Chapter 7: Nepolíbím tě

3.2K 218 4
                                    

Zayn mluvil o svých sestrách a bylo to skvělé. Než jsem se nadála, už byl předemnou kousek dortu. "Dezert." Řekl Zayn. "Specialita šéfkuchaře Malika." Mrkl. 

"Cake mix?" 

"Jo!"  

__________  

"Za tohle tě tak moc nenávidím."  Zamumlala jsem, když jsem se přitulila k jeho tělu. Mám na sobě jedno ze Zaynových triček a jeho pyžamové kalhoty, které jsem si musela vytáhnout až do poloviny břicha. 

Teplá béžová kašmírová deka nás oba zakrývá, ale pořád mi je trochu zima. Hřeje mě Zaynovo tělo, ale nevypadá, že mu vadí, že jsem hodně... hodně blízko u něj. 

Jedna z jeho rukou, ta s tím velkým tetováním 'ZAP', je přehozená přes moje rameno, čímž mě drží blíž k jeho tělu. Hodně mi vadí tetování, ale ty Zaynovy jsou v pořádku. Moc mi nevadí. 

"Stejně je to skvělý film." Řekl Zayn, kývl směrem k filmu, který hraje v televizi na jachtě. 

"I když všichni víme, jak skončí." Povzdechla jsem si. 

"Bylo by to realističtější, pokud by ty dveře byly menší. Jasně, mohl tam být Jack trochu fit." Řekl Zayn. Jo, díváme se na Titanik. Zaynovi to nevadilo, opravdu. Řekl, že je to dobrý film, i když jsem částečně věděla, že chce vidět Kate Winslet (Rose) nahou, zatímco ji Leonardo DiCaprio (Jack) maluje. 

Z větší části jsme byli ticho, dokud loď nenarazila na ledovec. "Všichni jsou v háji." Okomentoval Zayn. 

"Přežijí." Poukázala jsem. 

"Někdo to tam prozkoumával." Zasmál se. 

Protočila jsem oči a pokračovala sledováním filmu. Pak to přišlo, Rose řekla, že Jacka nikdy nepustí, ale všichni víme co se stane.

Pustila ho!

"No, to byl průšvih." Řekl Zayn, když film skončil.

"Oba jsme se na tom shodli. Oba jsme věděli jak to skončí. Proč se na to nepodíváme znovu?"

"Buď to nebo Paranormal Activity 3."

"Titanik byl krásný."

"Myslel jsme si to ." Zayn je v košili a boxerkách. Nic jsem neřekla, i když to pro mě je nepřijemný, jestli to ví nebo ne. Myslím, že Perrie ho už viděla mnohokrát, ale já? Nejvíc nahých kluků jsem viděla, když na sobě neměli jen košili... nebo když plavali. Kluci nejsou moje parketa.

Po celou dobu má na sobě záchrannou vestu. Neumí plavat, i když mi Perrie řekla, že jeden z kluků ho to naučí. Nikdy to neudělali. 

Záchranná vesta je k němu přitisklá, jako by se bál, že by se jachta mohla potopit. Nemyslím si, že by se to mohlo stát. Bylo by to hodně nepravděpodobně, že by se to stalo. 

"Co chceš dělat teď?" Zeptal se Zayn. 

"Já nevím... je teprve jedenáct." 

"V mrazáku mám zmrzlinu." 

"Do toho!" Zmrzlina. Miluju zmrzlinu. Perrie ji taky miluje, ale narozdíl odemně, omezuje se. Jeden půllitr za dva týdny.

Já? Půllitr za tři dny. Tohle je můj limit. "Koupil jsem domácí vanilku. Nic není špatného s domácí vanilkou." 

"Zmrzlina jako zmrzlina. To je vynikající!" Zayn mi dal pět odměrek (na moji žádost) a sobě si dal tři. Okamžite jsem začala jíst. Sladká chuť se rozplýtvala na jazyku. Mm, nikdy nic nepokazíš vanilkouvou zmrzlinou. 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now