A Roxfort szexistene

15K 604 538
                                    

Másnap Draco reggelizni sétált, és alig várta, hogy újra lássa Harryt. Előző éjjel Harry szobatársai végül megtörték az ajtózáró bűbájokat (Hermione segítségével), és persze nem voltak valami boldogok, mikor ott találták a két fiút összeölelkezve az ágyon. Rögtön kidobták Dracót, így hát ő kénytelen volt egyedül tölteni az éjszakát, pedig sokkal szívesebben töltötte volna azt Harryvel.

Elérve a Mardekár asztalt, Draco elegánsan ledobta magát Pansy és Blaise közé, és boldogan ételt kezdett pakolászni a tányérjára. A barátai mind gyanakodva figyelték. Egy boldogan reggeliző Malfoy nem volt megszokott jelenség.

- Nos Draco –, szólította meg Blaise közönyösen – nem tudtam nem észrevenni, hogy tegnap este milyen későn értél vissza a szobánkba.

Draco Blaise helyett inkább a tányérján felhalmozott palacsintákra fordította figyelmét, de Blaise nem hagyta annyiban a dolgot.

- Szóval hol voltál? – kérdezte, egyértelműen valami pikáns részletre számítva.

- Nem látod? – horkant fel Pansy. – Úgy értem nézz csak rá. Az arcára van írva, hol járt, és mit csinált múlt éjjel.

Draco csak elvette a narancsleves kancsót, és töltött a poharába.

- Draco – fogta Blaise könyörgőre a dolgot. – Tudom, hogy Potterrel voltál az este. Nem mesélsz róla semmit?

- Nem – jelentette ki tömören Draco, és kortyolt az italból. Majd tekintete végigpásztázta a Nagytermet, és megállapodott Harryn, aki fesztelenül csevegett Ronnal, Hermionéval és Deannel. Draco nem tudott elfojtani egy boldog vigyort, ami nem kerülte el Blaise figyelmét sem.

- Óóó, Draco szejelmes – kántálta vicceskedve, mire Draco rosszallóan rábámult. – Feltűnt nekem –, folytatta aztán Blaise – hogy ma nem legyeskedik Harry körül a csini ír haverja. Van valami közöd a dologhoz?

Draco odanézett, és magában konstatálta, hogy valóban így van. Seamus ott ült az asztalnál, és elmélyülten csevegett, Harrytől azonban biztonságos távolságot tartott, nyilvánvalóan félve, hogy magára vonja Draco haragját.

- Talán – vigyorogta Draco.

E pillanatban megérkezett a reggeli bagolyposta, és Pansy izgatottan nézett fel.

- Alig várom az eheti Szombati Boszorkány Bulvárt – lelkendezett. – Remélem jó lesz.

A Szombati Boszorkány Bulvár a Szombati Boszorkány társlapja volt, viszont sokkal szaftosabb írásokat tartalmazott, éppen ezért nagyobb olvasóközönségre tett szert, mint maga a Szombati Boszorkány.

A bagoly Pansy ölébe pottyantotta a magazint, ő pedig felajzva bámult a borítóra. Kék szeme csészealjnyira tágult, és finoman köhintett egyet.

- Mi az? – kérdezte Draco, és a lány válla fölött vetett egy pillantást az újságra. – Ó, a fenébe!

Harry Potter, a Roxfort ügyeletes szexistene! Exkluzív sztori! – hirdette a borítón lévő öles cím, alatta egy hatalmas képpel Harryről, amit nyilván a tudta nélkül készítettek róla kviddicsezés közben. Szűk póló volt rajta és sort. Zilált külseje tekintélyt sugárzott, és egyúttal pokolian szexi volt.

Blaise kikapta a magazint Pansy kezéből.
- Ördög és pokol! – akadt el a lélegzete. – Mostantól minden griffendéles edzésen részt veszek. Talán belépőt is szedhetnék. Ez elképesztő.

Erősödő sustorgás csapott fel a Nagyteremben körös-körül, igazolva a tényt, hogy mindenki, aki elő volt fizetve az újságra, osztotta Blaise véleményét.

Dragon Tamer (Drarry) Where stories live. Discover now