Chapter 32: Nejsem vyděšená...

1.5K 149 7
                                    

"Alespoň jsi se posunula dál Penelope." Usmála se Danielle. "Jsem na tebe hrdá." 

Ale věc je, že... 

NIkdy jsem se neposunula dál. 

_________ 

"Pen, ona si bude myslet, že jsem divná a bude mě nenávidět." Naříká Kylie. "Nemůžu se setkat s tvojí sestrou. Ona je jako dokonalá! A-a zpívá jako bohyně." 

Mám pocit jako by Kylie měla ráda moji sestru víc než mě. 

Jsme s Kylie v zákulisí koncertu Little Mix, ve skupině kde je moje sestra. Kylie, která šla vedle mě, dýchala zhluboka, znovu a znovu a znovu. Vypadala vystresovaně jako když byla na palubě letadla za začátku tohoto týdne.  

Byla oblečená víc extravagantně než já. Já mám na sobě bílé tílko s tmavými džínami a na nohou jedny z mých nejoblíbenějších párů bot- květinové konversky. 

Jsem na konversky mírně posedlá. 

Kyli zvolila víc elegantnější oblečení, i když jsem ji řekla že to není nutné a jo, mohla si vzít tričko Little Mix, kdyby se rozhodla. Ale vzala si nebesově modré šaty, řekla mi že si je schovává na speciální příležitosti, k tomu si vzala bíle boty na klínku. Spolu s tím si vzala náramek. 

"Budeš v pořádku." Zasmála jsem se. "Perrie není tak kritická. Jakmile ji poznáš trochu víc, budeš chtít aby byla tvoje nejlepší kamarádka ona a né já."  

Musel ajsem si vzít všechny svoje ID věci dostat do zákulisí stejně jako Kylie. Už jsem Perrie řekla, že si přinesu kamarádku. Trvalo to věčnost a když řekl bodyguard, "Budu hned zpátky a potom se uvidí jestli vác můžu pustit dovnitř." Málem jsem umřela flustrací. 

Zrcadlový obraz mě však objevil pravdu, právě kdy se bodyguard chystal otočit. "Penelope!" Vyjekla. "To je v pořádku, můžete ji nechat projít. Ona je semnou. Bože, je to moje jednovaječné dvojče, opravdu si potřebujete všechno ověřit?"

Otevřel pusu, aby mohl odpovědět, ale Perrie mě chytila za zápěstí a táhla mě do zákulisí. Kylie nás následovala a snažila se skrýt své vzrušení, jak nejlépe to šlo.

"Pane Bože, pane Bože, pane Bože." Pořád si Kylie pro sebe opakovala. "umřu."

"Ahoj." Řekla Perrie na Kylie. "Ty musíš být kamarádka Pen. Jsem Perrie, její identické dvojče, pokud bys neřekla."

"Já-já... Perrie Edwards. Takový velký fanoušek. Miluju tvůj hlas a, paneBože vlastně s tebou mluvím." Koktala Kylie. "Mám tvoje DNA CD a je dokonalé. PaneBože, uvidím i zbytek holek?"

Jako na povel se zbytek holek objevilo vedle Kylie. Znám je všechny, no přes Skype pokud se to počítá. Potkala jsem se s nimi, když byly v X-Factoru a navštívila je, ale nikdy jsem se dostala k tomu abych se poznala úplně.

Místo Perrie, která je ve skupině tam je i Leigh-Anne, Jade a Jesy.

"PaneBože, jste tady dvě." Leigh-Anne zalapala po dechu. "Chci říct, vím že vy dvě jste dvojčata, ale nejste vůbec rozdílné!" 

"Vlastně." Řekla Perrie. "Já jsem o půl palce větší než Pen." 

 "Jo, myslí si že je o proti mě něco víc. Ale pozor, alepoň má jinačí barvu vlasů než já. To dělá věc mnohem jednodušší." Na rozdíl od Perrie, se mi líbí mít blonďaté vlasy. Ano máme stejný obličej, ale má pořád lepší barvené vlasy než jsem mohla mít já. 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now