Chapter 4: Nejsem "Normální" Perrie

3.8K 231 6
                                    

"Teď jsem ten kousek chtěl sníst." Řekl Niall. "a ty se opovažuješ dotknou mého kuřete."

_____

 Zayn mě vysadil zpátky u Perriina bytu, který teď myslím, můžu nazvat i mým. Řekla, že co je její, je teď i moje. On a zbytek kapely museli někam jít. Nebyly mi zcela jasné detaily. Eleanor šla s přáteli a zeptala se mě, jestli chci jít s ní, ale odmítla jsem její pozvání. Chci použít a dostihnout Perrie na Skypu. Umírám- ne doslova, ale jsem ohromena. Byli to Perriiny přátelé. Cítila jsem se trapně, někdo kdo sedí u stolu cool dětí ve škole. 

Jsem přihlášena a procházím si seznam kontaktů. Ani nevím jaké tam má Perrie časové pásmo- ne že by to ohromně pomohlo. Všechno co jsem věděla, tam kde je by mohli být 3hodiny ráno. Přála jsem si, aby mi dala víc informací o jejím místě pobytu. 

Prosím buď tam. Prosím buď tam. Prosím buď tam. 

Opravdu tam bylo u jejího jména zelená zaškrtnutá značka. Díky bohu. Potřebuji s ní mluvit. Okamžite jsem klikla na její jméno a zavolala jí. Po chvíli se na obrazovce objevila známá tvář. 

"Ahoj!" Vyjekla. Její tvář je bez jakéhokoliv make-upu. Myslím si, že bez něj je hezčí. Je přirozeně krásná... ale když byla bez make-upu, vypadá dobře. Já vypadám jako zombie. Někdo neatraktivní. Její blond vlasy jsou svázané do drdolu s volnými prameny trčící všude možně. Vypadá jakoby byla na posteli se zvednutíma nohama. Jasně jsem mohla viděla v místnosti okno. Venku bylo jasno a moře s vlnami, řítící se na břeh. Hm... asi někde v tropicu. 

"Ahoj Perrie"! Povzdechla jsem si. "Dneska jsem byla venku se Zaynem a zbytkem skupiny. Taky jsem potkala Eleanor. Byli jsme v Nando's." 

"Hurá! Nejsou nejlepší?" 

"Bylo to pro mě trapné a i trochu zdrcující... ale mimoto, dozvěděla jsem se něco jiného Perrie." Přiznala jsem. 

"Co? Už Eleanor vyklopila tajemství? Ta holka...." Zasmála se Perrie. "Miluju tu holku. Ona je vždy štastná a dívá se na věci v tom nejjasnějším světle. Navíc, je vtipná jako Louis. Oba dva jsou perfektní a je to prostě rozkošný."

"Ne Perrie." Zasténala jsem. "Já vím, že spolu ze Zaynem nechodíte doopravdy! Vím, že to je fake! Kdy jsi mi to chtěla říct? Tahle věc mi to dělá ještě težší."  

Perrie mlčí a její oči se z kamery přesunuly na její klávesnici. Vzdychla. "Myslím, že by se někdy zmínil... Jen jsem doufala, že to nebude tak brzo. Koneckonců, je to jako tvůj první den..."

"Perrie! Proč to děláš? Je to špatné!  Pokud ho nemáš ráda, romantickým způsobem, můžeš toho nechat." Řekla jsem jí. "To je důvod, proč jsi odešla? Myslela sis, že se mu budu líbit víc nebo tak něco? Protože jsi špatná!" 

"Nemůžu se z toho jen tak dostat!" Řekla Perrie. "Kéž by to bylo, tak snadné. Podepsala jsem smlouvu, že sním budu chodit, na podporu obou skupin, ale jasně One Direction nepotřebovaly víc pozornosti. Manažer Little Mix nám řekl, že jedna z nás s ním musí chodit. Hráli jsme kámen, nůžky, papír a-" 

"A ty jsi v této hře prohrála Perrie." Dokončila jsem. Byla to pravda, vžycky jsem proti ní vyhrála a ona na mě vždycky řvala, protože byla přesvědčená, že jsem podváděla. Byl tam způsob, jak mohla podvádět? Dobře, prostě byla špatná, řekla si v duchu, že jsem podváděla a cítila se líp ve svých kámen, nůžky, papír dovednostech. Jen jsem si myslela, že tahle hra je o štěstí, bohužel, ale štěstí nikdy nebylo na straně Perrie, když přišlo na kámen, nůžky, papír. 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now