Chapter 10: Nepředstírám

3.4K 227 10
                                    

"Zamiloval se do tebe Penelope." Řekla. "A Vidím to. Na Perrie se takovým způsobem jak se dívá na tebe nedíval. Věř mi, vím to."  

_________

Danielle a já se blížíme potichu ke stolu. Myslím, že mám problém- Můžu jí věřit? Sotva Danielle znám, ale vše co můžu dělat, je doufat. Liam je dobrý kluk a pokud si vybral Danielle, pravděpodobně bude dobrý člověk. 

"Jaká bylo vaše holčičí drbařské zasedání na toaletách?" Zeptal se Harry. 

"Nebylo to žádné drbařské zasedání pitomče." Protočila jsem oči a sedla si zpátky vedle Zayna. "Danielle a já jsme jen byly... potkali jsme se." 

"Proč jsem nenavštívila vaše drbařské zasedání?" Eleanor našpulila rty. "Víš jak to bylo bolestivé sedět se všemi těmi kluky, sama? Je to jak sedět s bandou opic." 

"Hey!" Všichni sborově vykřikli. 

"Věřím tomu." Pokrčila jsem rameny. "Niall už dojedl?" 

"Nemá jídlo, takže mysím, že jo." Řekl Liam, při pohledu na Irského chlapce, který se nešťastně dívá na svůj prázdný talíř. 

"Všechno to je pryč!" Vykřikl. "NE!" 

"Potřebuje holku." Řekl Harry. 

"Ty ještě nemám holku, blbečku. Neměl bych mluvit." Vykřikl Louis. 

"Pořád se snažím přijít na to, jak mohl mít Louis přítelkyni, dřív než já." Řekl Zayn a podíval se na mě. Technicky, to ani mezi Zaynem a Perrie není doopravdický vztah. Byl zařízený. Zaslouží si lásku, ne mě a ani Perrie. Potřebuje někoho, kdo ho miluje a ne jen pro publicitu.  

Louis ovinul paži kolem Eleanor a pevně ji k sobě přitiskl. "Protože jsem lepší než ty!" Řekl Louis jako malé dítě. 

Eleanor protočila oči a políbila Louise na tvář. "Nevím proč tě miluji, ale miluji tě." To způsobilo, že se Louis začervenal. 

"Moc roztomilý." Zašeptala jsem. 

"Copak Zayn, takové věci pro tebe nedělá?" Vyptává se Niall. "Protože jestli ne, má problémy."

"Nemám problémy!" Potvrdil Zayn. 

"Je v pořádku Nialle." Oba jsem se ujistila. 

Liam konečně za jídlo zaplatil a odcházíme. Předtím, než jsme se mohli dostat do auta, kamery blýskaly před našima očima a byli jsme obklopeni paparazzi a spoustou křičících teenagerů. Trhla jsem sebou při zvuku výkřiků a jsem oslepena náhlými záblesky. 

Zayn našel moji ruku a stiskl ji. Přemístil mě na jeho stranu a držel mě tam. 

"VEM SI MĚ NIALLE!" 

"HARRY, PODÍVEJ SE NA MĚ!" 

"ELEANOR CHCE JENOM PENÍZE! LOUIS JE MŮJ, DĚVKO!" Podívala jem se na Eleanor, která zamrkala, ale podařilo se ji udržet svoji tvář, že ji ten hrozný komentář nevyvedl z míry.  

"DANIELLE JE PRO TEBE PŘÍLIŠ STARÁ LIAME! ZNOVU SE S NÍ ROZEJDI! NEZASLOUŽÍ SI TĚ!" Liam zlostí zrudl a viděla jsem, že na uklidnění Danielle stiskl pevněji ruku. Danielle, ale vypadala, jako by se chystala brečet, ale je silná a držela to v sobě. 

"ZERRIE JE FAKE! PERRIE NESMÍ CHODIT SE ZAYNEM! ZAYNE, PODÍVEJ SE SEM!" Trhla jsem sebou, když někdo řekl, že jsme fake. Zayn vypadá jako by se chystal vybuchnout, ale jeho rty držel u sebe. Ví, že kdyby řekl něco špatně, tak by to bylo druhý den všude v časopisech a na Youtube. 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now