15. kapittel

570 39 10
                                    

Skulle han virkelig ditche meg og Thea for de tre styggingene der? Hva faen liksom. Greit nok at han er kjendis ogsånt, men et sted går grensa.

Jeg og Thea går tilbake til den røde sofaen og setter oss ned igjen. Vi kunne vel like gjerne dra hjem, ingen vits i å sitte her å vente på at Isac skal bli ferdig på kino med noen andre jenter enn oss.

"Jeg kan virkelig ikke forstå at han gjør dette her! Han har snakka om å dra på kino med oss, siden vi planla det liksom. Jeg trodde helt ærlig at han gleda seg, men neida, han flyr av gårde med de første falske bitchene han finner, jadda!" sa jeg frustrert og lente meg tilbake.

"Skal vi bare stikke til McDonalds å vente ellerno? Det er ikke vits i å sitte her." Thea hadde reist seg opp og tatt veska si over skulderen da Isac kommer tilbake. Han vifter med tre billetter han holder i hånden.

"Jeg fikk de til å fikse til den vi skulle se. De hadde sett den og ville se In To The Woods, så jeg bare avtalte å møte de etter filmen. Dere trodde vel virkelig ikke at jeg ville ditche dere?"

Jeg og Thea ser på hverandre. Hva kunne vi si, vi trodde jo helt ærlig at han ikke ville være med oss.

"Skal vi gå i kiosken da eller?" spør han og ler. Jeg tror han skjønte hva vi tenkte på. Jaja, han virker ikke sur så da går det vel greit.

Vi går inn i kiosken og jeg finner fort det jeg skal ha. Røde lisser, en stor baconsnacks og cola, min faste ting siden jeg var sånn 8år, og fikk lov til å begynne å dra alene på kino. Isac hadde funnet seg en flaske med fanta exotic, en liten pose med skittles og en medium popcorn. Thea kunne jeg ikke se, hun var sikkert ferdig allerede. Jeg og Isac hadde jo gått rundt der i nesten 10 minutter.

Vi kommer til kassa og jeg setter tingene mine ned, Isac setter sine ting rett ved siden av. Jeg ser strengt på han, men han bare smiler og rekker dama bak kassa en 100lapp.

"Du må slutte med det der Isac, jeg vil betale for meg selv," sa jeg strengt og så på han. Han bare lo litt.

"Jeg bestemmer helt selv om jeg vil bruke mine egne penger på en pen jente eller ikke." Jeg himler med øynene igjen, men begynner å gå ned imot salene.

Vi river billettene våres hos kontrolløren og setter oss på plassene våres i sal 3. Heldigvis er det en av de salene hvor man kan lene setene bakover. Det er jo de beste setene.

"Så, hva er planen etterpå?" spør Thea.

"Vel, jeg og Jenny har planlagt at vi må dra rett til Oslo Spektrum etterpå, for å rekke konserten. Du kan godt bli med du og", smiler han til ho. Jeg ser bort på ho, og ser ansiktet hennes lyse opp og et stort smil dukke opp om munnen hennes. Det er så åpenbart at det var akkurat det ho ville høre.

"Ja, det vil jeg veldig gjerne!" nærmest roper hun. To sekunder senere hører vi et mangfold av hysj-er, komme fra de bak oss. Thea mumler et lavt "sorry" før vi fortsetter samtalen.

"Skal du egentlig møte de jentene etter filmen?" spør jeg og bytter tema. Jeg regner med, og håper på, at svaret er nei. Men man vet aldri.

"Selvfølgelig ikke! Ingen får henge med meg om de oppfører seg sånn mot noen jeg liker", svarer han bestemt. Takk gud for det. Jeg hadde ikke klart å tilbringe 5 sekunder til med de der as.

Isac smiler søtt til meg før han henvender seg til lerretet, hvor traileren til en film jeg aldri har hørt ol før, akkurat begynte. Jeg ser på at han ler smått av vitsene i trailern, og på at han følger spent med gjennom hele.

Jeg er heldig som har funnet en gutt som Isac. Det er skjeldent du finner en gutt med en fantastisk personlighet, bra humor, fint smil og som i tillegg kan synge. Det er sikkert derfor han klarte å bli berømt. Ingen ville vel prøve å stoppe han.

"Hei, skulle vi ha overnatting i kveld?" Spurte Thea plutselig. Traileren var over, så Isac snudde seg mot ho samtidig som meg.

"Det er greit for meg i allefall", svarer Isac. Han ser på meg og venter spent på hva jeg skal svare.

"Samme her! Jeg må bare høre med mamma og pappa, men jeg tror det går greit", smiler jeg fornøyd. Isac er så sinnsykt nydelig som gikk med på å hjelpe meg. Og nå gjør han alt dette for meg! Han er bare helt utrolig.

"Da blir det konsert og overnatting da", smiler Isac. Han ser på hver av oss, som sitter på hver vår side av han, før han fortsetter. "Hva gjør egentlig jenter på overnatting? Vi skal ikke ha putekrig og alt det der vel?"

Jeg og Thea bryter ut i latter med en gang vi ser det veldig bekymra ansiktet til Isac. Han tror vel virkelig ikke at jenter gjør sånt når de har overnatting?

"Jo, vi starter med ansiktsmasker. Så lakkerer vi neglene våre, så avslutter vi det hele med en putekrig", sier jeg sarkastisk og ler. Jeg ser på Thea som ler med meg.

"Å gud", sier Isac og legger hodet i hendene sine. "Kan dere ikke bare se på en film eller no?"

"Gud, Isac", ler jeg. Thea ler fremdeles hun og. "Selvfølgelig så gjør vi ikke alt det der! Hva tror du om oss?"

"Å", svarer han kort og ser ned. Man kan enkelt se hvor flau han er.

"Vi ser egentlig bare på film og spiser godtri", forklarer Thea og jeg nikker, som for å symbolisere at jeg er enig.

"Også går vi på twitter og spammer ned deg da." fortsetter jeg uten å tenke over det. Isac ser rart på oss og småler. Jeg ser på han og fortsetter. "Hei, du visste det vel egentlig sånn uansett. Du vet jo at vi er fans. Hva hadde du forventa?"

Vi ler alle tre, før vi snur oss mot filmen som akkurat skal til og begynne.

Lost in Love (Isac Elliot)Where stories live. Discover now