Hülyére kefélve

13.2K 486 519
                                    

- Tízszer egy este, és ez az átlagos... kíváncsi lennék, Malfoy hogy bírja ki... minden este...

- Csámpás? Az nem Granger macskája? Te jó ég...

- Póráz és nyakörv? A Kis Túlélőn? Hú de perverz...

- Igen, mocskos szerepjátékok. Azt hallottam Draco tényleg imádja eljátszani Harry rabszolgáját. Talán rossz a lelkiismerete. Ezek a gazdag kölykök egyébként is olyan furák...

- Női ruhák?! Komolyan? Tudtam, hogy Malfoy betegesen ferdehajlamú, biztos a halálfaló apja miatt, de ezt azért sosem gondoltam volna...

- Potter, Malfoy és Piton Professzor? Ó édes istenem...

Draco odakint állt a Nagyterem előtt, és a kiszűrődő szavak hallatán hangosan felnyögött. Aznap már kihagyta a reggelit is (és egész nap a leghátsó sorokban bujkált az órákon), és hirtelen az ebéd elhalasztása is furcsán kecsegtetőnek kezdett tűnni.

Vonakodva kellett beismernie magának, hogy végtére is ez az egész az ő hibája. Ő volt az, aki mindenféle kitalációt mondott annak a tetves rajongói klubnak Potter szexuális életéről, aztán meg még meg is erősítette mindezeket a háztársai körében. Mindennek tetejében, az a tegnapi kis szónoklat a klub előtt abban a pillanatban határozottan mókásnak, és jó játéknak tűnt, de most már mindenki erről beszélt, és ez az őrületbe kergette. Ráadásul még Potternek is össze kellett hoznia azt a jelenetet a klubhelységben...

Draco belerúgott a falba bosszúságában. Átkozott Potter, és az istenverte bosszúja. A Mardekárban lenne a helye annak a kis pöcsnek...

- Mit csinál itt egyedül ez a helyes srác?

Na csak emlegetni kellett.

- A kurva életbe Potter, vedd le rólam a kezed. Rohadtul dühös vagyok rád, és most egy csomó ideig nem fogok veled szexelni.

- Szóval így állunk. – Harry csöppet sem rettent meg. Sőt, Draco sértődött arca csak még kívánatosabbá tette őt a számára, így hát átölelte a derekát, és próbálta közelebb húzni.

- Húzz a picsába!

- Na de Draco, milyen csúnyán beszélsz – korholta Harry komisz mosollyal, és pajkos csillogással a szemében. – Nem igazán illik olyasvalakihez, aki csipkében flangál, ahogy te.

Dracónak leesett az álla felháborodásában.
- Te kis... hogy mondhatsz... hogy a... - dadogta összefüggéstelenül.

- Jajj ne játszd már itt a sértettet. A tegnapi dolgokat nagyon is megérdemelted, az utolsó apró részletig, és ezt te is rohadt jól tudod. Most pedig adj egy üdvözlő csókot, különben leteperlek a földre, és az én módszeremmel erőszakolom ki. És ne gondold, hogy nem fogom megtenni.

Válaszképp Draco keresztbe fonta a karját, és sértetten elfordult Harrytől. Harry felvonta a szemöldökét a háta mögött.

- Figyelmeztetlek Draco.

Draco alkalmasnak találta az időt arra, hogy szépen elsétáljon.

- Rendben van, te akartad.

Azzal átkulcsolta a szőke derekát, ezzel megállásra késztetve őt, és behúzta egy terembe. Becsapta maguk mögött az ajtót, és szórt rá pár némító bűbájt. Aztán imádottjához fordult, aki a tanári asztal közelében álldogált, és felháborodott tekintete nem sok jót ígért.

- Harry James Potter, nem tűröm ezt a bánásmódot! Még a végén megsérted a törékeny alkatomat! Emellett már mondtam, hogy eszméletlenül dühös vagyok rád, és semmi esély rá, hogy a közeljövőben szexeljek veled.

Dragon Tamer (Drarry) Where stories live. Discover now