1. kapittel

1.4K 43 6
                                    

1. Kapittel

Vinden rev i håret og jeg var blitt kliss bløt på grunn av regnet. Det hadde regna i to uker i strekk, og for å si det sånn; jeg er dritt lei. kan det ikke bare slutte å regne i noen timer liksom?

Skoleveien hjem var ikke egentlig så lang, bare litt over en kilometer. Men med en tung skolesekk og så og si regnstorm, så virker den lengere.

Forhåpentlig vis kommer denne dagen til å bli bra. Så fort jeg kommer hjem altså. Det er i dag de skal trekke konkuransen. Konkuransen om å få ha Isac Elliot hjemme hos seg når han kommer til norge om 1 uke.

Ja du hørte riktig. Sony Music har hatt en konkuranse, hvor man kan vinne at Isac bor hos deg hele uken når han kommer. Det eneste man trengte å gjøre var å skrive om ditt favoritt Isac minne.

Jeg hadde selvfølgelig skrevet om VG-lista 2013, jeg hadde vært fan en liten stund, bare i litt over en måndte. Det var like vel fantastisk å se idolet sitt fra første rad i golden cirkle.

Om dere lurer så heter jeg Jenny, jeg er 15 år gammel, født i 1999. Og en annen ting, datoen er fredag 14.mai.2015 og Isac skal ha konsert 21.mai og 23.mai, begge er i spektrum og begge er utsolgt.

Jeg kan virkelig ikke tro hvor stor han har blitt, bare på så kort tid. For noen uker siden hadde han til og med sin første konsert i USA.

Jeg kunne ønske jeg kunne dratt dit, og støtta han, men mamma og pappa lot meg ikke, siden vi allerede hadde bestilt USA tur til sommeren.

Jeg var utenfor døra til huset mitt nå. Vi bodde ikke i det største huset i verden, men det var stort nok til familien min, som består av meg, mamma, pappa og den lille hunden min Maia. Pappa er advokat og mamma er kirurg, så begge tjener ganske mye penger. Det dumme med det er at de er mye borte og jeg er ofte hjemme alene. Heldig vis har jeg Maia.

Jeg åpna døra og ble møtt av en hoppende og glad Maia. Hun er en liten svart og hvit Lasa Apsho på 3 år.

"Hei jenta mi," sa jeg og satte meg ned på huk.

Maia vifta bare mere med halen, og jeg begynte å kose med ho. Ho gikk fort lei, og løp inn i huset et sted. Mest sannsynlig for å finne en leke hun kunne ta med opp på rommet så jeg kunne leke med ho.

Jeg slang fra meg de gjennom bløte hvite conversa mine i et hjørne, og hang den røde Helly Hansen jakka mi på den faste knaggen over, før jeg tok sekken på ryggen og nermest løp opp trappa.

Jeg var ivrig på å få gjort leksene mine så fort som mulig. Mamma lot meg ikke sjekke mailen min om jeg hadde vunnet før etter jeg hadde gjort leksene. Hun trodde jeg kom til å bli for glad om jeg vant til å klare å gjøre noe, eller for lei meg om jeg tapte.

Jeg gjorde alle matteleksene og samfunnsfag leksene, før jeg fant frem macen min.

Jeg gikk inn på mailen min. Sommerfuglene svirret i magen, og jeg var utrolig spent. Dette var øyeblikket jeg har venta på siden jeg meldte meg på for nesten to måndter siden.

"Gratulerer, du har vunnet Isac Elliot konkuransen!

Om du har lyst til å sende oss din kontakt innformasjon, og foreldrene dine sin kontaktinformasjon, så tar på kontakt med deg så fort som mulig!

Håper du koser deg den uken Isac bor hos deg så snakkes vi igjen senere.

Mvh Sony Music"

Håper dere liker denne historien så langt :) Kommer ikke til å poste noe mer før vi er ferdig med den andre historien våres First and Only. Dette er bare en liten smakebitt. Kommenter gjerne hva dere syntes om denne delen, og om dere har noe dere har lyst til at vi skal ta med :)

-Sanne

Lost in Love (Isac Elliot)Where stories live. Discover now