10

4.8K 745 2.2K
                                    

--Ölen kişileri cidden üyelermiş gibi hayal edip bana sövenler var aq.. Olum bu sadece fic mk kendinize gelin!! -->Birde soranlar olmuş sana instagram'dan nasıl ulaşırız diye. Kişiselim : @/zhr._.ws Fan sayfam: @/mykingtanie

--Oy vermeyenler cidden beni çok üzüyor.. Zaten moralim bozuk :( Hadi biraz vote verinde moralim yerine geldin yahu eheuehu

YA BEEĞNN SATIR ARASI YORUM İSTİYEEAHHHMMM

--İyi okumalar 🔪🔪

_______________________________________

Hoseok'un gözlerinin kapanması ve aniden Namjoon'un kollarına düşmesiyle herkes korkuyla bağırmaya başladı.

Hoseok bir kaç saniye aniden olduğu yerde tepinmeye başladı, sanki suda boğuluyormuş gibi haraket ediyordu. Uzaktan bakıldığında bile acı çektiği belliydi. Namjoon kollarında acıdan tepinen çocuğu hızlıca yere bırakıp ondan uzaklaştı.

Herkes donmuş bir şekilde Hoseok'a bakıyordu, kimse ne yapacağını bilmiyordu. Hoseok'un hareketlerine bu sefer inlemeleride girince, Yoongi bağırarak Hoseok'u tuttu, "S-sakin ol lütfen, Hoseok!" diyerek onu sallamaya başladı.

Yoongi'nin hareketiyle diğerleri de kendine gelmiş ve hızlıca Hoseok'un etrafına toplanmışlardı. Hoseok'un hareketleri daha da hızlanmış ve bu sefer daha da kötü şeyler olmaya başlamıştı.

Hoseok'un ağzından beyaz bir sıvı aktı..

Çocuklar anından Hoseok'tan uzaklaşıp gözlerinin dolmasına izin verdiler. Hoseok hala olduğu yerde titreyip, tepinirken Yoongi kendini toplayıp bağırmıştı, "L-lütfen biriniz diğerlerini çağırsın!" diyerek titreyen ellerini yavaşça Hoseok'un kollarına değdirdi.

Jungkook kafasını sallayıp, kendini tek solukla çadırdan çıkarmış ve meydana canı pahasına koşmaya başlamıştı. Meydanda oturan bir kaç genç görünce, ağlayarak bağırmaya başlamıştı, "S-siz tıp alanında olanlarsınız değil mi?" dedi.

Aralarından sarışın olan ayağa kalkıp, kafasını salladı, "Evet, bir sorun mu var?" dedi istemeden telaşlanarak. Jungkook hızlıca kafasını salladı, "H-Hoseok.. Ona bir şeyler oluyor! Aniden bayıldı ve daha sonra titreyip yerde çırpınmaya başladı. Ve ve.. ve ağzından beyaz bir köpük çıktı!" dedi. Sarışın olan yani Yeonjun ağzını olabildiğince açmıştı, arkasındakilerin ondan farkı yoktu.

Yeonjun, "Büyük ihtimal zehirlendi." diyerek arkasında duran arkadaşlarına baktı. Tekrar Jungkook'a döndü, "Bizi ona götür, geç kalırsak kaybedebiliriz!" Jungkook kafasını sallayıp hızla çadıra koştu, diğerleri ise onu takip etti.

Yeonjun çadıra girdiği an hala yerde çırpınan bedene baktı. Hızla başında ağlayan Yoongi'yi itip, Hoseok'un kapalı gözlerini açıp dikkatle içine baktı. Cebinde bulunan peçetiyi hızla çıkarıp, Hoseok'un ağzından akmaya devam eden beyaz sıvıyı sildi.

Daha sonra ağzını el yordamıyla açıp, içine baktı. Yeonjun'un Arkadaşlarından olan Soobin'de ona yardım ediyordu. Soobin cebinden çıkardığı küçük feneri, Yeonjun'a uzattı. Yeonjun feneri Hoseok'un gözlerine tuttu, daha sonrada ağzına.

Soobin mırıldanarak konuştu, "Düşündüğümüz şey mi?" dedi. Yeonjun derin bir nefes alıp kafasını salladı, "Evet.." diyerek ayağa kalktı, Hoseok'un hareketleri azda olsa yavaşlamaya başlamıştı.

Yeonjun devam etti, "Panzehir hazırlamamız gerek, böyle giderse bir saate ölür." diyerek Soobin'e baktı. Yeonjun'un açık sözlüğü, Jimin'i sinirlendirmişti, "O zaman gerekeni yap!" diyerek yumruklarını sıkmıştı.

killer | btsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin