8

5.2K 857 1.7K
                                    

Lan Taehyung ölünce okunmalar düştü. Hainler skcbşmsnc

Neyse bakın vote vermiyorsunuz sonra yazasım gelmiyor, sizde diyonuz ki 'yaz' e amk andavalı sen vote vermeyince napam Öpücükle mi yazıyom ben bölümleri göt? (Döktüm içimi bb)

Birde geçen bölüm yorum rekoru kırmışsınız aşklarım. 1K okunma olmamasına rağmen attım, çünkü bolca yorum atmışsınız. Oh oh.. Bu bölümde sizden bir kaç çılgınlık bekliyorum..

İyi okumalar 🔪

_______________________________________

Altılı şok ile birbirlerine baktılar. Taehyung olması gereken yerde yoktu, bu hayat kanunlarına göre imkansız gibi bir şeydi.

Hepsinin korkudan kalpleri çok hızlı atıyordu, Jungkook titrek bir nefes alıp etrafa baktı. Taehyung belkide buralarda bir yerdeydi, kim çıkardıysa onu buralara bir yere atmış olmalıydı.

Ya da kendisi mi çıkmıştı?

Ah.. Tanrım kafayı yemişlerdi sonunda. Jimin deli olmuşçasına saçlarını yolup mezara yaklaştı. "T-Taehyung nerede!? Çıldıracağım!" Gözyaşlarını silip boş mezara daha çok baktı.

Jin korku ile olduğu yere çöktü, Namjoon ona destek amacıyla yanına oturup arkasından sarıldı. "Ceseti bile rahat bırakmıyorlar.. Tanrım." diyen Yoongi'ye herkes onay vermişti.

Jungkook etrafa baktıktan sonra hızla arkadaşlarına döndü. "Etrafta yok, kesinlikle onu katil aldı." diyerek olduğu yere oturup gözlerinin dolmasına izin verdi.

Hoseok ağlayarak ellerini gözlerine koydu, "Peki o zaman neden diğer cesetler hala mezarlarındayken, Taehyung gitti?" diyerek burnunu çekti.

Yoongi hızlıca Hoseok'un yanına gidip, cebinden çıkardığı bir mendille yüzünü sildi. Aynı zamanda konuşuyordu, "Gerçekten bu çok büyük bir gizem. Anlamıyorum, neden Taehyu- Bir dakika.." gözlerini kısarak hala boş mezara ağlayarak bakan Jimin'e döndü.

"Jimin umarım düşündüğüm şeyi yapmamışsındır." dedi Yoongi kısık bir sesle. Jimin gözlerini kocaman açarak hızla ayağa kalktı.

"Ne diyorsun lan sen?" diyerek Yoongi'ye yaklaştı. Yoongi sakinlikle derin bir nefes alıp karşısında sinirden soluyan çocuğa baktı. "Ne demek istediğimi gayet iyi anladın."

Jimin seslice gülüp yumruğunu sıktı, "Delirdin mi sen?!" diye bağırdığı an Yoongi gözlerini devirdi. "Dün çocuğu bırakmamak için deliriyordun. Ne malum onu oradan almadığın?" diyerek kollarını birleştirdi.

Jungkook Yoongi'ye yaklaşarak kaşlarını kaldırdı, "Yoongi dediklerini kulakların duyuyor mu?" diyerek ikiliye baktı. Jimin sırıtıp Yoongi'ye bir adım daha yaklaştı.

"2 yıl önce ki olayların aynısını yaşamak istemiyorsan kapat o çeneni."

Jin anında olacak şeyleri anlamış ve Jimin'e yaklaşmıştı, "Tamam susun artık.." Yoongi Jin'i dinlemeden ona öldürecekmiş gibi bakan Jimin'e döndü.

"Üzgünüm ama Taehyung öldü Jimin. Şimdi ne yapacaks-" dediği an yüzüne yediği yumruk ile Yoongi yere serildi. Jimin deli olmuşçasına bağırdı.

"NE HAKLA BUNLARI DİYEBİLİYORSUN!?" Dediği an yerde yatan bedenin üstüne atladı ardı ardına yumruklar atmaya başladı. Diğerleri Jimin'i tutmaya çalışıyordu fakat Jimin sanki aniden güçlenmiş gibiydi.. Durmuyordu..

Yoongi Jimin'in boş bir anını yakalamış ve oda sert bir yumruk geçirmişti arkadaşına. Bu Jimin'i daha çok sinirlendirmişti, bu sefer Yoongi'ye daha çok yumruk atmaya başlamıştı.

killer | btsWhere stories live. Discover now