3

6.1K 947 2.4K
                                    

|Oy vermeyen bitlensin inş kdkamdk

|Bölümler biliyorsunuz ki biraz geç geliyor.. Maalesef okulum ve yetiştirmem gereken bir matematik projem var. Sizde beni anlayın be kuzularım.

|İyi okumalar ♡

_______________________________________________________________________

Herkesin çığlıkları tüm ormanı kaplarken, ancak koşmakla yetinmişlerdi. Tüm öğrenciler canları pahasına kamp alanına doğru koşarken, aynı zamanda aslan'ın onların peşinden gelip gelmediğine bakıyorlardı.

Geliyordu.

En arkada kalan kilolu çocuk nefes nefese arkadaşlarına bağırdı.

"D-durun!"

Onu seven bir kaç yakını, endişe ile ona döndü. "APTAL KOŞSANA, GELİYOR!" Kilolu olan ellerini dizlerine koyup nefeslerini düzenlemeye çalıştı. Koşacak mecali kalmamıştı.

Lucas telaşla kilolu arkadaşına doğru koştu ve kolundan tutup çekiştirmeye başladı. O sırada diğer kalan tüm öğrenciler koşmaya devam ediyordu. Aniden çamların arasından bir hırıltı sesi gelince ikiside oldukları yerde dona kaldılar.

Lucas fısıltı ile yanında ki çocuğa döndü, "Üç deyince, n-ne olursa olsun koş.." Çocuk gözlerinden akan yaşları silerek kafasını salladı.. Aslanın siyah bacakları çamdan çıkarken Lucas fısıldadı.

"Bir.."

Her geçen saniye onlar için ölüm demekti. Aslanın kafası çıkarken Lucas tekrar fısıldadı.

"İki.."

Sadece bir sayı onların ölüp ölmeyeceğine karar verecekti. Aslan tamamen çıktığında ise Lucas bağırmıştı.

"ÜÇ! KOŞ KOŞ KOŞ!!"

Lucas çevik bir şekilde koşarken, kilolu olan zorlukla arkasından geliyordu. Aslan tüm şehvetiyle kükrerken, aciz insanlar sadece koşmak ve çığlık atmak dışından bir şey yapmıyordu.

Kilolu olan ayakları tutmayan dek koştu, ayakları titremeye başlayana kadar koştu.. Sonunda bedeni toprak ile buluşunca arkadaşının sadece ona bakıp koşmaya devam etmesiyle koşması son buldu.

Ve sadece saniyeler içinde aslanın üstüne çıkıp onu parçalaması uzun sürmedi.. Ve böylece

2. Ceset'de bu şekilde öldü.

~~~

Lucas ağlayarak kamp alanına girdiğinde, herkes telaşla ona bakıyordu. Sevgilisi Chanie'de korkudan ağlayarak kollarını ona doladı.

"S-sana bir şey oldu sandım."

Lucas hala ağlamaya devam ederken, zorlukla ona bakan kişilere konuştu.

"M-Mervus.. Ona a-aslan.."

Cümlesinin devamını getiremiyeceğini anladığında yanında ki kıza sarıldı. Jungkook homurdanarak arkasına döndü.

"O çocuktan zaten hoşlanmazdım, iyi olmuş."

Taehyung Jungkook'a diğerlerinden biraz daha yakın olduğu için rahatlıkla onu duyabilmişti. "Hey, k-katil gibi konuşuyorsun!"

Jungkook yürürken aynı zamanda arkasından yürüyen bedene laf yetiştiriyordu. "Saçmalamaya başladın."

Taehyung dediklerinin sonradan farkına vararak, ellerini ağzına götürdü. "S-sadece... Bilirsin, psikolojim bozuldu. İnsanları katil gibi görüyorum."

killer | btsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ