16. Kapittel

551 38 8
                                    

Jeg satt mellom Isac og Thea i en sofa backstage på Oslo Spektrum. Armen til Isac ligger på sofaputa bak ryggen min, men den rører meg ikke. Jeg skulle ønske den gjorde det, men dette er vel bedre enn ingenting.

Vi hadde kjørt hit rett etter filmen var ferdig, så nå satt vi her og lo av alle de geniale vitsene fra den.

"Også da han gjorde dette!" ler Isac og viser til hva han mener. Thea og jeg bryter ut i latter, og vi bare sitter sånn en stund. Isac ble ferdig med soundcheck for en halvtime siden, og nå er det bare en halvtime igjen til showet starter. Brått åpner døra ved siden av oss seg, og en mann kommer inn.

"Isac, vi har noen fans her som har vunnet meet and greet", nikker han mot Isac. Isac unnskylder seg før han smiler og går mot døra.

"Nei, bare bli her", sier mannen og holder ut hånda som for å stoppe han. "De kommer inn hit."

Før vi vet ordet av det, kommer det rundt 15 jenter inn i rommet. En av de bakerste i gruppen av jenter, griner lavt mens hun lener seg på venninna si. Det der hadde såå vært meg om jeg var en av dem. Hvorfor er jeg egentlig ikke sånn nå?

"Heisann, jenter!" smiler Isac. En gutt som står gjemt blir litt fornærma, men Isac så han nok bare ikke. Han mumler et lavt sorry før mannen avbryter.

"Okay, vi har bare en halvtime på oss. Så hvis alle kan stelle seg på en slags rekke her borte", kommanderer han og får de lenger inn i rommet. Jeg og Thea ser på hverandre før vi løper og steller oss i køen vi også. Vi har jo søren i meg ikke tatt et eneste bilde med han ennå! Da kan vel en profesjonell kameramann ta det.

Det er satt opp et svart teppe med et kamera foran, langs den ene veggen. Det er et snacksbord like ved, som jeg ikke oppdaget før nå. Jeg var vel for opptatt til å se meg rundt. Det sto iallefall ikke der forrige gang jeg var her.

"Det er bare å ta seg snacks og drikke mens dere venter. Og når dere er ferdige så steller dere bare dere her", mannen forklarer og viser. Jeg tror kanskje det er en av de to management folka jeg snakka med på flyplassen. Gud, nå føler jeg meg dum som ikke husker hva han heter.

Thea er raskere enn meg, og hun løper bort til snacksbordet. Hun henter to sjokolader som ho gir til meg, før ho går tilbake for å hente meg. Snickers og 7 up. Sier ikke nei til det. Hei, man skal jo aldri si nei til noe som er gratis uansett.

Køen går sakte, ettersom alle ønsker å snakke leeeenge med Isac. Det går en mann rundt med et kamera og filmer det som skjer, i tillegg til han som tar bilder av oss, og mannen, jeg ikke husker navnet på, som står fint plassert ved snacksbordet.

Endelig er det min og Thea sin tur, og vi steller oss i de mest fangirl-aktige posisjonene vi kunne komme på . Isac ler høyt når han ser oss og vi faller helt ut av karakter, selv. Thea går bort til han for å ta bilde først, og ber meg ta et med telefonen hennes i tillegg. Jeg gjør som jeg får beskjed om, og tar et par 3 stk bilder av dem, i tillegg til et grusomt selfie jeg tok av meg selv. Thea kommer tilbake og jeg gir ho både min og hennes telefon, slik at hun kan ta bilder av meg.

"Hei, jeg er Isac", smiler han til meg og tar meg i hånda. Jeg kan se på han at han strever med å ikke le. Jeg ler smått og svarer, "Jenny".

Vi tar først et vanlig bilde, før vi bestemmer oss får å ta sånn tusen tulle bilder. Vi tar et hvor vi lager grimaser, et hvor vi poser idiotisk, to hvor vi kysser hverandre på kinnet, et til idiotisk, og avslutter det hele med de værste gangster-posene jeg noensinne har sett. Vi bryter ut i latter samtidig som Thea og går tilbake til sofaen vår. Isac blir stående for å snakke mer med fansen, men vi sitter fint plassert i skinnsofaen. En av jentene kommer bort og steller seg foran oss.

"Hei", sier hun irritert. Hun er tydeligvis ikke glad for å se oss. Hvorfor kom hun bort til oss da?

"Hvorfor var ikke dere på møtet utenfor?" Spør hun frekt. Hun tror sikkert at vi vant en meet and greet konkurranse, sånn som ho.

"Nei, vi er ikke her for meet and greeten", smiler jeg og hun nikker sakte.

"Kjenner dere Isac?" spør hun etter noen få sekunder. Hun driver å ser bort på han hvert andre sekund, noe som antagelig kommer av at hun bruker meet and greeten sin på å snakke med oss om han, istedet for å snakke med han.

"Vel, tja", hva skulle jeg si? Kjente vi han? Vi har jo blitt godt kjent de siste dagene, men vi er ikke like gode venner som han er med feks Danu eller Lasse. Eller er vi?

"På en måte", smiler jeg.

"Men dere er norske, sant?"

"Ja", ler jeg. Hun nikker, og introduserer seg. Hun sier at hun heter Marte, så unnskylder hun seg og går tilbake mot Isac.

I det jentene er på vei ut døra, ettersom meet and greeten endelig er over, hører vi noen jenter snakke om noe som fanger oppmerksomheten vår.

"Så du de bitchene på sofan? De tror at siden de vant den idiotiske konkurransen så eier de Isac? Jævla støgginger as. De har sikkert betalt seg til det".

Hva?

Lost in Love (Isac Elliot)Where stories live. Discover now