Chapter 19: Nejsem si jistá, kde je

3K 231 13
                                    

Dokonce i kdyby mě teď nenáviděla, věděla jsem, že by mi mohla se dostat z domu a místo toho se odstěhovat do Ameriky.  

_______________ 

Danielle a já jsme strávily tři hodiny dohadováním, že chci opustit Anglii a začít znovu v Americe. 

Ale nakonec Danielle dala na mě a nechala mě si sbalit svoje věci. Dokonce se mi nabídla, že mě zaveze zpátky do South Shields, říkajíc, že to bylo to nejmenší, co pro mě mohla udělat, vzít pryč z Londýna. 

Řekla jsme jí o tom, co mi řekla Zayn a nikdy jsem neviděla naštvanější holku než ji. Danielle vypadala, že by chtěla někomu vytrhnout hlavu. 

Takže jsem doma, balím si své věci do kartonových krabic. Vysvětlila jsem své problémy rodičům a zdálo se, že to pochopili. Vypadali smutně, protože jejich poslední dítě odchází, nechajíc je samotné. Perrie přijela do South Shields i přes naše nesouhlasy, souhlasila že mi pomůže se usadit v Americe. Jeden den ji musím zaplatil, poté, co dostanu slušnou práci a tak.  

Perrie byla moje sestra a neočekávám od ní udělat všechno, ale připevnila me na hereckého agenta, říkala mi, že si vzpomněla, že bych ho měla chtít k povolání, . Dokonce to okomentovala, že jsem udělal dobře, že jsem si ji vybrala natolik abych se stala docela dobrou herečkou. (nevím, je to jakýsi divný-__-) 

"Ale no tak Pen? Amerika? Proč prostě nezůstaneš v Anglii?" Zeptala se Perrie. Pomáhala mi se zabalit, ale jako Danielle, nechtěla abych odešla. Neřekla jsem ji, co jsem řekla Zaynovi, ale ona na to později přijde, ale to už bych měla být pryč. 

"Amerika se zdá být lepší. Navíc, vždycky jsem chtěla trochu slunce." Odpověděla jsem. Zastrčila jsem šaty pěkně do krabice a zavřela ji, zajistila jsem to průhlednou lepící páskou. Vzala jsem si tlustou lihovku a napsala na ni 'šaty'. 

"V Los Angeles ti bude chybět sníh." Poukázala Perrie. Viděla jsem její cíl. Snaží se mě záludně přesvědčit, že zůstat v Anglii je lepší volba. Nespadnu do toho. Stejně jak se snažila, jsem neměla v úmyslu do toho spadnout. 

"To je to, na co jsou vánoční prázdniny." ušklíbla jsme se. "ty které jsi přeskočila a letěla si do Timbuktu." 

"Neletěla jsem do Timbuktu! Jela jsem na Machu Pichu, ten rok kdy jsem vynechala Vánoce." Opravila mě Perrie, když zavřela víko od krabice a dala ji na rostoucí hromadu. 

"Nezapomeň na etiketu." Strčila jsem ji zpátky k ní. Perrie se zamračila a napsala na ni ledabyle 'knihy'. Nikdy nepochopí mojí potřebu, aby vše bylo úhledné. 

"Máma a táta jsou zničení..." Perrie se pokusila ještě jednou. "Ty jsi všechno co jim zbylo, víš. Představ si, že jejich poslední dítě odchází..." 

"Perrie." Varovala jsem. "Přestaň se snažit, aby se cítila špatně. Vím, co chci dělat. Jedu do Ameriky. Budu tam žít. Zapomenu na můj nudný život tady. Copak nevidíš? Nejsem stavěná žít v Anglii. Nesedí mi to." 

"Přizpůsobíš se, jelikož jsi moje dvojče..." 

"Přestaň se snažit, abych se cítila špatně!" Zasténala jsem. 

"Proč?" Zeptala se. Naklonila obočí směrem ke mně a ušklíbla se. "Funguje to? Funguje to, že?" 

"Ne!" Protestovala jsem. "Jdu." 

"No, mohla si aspoň říct, děkuji ti, tvojí úžasné sestře, která pro tebe zorganizovala přesun. Také jsem ti dala agenta. Když jsi slavná a na plátnech kin, doufám, že se zmíníš, že to bylo tvoje úžasné dvojče, které ti pomohlo se tam dostat." Usmála se Perrie. 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now