Chapter 24: Nejsem divoká

2.8K 218 6
                                    

"Mm hmm." 

"Bye Zayn..." 

"Bye Penelope."  

__________  

*O týden později*  

"Penelope, tohle je Carter Ridgewood, člověk, který bude hrát později tvůj milostný zájem. Pořád na tom pracujeme, sem tam ho tam zatáhneme. Carter, tohle je půvabná Penelope Edwards."  Tomas, náš producent, nás představil. 

Právě jsem dokončila natáčení poslední scény třetí epizody, takže Tomas vyskočil a představil mě Cartera, který, musím přiznat, nevypadá špatně. Jeho vlasy nejsou jako Zaynovi, vlastně opačné. Jeho jsou písečně blonďaté, mírně dlouhé, ale ne dost považované za 'surfařského frajera', ale nicméně jsou dlouhé. Jeho oči se od Zaynových liší, zelené jako tráva v čerstvém jarním dni. Všimla jsme si, že nemá tetování a byl poněkud víc stavěný než Zayn.  

Pořád ho přirovnávám k Zaynovi. Byl to týden a pořád jsem na něm ještě zavěšená. Ani nevím kde je, protože nikdo z kluků mě vůbec nekontaktovali, od té doby co jsem odešla. No, kromě Liama, který mi napsal, že bezpečně přistáli v Londýně.

"Těší mě." Řekla jsem Cartrovi a potřásla si s ním rukou.

"Brit?"

"Ano." Odpověděla jsem. "Je tady nějaký problém?"

"Ne." Odkašlal si Carter. "jen mě to překvapilo, to je všechno."

"No." Řekla jsem, podívala se na hodinky. "Blíží se devátá hodina a já ještě neměla večeři, takže musím jít, pokud chceš můžeš se přidat nebo tak něco." 

Jen jsem ho pozvala, aby to bylo hezké, ale čekala jsem od něj že odmítne a řekne, že má jiné plány, protože lidé, ktří vypadají jako on ovykle mají jiné plány. Vlastně jsem čekala, že mi řekne, že se chystá do klubu s několika kamarády, ale neudělal to. 

"Jo, jistě." Přikývl. "možná bychom se mohli navzájem poznat, než se začneme líbat nebo tak něco na obrazovkách, co?" 

"Myslím, že to je dobré." Řekla jsem. "dej mi tvoje telefonní číslo a já ti napíšu místo." 

"Už žádáš o mé telefonní číslo? Jsou všichni Britové tak kupředu? Pokud jsou, tak odstěhuju se do Anglie."  

"Stejně, pokud by ses splet, navrhuji, aby jsi mi dal svoje telefonní číslo." 

"DObře, divoká britská dívko." 

"To je tvoje pro mě nová přezdívka, nebo tak něco?" Dala jsem si ruku v bok. Tázavě jsem se na něj podívala s mírně zvednutým obočím.

"No ne." Pokrčil rameny Carter. "ale je to donrý nápad." Podal mi papírek, "moje číslo." Objasnil. 

"DObře, napíšu ti podrobnosti." 

"To by bylo fajn, Britská dívko." 

_________ 

"Itálie je tvoje oblíbené jídlo?" Zeptal se, aby udělal náš rozhovor snažší, když si vybíráme z menu. Miluju italská jídla v této malé odlehlé restauraci v blízkosti našeho studia, ale pryč od oka veřejnosti. Je to moje nejoblíbenější místo, kam jít, když je pozdě v noci. Kolem půl desáté tam nebyl shluk lidí a to je to, co se mi na tom nejvíc líbí. Los Angeles je velké město a najít restauraci, kde není moc lidí je rarita. 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now