11

5.5K 658 1.4K
                                    

--Oy vermeyi ve satır arası yorum yapmayı unutmayın sevgili okuyucularım. Bu arada ben bölümü attım sanıyordum amk ŞKDLSNDŞLAND nys random atarken lolipopum yere düştü pu anaskm

________________________________________________

Silah sesi ağaçlara konan kuşların uçmasına, orada bulunan canlıların ürkmesine sebep olmuştu.

Yoongi topuğuna sıkılan kurşun ile acı dolu bir inleme çıkartarak kendini yere attı. Arkasından gelen kişi sonunda Yoongi'ye ulaşmış ve onu yakasından tutup ayağa kaldırmıştı.

"Bana bak!" dedi kalın sesin sahibi. Yoongi yutkunarak baktı, maskeli çocuk gülümsedi, "İşte böyle itaat edeceksin." diyerek Yoongi'yi çekiştirmeye başladı.

Yoongi ağlayarak kendini kurtarmaya çalışıyordu, "Benden ne istiyorsun seni lanet olası!? Bırak gideyim." dedi zorlukla. Kalın sesli olan Yoongi'nin çenesini sıkıca tutup kendine çekti, yüzlerinin arasında 1 santimden az bir mesafe vardı.

"Sence seni bırakacağımı mı düşünüyorsun?" diyerek gülümsedi. Maskesi dudaklarının açıkta kalacağı türdendi, hızlıca dudaklarını Yoongi'nin dudaklarına bastırdı. Yoongi çığlık atarak kaçmaya çalışıyordu, fakat yabancının onu bırakması mümkün değildi.

"Lanet olsun dudakların çok güzel!" dedi yabancı sırıtarak, Yoongi ise dudaklarına sanki zehir bulaşmış ve onu temizliyormuş gibi uğraşıyordu. Yabancı gözlerini devirerek Yoongi'yi kulübeye çekiştirdi, "İĞRENÇSİN! İKİMİZDE ERKEĞİZ SENİ APTAL NE HALTLA BANA DOKUN-" Yoongi'nin bağırışları yine yabancının dudaklarıyla bölünmüştü.

Yoongi hızla yere tükürüp, inledi. Yabancı sonunda kulübeye girmiş ve Yoongi'yi yere fırlatmıştı, "Hadi ama biseksüel olduğunu biliyorum." Yoongi bir şey demeden yere bakmaya devam etti, oldukça korkuyordu.

Yabancı yavaşça Yoongi'ye ilerleyip yanına çömeldi, "Ben katil değilim. Korkma." dedi elini Yoongi'nin çenesine koyarken, Yoongi hızla kafasını geriye doğru savurdu, "DOKUNMA BANA! BU İĞRENÇ!" dedi. Yabancı aniden Yoongi'ye sert bir tokat atıp bağırmaya başladı.

"SAKIN BANA KARŞI ÇIKMA MİN YOONGİ! SEN BENİMSİN!" diye bağırmış ve duvara tekme atmıştı. Yoongi ağlayarak yerde sürünmüş ve kendini köşeye çekmişti. Yabancının gözünü görmese bile fazlasıyla kızgın olduğu belliydi.

Yoongi arkadan yabancıyı biraz daha inceledi, hratik taktığını görünce aniden bağırdı, "Neden hratik takıyorsun? Yoksa seni tanıyor muyum?!" dedi hem korku hemde sinirle. (hratik: ses değiştiren cihaz)

Yabancı gülümseyip Yoongi'ye döndü, "Beni çok iyi tanıyorsun Min Yoongi.. Hemde çok fazla. Ama, sana zarar vermem gerek.. Planlarımın içinde sen de varsın.." der demez yerde savunmasız yatan bedeni yakalamış ve acımasızca darp etmişti.

Gecenin sonunda yabancı Yoongi'yi bırakmış ve kaçmasına izin vermişti..

♧♧♧

Yoongi ağlayarak kamp alanına girmiş ve çığlıklar ile kendini göle atmıştı. Üstünde duran bir kaç parça kumaş zaten o piç tarafından yırtıldığından, atlarken umursamadı.

Korkarak suya alıştı, hem ağlıyor hem de küfür ediyordu. Çığlık atarak suya vurdu, gözyaşları suya karıştı. Bir kaç dakika sonra çığlıklar yerini hıçkırıklara bırakmıştı.

Yoongi arkasından birinin geldiğini hissedince korku ile o tarafa döndü. Bu kişi Jungkook'tan başkası değildi, Jungkook'da aynı Yoongi gibi ona korku ile bakıyordu. "Sorun ne Yoongi?" dedi titrek bir sesle.

killer | btsWhere stories live. Discover now