, co se děje. Ví. "Skvělé!" Zakřičel Zayn. 

"Huh?" 

"Vážně. Nevěděl jsem, že to v tobě je!" Vykřikl. Jeho oči se rozšířily- v ozdobu. Bylo to docela legrační- jeho úsměv byl obrovský. 

"Holky umí jíst." Pokrčila jsem rameny. "Jen jsem měla obrovský hlad." 

"Yeah, určitě měla!" Zasmál se Zayn. "Nikdy předtím jsem tě tak rychle jíst nebo tolik neviděl. Vlastně, nikdy jsem neviděl holku jíst tak rychle. Gratuluji Perrie- Myslím si, že jsi vytvořila nový světový rekord. Možná by sis měla dát soutěž s Niallem." 

"Ha- Vyhrála bych." Řekla jsem samolibě. 

Mám pořád žízeň a snažím se ještě napít Coca-Coly, ale potom jsem si uvědomila, že žádnou už nemám. "Sakra." Zamumlala jsem. Všechno jsem to musela vypít po Big Macu- po tom všem  jsem měla sucho v puse. 

"Vem si moji." Nabídl Zayn a posunul jeho pití ke mě. Perrie je tak šťastná. Dokonce ikdyž nejsou spolu, na předstírání dostala tak sladkého kluka. Ta, která by skončila s tímhle klukem, by byla šťastná holka, ať už Perrie nebo nějaká jiná holka s kterou jsem se ještě nepotkala. 

Vzala jsem si to od něj. "Děkuji." Usmála jsem se a napila se z nápoje. Pozdechla jsem si, když mi tekutina stékala po krku dolů. Bože, to je dobré. 

"Jseš pořád hladová? Protože nemůžu tyhle hranolky sníst sám." Řekl Zayn směrem na hranolky dole. Stále mu ještě polovina zbývala. Má vůbec hlad? Nebo, možná se snaží, abych se cítila opravdu tlustá... ale na druhou stranu... 

"Myslím, že mi nalevo zůstalo ještě místo." Ušklíbla jsem se. 

Mám pořád hlad. 

Brzy tam zbyla jen jedna hranolka. Zayn se podíval na hranolku a potom na mě. Udělala jsem to stejné. Byl to velký konflikt. Jo, je to jenom jedna hranolka, ale možná to je pro mě a pro něj čekání, aby jsme se o tu jednu hranolku poprali. Proč? Protože jsme oba divní, protože to je tak pozdě v noci. Ale skutečná otázka je: 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now