soru.

2.4K 216 138
                                    

merhabalar, bu bölüm tamamen size ait. Merak ettiğiniz, aklınıza takılan tüm soruları burada cevaplamaya çalışacağım. Yapmanız gereken tek şey, merak ettiğiniz soruyu yorumlar kısmına yazmak.

Ben, final bölümünde çok sık rastladığım iki sorunun cevabını vereceğim size.

'Darp olayı neydi? Madem Yoongi her şeyi planlamıştı, onu öpen ve aynı zamanda saldıran kişi kimdi?'

=} şöyle söyleyeyim, bunu yapanın Hoseok olduğunu biliyoruz. Hoseok Yoongi'den hoşlanıyordu, Yoongi davranışlarıyla onu etkilemişti. Hoseok'un psikolojisinin nasıl olduğunuda biliyoruz, çocukluğundan beri can yakmanın hoş bir şey olduğunu sanıyordu. Yoongi mektuplardan birinde ona 'Yoongi'nin önce canını yak, ona kendini kanıtla. Sonra öp, ancak katil olduğunu söyleme.' gibi şeyler yazmıştı. Yoongi'nin amacı burada dikkat çekmemekti. Yoongi planları tamamen kendine göre yapıyordu ve Jungkook'u kukla olarak kullanıyordu.

'Yoongi ve Jungkook cidden hiçbir şey bilmiyormuş gibi davrandılar, yalnız olduklarında bile plan yapmıyorlar, olaylardan habersiz gibi davranıyorlardı. Nasıl oldu bu?'

=} okuduğum bir cinayet kitabında, ortaklar asla ama asla olaylar başladığı an hiçbir şeyi hatırlamazlardı. Bu sayede asla dikkat çekmezler ve insanlara suç atabilirlerdi. Yani, sanki geçmişte yaptıkları tüm planları hafızalarından siliyormuş gibi yapıyorlardı. Yoongi ve Jungkook'ta aynısını yaptı, asla olayları hatırlamadılar ve yalnız kaldıklarında bile olaylardan habersiz gibi davrandılar. Bu sayede asla dikkat çekmediler, stratejik davranıldı.

EVEET, SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BU PARAGRAFA SORUN BAKALIM.

killer | btsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang