Félreértések

4.7K 127 12
                                    

Sziasztok!

Rengeteg minden történt azóta, hogy kiposztoltuk az első részt. Köszönjük, hogy ennyien elolvastátok! :)

A helyzet az, hogy eredetileg ketten vezettük ezt a profilt és nem tudom, hogy a másik fel szokott e lépni, de én rendszeresen megnézem, amit írtok.

A rengeteg kommentet sajnos nem tudom végignézni, de két dologról szeretnék tájékoztatni a félreértés végett:

1. Ezt a könyvet nem én, nem is a barátnőm (akivel egyébként már egy ideje össze vagyunk veszve, de nem emlékszem már miért és nem beszélünk. Ha ezt látod, akkor szia) írta. Ez a könyv Jennavere által lett írva és Raven fordította. (Nem tudom ők kik, de köszi Ravennek)
Ez ki van írva a könyv leírásába, mégis sokan írtátok, hogy "milyen jól írsz/írtok". Ez nagyon kedves, de nem a mi munkánk sajnos :c

2. A folytatása a könyvnek.
Barátnőm talált egy másik drarry fanficet amit természetesen nem olvasott el, ezért nem lett leellenőrizve, hogy mi is igazából a sztori. Én elolvastam és felhívtam a figyelmét rá, hogy nemcsak a mi sztorinkhoz nem illik, de még szar is. Bocsánat azoknak akiknek az is tetszett, én legszívesebben megfolytottam volna magamat az olvasása közben.

Próbálok aktív lenni majd még a közeljövőben ezen a profilon, de ha itt nem leszek az, a sajátomon ( @primerol ) biztosan.

Ott bele is kezdek egy könyv fordításába egy másik baránőmmel, akinek nincsen wattpadja, de ha bárkit érdekel, a Fix your attitude-t igyekszünk majd minnél pontosabbra megcsinálni. Aztán lesz ami lesz.

Vigyázzatok magatokra és légyszives ne haragudjatok a második rész miatt, már levettem. Eredetileg a történetnek pedig tudtommal nincsen folytatása, de ha valaki tud róla valamit, szóljon, azt is szívesen posztolom :)

Legyen szép napotok <3

Dragon Tamer (Drarry) Where stories live. Discover now