Perverz és állatias szex

14.4K 514 318
                                    

- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! A szemem, a SZEMEM!

Harry döbbenten, és totális zavarban ébredt fel. Ki ordibál? Hol van ő? Mi folyik itt? A szemét dörzsölgette, amikor megérezte, hogy valaki fekszik mellette, és hirtelen minden megvilágosodott. Az ágyában feküdt a Griffendél toronyban, Draco bújt oda hozzá, és mindketten tök pucérak voltak a takaró alatt. Az ágya függönyét pedig valaki széthúzta, ami azt jelentette, hogy a visítozó hang tulajdonosa...

- Ron! RON! Nyugodj már le. Az isten szerelmére, mi a fene ütött beléd? – Seamus és Neville valószínűleg korábban keltek, így már nem voltak a szobában, Dean Thomas viszont nagy erőkkel próbálta lenyugtatni Ront. Kikászálódott az ágyából, hogy láthassa, mi zaklatta fel szobatársát, elég volt azonban egyetlen pillantást vetnie a párocskára az ágyban, és maga is sivalkodni kezdett.

- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! A szemem. A SZEMEM! – nyögte, és úgy szorította kezét a szemére, mintha legalábbis azt tervezné, hogy kitépi őket az üregükből. Ronnal együtt drámaian egy halomba leroskadtak a földre, és úgy üvöltöztek, mintha a világ a végéhez közeledne.

Harry maró tekintetet vetett rájuk.
- Lennétek szívesek bekussolni? Fel fogjátok ébreszteni Dracót – szidta össze a szobatársait, és védelmezően magához ölelte a szőkét, aki közelebb fúrta magát Harryhez, hogy ne hallja a zajongást. Dean és Ron jelentőségteljes pillantást váltottak.

- Figyeled Dean? Nem elég, hogy nekünk, akik Harry legjobb barátai vagyunk, erre a rémes látványra kell ébrednünk, még neki áll feljebb, mert hogy esetleg fel fogjuk ébreszteni Dracót – mondta Ron, és a szavakat, hogy „felébreszteni Dracót" olyan magas gúnyos hangon mondta, hogy Dean felvihogott, Harry rosszallóan rájuk bámult, Draco pedig álmosan nézett fel Harry mellől.

- Mi a rák van? – kérdezte. Lenszőke haja égnek meredezett, és álmosan dörzsölgette a szemét. – Miért ordibál mindenki?

Dean felhorkant.
- Ó nézd csak, most aztán megcsináltad Ron. Felébresztetted Harry kicsi sárkányát, és elég nyűgösnek tűnik. – Draco gőgös és sértett pillantást vetett rá.

- Nem vagyok senki „kicsi sárkánya" – szipogta, és próbált nagyon nagyon fölényes, és lenéző lenni, de ezt a törekvését meghiúsította a tény, hogy még mindig iszonyú álmos volt. – És ha nyűgös vagyok, az azért van, mert sajnálatos módon, valami két idióta locsogására kellett kelnem – fejezte be, és jeges Malfoy féle gyilkos pillantást vetett a szóban forgó griffendélesekre.

Na egy tökéletesen ébren produkált Malfoy féle gyilkos pillantás általában rémülettel töltötte volna el az érintetteket, vagy legalábbis elég félelmetes lett volna. Ugyanakkor egy álmos, pólótlan Draco, nagyon borzas hajjal, még mindig Harry Potterhez bújva, és onnan gyilkos pillantásokat lövellve szanaszét, csöppet sem volt ijesztő. Valójában Harrynek le kellett küzdenie vigyoroghatnékját, Ron és Dean pedig a legkevésbé sem tűntek megfélemlítettnek.

- Óóó, hallottad ezt Dean? A kicsi sárkány mérges – turbékolta Ron, mire Draco összehúzta a szemét.

- Ha ti idióták nem kussoltok el, akkor majd alkalmazok rajtatok pár főbenjáró átkot, és ne gondoljátok, hogy nem tudom, hogy kell – mondta, mire Dean kábé úgy nézett rá, ahogyan egy fújó macskára szokás.

- Na nézd csak, valaki nem igazán korán kelő típus – jegyezte meg, és Draco úgy tűnt, menten felrobban bosszúságában. A pálcájáért nyúlt, de Harry megragadta a csuklóját.

- Ne is gondolj rá – mondta, erősen tartva a kezét.

- De Heee-rrrríííííí – sírta Draco.

Dragon Tamer (Drarry) Where stories live. Discover now