13

4.6K 666 1.5K
                                    

Ah.. Uzun zaman oldu. Bölüm atmamamın sebebini biliyorsunuzdur belki, kendime bir söz vermiştim. Sınavlarıma daha çok çalışacağıma dair.. Bu nedenle 2 aylık bir ara verdim. Umarım anlayışla karşılamışsınızdır.

Lütfen oy vermeyi ve elinizden geldiğince o güzel yorumlarınızı eksik etmeyin..

İyi okumalar 🔪

---------------------------------------------------------

Ölüm neydi? Bir kaç saniyede olan bir yolculuk muydu? Peki ya, ölümü hissetmek neydi? İşte tamda buydu hissettikleri, ölümü içlerine kadar hissediyorlar ve bundan kurtulamıyorlardı. Katil aslında istediğini yapmıştı, daha zarar vermeden, yaklaşmadan, insanları korkutuyordu. Bir nevi,, öldürüyordu.

O gün çadırdan ayrıldıkları zaman, belli etmeselerde hepsi telaş içindeydi. Hoseok, Jimin yalnız kalmasın diye yanından ayrılmamıştı. Jimin çadırda yatağında otururken, hafifçe sallanıyor ve gri saçlarıyla oynuyordu. Hoseok gülümseyip Jimin'e baktı.

"Katil sana nasıl zarar versin? Çok tatlısın, bence sana kıyamaz." diyerek Jimin'in yanına oturmuştu. Jimin dedikleriyle gülmüş ve başını sallamıştı, "teşekkür ederim.."

Hoseok derin bir nefes verip, ayağa kalktı ve etrafa baktı. "Sanırım benim nöbet sıram doldu, başında bekleme sırası Jungkook'ta." derken, Jungkook çadıra girmişti.

"İyi insan lafın üstüne gelirmiş!" dedi Hoseok. Jungkook dudaklarını birbirine bastırdı, "evet ben geldim. Sen çadırına git ve dinlen Hoseok, oldukça yoruldun." der demez Hoseok'a sarılmıştı. Hoseok daha çok gülümseyerek Jimin ile Jungkook'a baktı.

"tamamdır o zaman, çadırıma gidiyorum. Bir şey olursa gelin tamam mı?" dedi ve çadırdan dışarı çıkarken mırıldandı, "iyi geceler." ardından kendi çadırına yürümeye başladı.

O sırada Yoongi, Jungkook'un gitmesiyle derin bir nefes vermiş ve çantasından bir kitap çıkararak okumaya başlamıştı. Korkuyordu, kitaptan çok her şeyi düşünüyordu o an.

Jungkook katil olsaydı,, şimdiye dek ölmüştü o zaman.

Jimin katil olsaydı,, o zaman nasıl bu kadar psikolojisi bozulmuştu..?

Namjoon katil olsaydı,, bunun için fazla beceriksizdi. Anında kanıt bırakabilirdi.

Hoseok katil olsaydı,, bunun için fazla masumdu. Her yıl kanser çocuklara bağış yaptığını herkes bilirdi.

Jin katil olsaydı,, hayır kesinlikle olamazdı. Bunun için fazla samimi bir insandı.

Düşünceleriyle boğuşurken, aniden uzaktan gelen bir kaç çığlık sesiyle kanı durmuştu adeta. Gözleri ve ağzı aynı anda açılırken, korkuyla yerinde zıpladı. "Siktir, siktir, siktir.." diyerek çadırdan dışarı çıkıp koşmaya başlamıştı.

Hayatında korkmadığı kadar korkuyordu, fakat o çığlıkların sahiplerinden birinin arkadaşı olma olasılığı onu delirtiyordu. Koşmaya devam ederken, kendini meydandan oldukça uzaklaştırmıştı. Sonunda karanlık ormanda, ufak boşluk bir yere geldiğinde etrafa baktı.

"Ç-çocuklar?" dedi sesinin titremesine engel olamazken. Yavaş adımlarla çalılıklara doğru yürüdü ve boyu kadar olan çalılıkların içinden geçerek ormanlık alana çıktı. Fakat gördüğü manzarayla çığlık atmadan duramadı. Ağlamak istiyordu ve hiç susmayacaktı.

Çığlık atmaya devam ederken, kendini yere atmış ve ağlamalarını engelleyemeyerek yere yumruklar atmıştı. "KİM YAPTI? NEDEN, NEDEN BUNU YAPIYORSUN!?" derken, arkadan onu izleyen bedenden bi' haberdi.

killer | btsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin