Chapter 3: Nemluvím pravdu

3.8K 235 3
                                    

"Ahoj kotě." 

Už nejsem Penelope Edwards. 

Jsem Perrie Edwards..... 

_____

"Já vím, měl jsem zavolat." Zayn pokrčil rameny, začervenaly se mu tváře a přesunul se z jedné nohy na druhou. "ale chtěl jsem, aby to bylo překvapení." Podal mi květiny. Zvedla jsem je k nosu a přičichla si. 

Nejspíš si myslel, že jsem si toho nevšimla, ale viděla jsem, že jeho ruce jsou zpocené. Byl tak nervózní... Otřel si ruce o jeho džíny. 

"Jsou krásné. Děkuji." Usmála jsem se na něj, díky tomu, že byl vyšší než já. Ve skutečnosti hodně vyšší, ale nic než podpatky do nemohly napravit, i když jsem je opravdu nenáviděla. Dělaly mi hrozné puchýře... Otevřela jsem Perriiny-moje dveře dokořán, aby mohl vejít do bytu. Technicky to byl byt Perrie. 

Ale já jsem měla být Perrie. 

Už to pro mě bylo matoucí. 

"Chyběla jsi mi." Řekl, přičemž udělal jeden krok ke mně. Byl přede mnou, k pohodlí příliš blízko a naklonil se, což byla jedna z věcí, která mě vyděsila. Zayn se naklonil, aby mi dal pusu. 

Na rty. Ne, ne, ne, ne, ne. 

No tak Pen... vymysli něco. Uhni. Zdržuj. Ještě ho políbit nemůžu. Ne teď. Teprve jsem ho potkala. Ne, nepolíbím ho. Absolutně se. 

"Achoo!" Kýchla jsem, předtím než jeho rty potkaly moje. Hodila jsem celým tělem, když jsem falešně kýchla. Zakryla jsem si nos a pusu, pokud bych všude měla sopel. Atraktivní, já vím. Samozdřejmě že jsem to udělala, i když to bylo falešní kýchnutí. 

"Budu potřebovat kapesník." Zamumlala jsem, stále jsem měla rukou zakrytý nos a pusu. Musela jsem být co nejrealističtější. Potřebovala jsem ho, aby mi věřil, protože nebyl žádnej způsob, abych jen tak políbila cizince. Prostě to bylo divný... a to zejména v případě, že cizinec je přítel vaší sestry. 

Ach jo. A součástí světového boybandu. Mnoho dívek by zemřelo být na mém místě, ale předstíraly by, že je její identické dvojče? Vidíš, nemyslím si. 

Zayn se na mě divně podíval, ale na nic se mě nezeptal. Zatím je to dobrý. Jsem neuvěřitelná... nebo tak, myslím. Asi si myslí, že jsem šílenec nebo něco, který by neměl být tak neuvěřitelný. Byl to malý oříšek.. Ale Perrie samozdřejmě nebyla.

Sakra, proč je to tak těžké?

Šla jsem do kuchyně a popadla papírový kapesník. Udělala jsem zvuk smrkání a hodila ho do odpadkového koše, než jsem se neochotně vrátila k Zaynovi. Vsadím se, že ty zvuky byly velmi atraktivní a vůbec né hrubé. Poznámka, hodně tam používám sakrasmus.

"Jaká byla tvoje návštěva rodiny v South Shieldsu?" Zeptal se Zayn. Dal jeho svalnaté a opalené ruce kolem mých ramen a vede mě do obývacího pokoje,aby jsme se posadili na pohovku. Všimla jem si, že má na ruce hodně různých tetování. Celé jeho ruka byla pokrytá inkoustem. Většinou je to pro mě děsivé, ale Zayn tak vůbec nevypadá. Vlastně, vypadá opravdu roztomile.

Ještě jednou, teprve ho znám pouhých pět minut.

"Bylo to skvělé. A také bylo skvělé vidět moji sestru. Dlouho jsem ji neviděla." Odpověděla jsem. Lži lži lži. Já ani nevím, jestli by Perrie řekla, že vidět mě bylo skvělé. Pokud by mě chtěla vidět, stačilo aby se podívala do zrcadla. Nicméně, je pravda že mě dlouho neviděla. 6měsíců je půl roku. Viděla jsem ji na internetu a někdy přes videochat.

I'm Not Her (CZ Translation)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum