19

2.8K 397 365
                                    

Evet, bu bölüm tamamen geçmişi anlatıyor. Geçiş bölümü olarak görebilirsiniz.

Bugün sevgilimden ayrıldım, aşırı depresif hissediyorum. Utanmasam bütün karakterleri şu an öldürüp...aggghh@(*&*\#$(×?')@'

tamam sakinim.

bakın kızlar şunu anladım, bu hayatta kimseye güven falan ol-mu-yor. Gidip yine ağlasam mı, ne yapsam. Amaan.

Korona mevzusunu biliyorsunuz, lütfen dikkatli olun bebişlerim. Evden zorunlu olmadıkça sakın dışarı çıkmayın, yani ölmek isteyen çıksın bana ne ay bunalımdayım.

HÜHÜHÜHÜHÜ I NEED HUG TAMAM MI LANT OLSNAHSHAHSA tm tm siz en iyisi hikayeye geçin.

×××

Taehyung elinde bulunan zarfı okul müdürüne götürürken, Jungkook'ta ona eşlik etmek için yanında yürüyordu. Taehyung, bir resim yarışmasına katılmıştı.

"Taehyung çizdiğin şeyi göstersen ölür müsün?" demişti Jungkook, "HAYIR YA Bİ' UZAKLAŞIR MISIN BENDEN?" Taehyung'un cırlamasıyla, Jungkook somurtmuş ve gözlerini başka yere çevirmişti. Bir kaç dakika sonra, Taehyung çizimini teslim etmiş ve Jungkook'un koluna girmişti.

Jungkook koluna giren bedenle, yavaş adımlarla sınıfına ilerlerken Yoongi'nin onlara doğru koştuğunu fark etti. Hızla Taehyung'un kolundan çıkıp, Yoongi'ye dikkatle baktı. "Ne oldu?" Yoongi ise telaşla nefes alıyordu.

"H-Hoseok.. DEDESİNDEN KALAN MİRASI ÖĞRENİRSE ÜLKEDEN GİDECEK." Jungkook dikkatle ona bakmış ve derin bir nefes vererek konuşmuştu, "arkadaşlarını satacak?"

Hoseok'un çektiği acılardan hiçbirinin haberi yoktu.. Taehyung yutkunmuş ve araya girmişti, "hayaline karışmamalıyız." Yoongi gözlerini devirmiş ve ellerini sallamıştı. "Onu kaybetmek istemiyorum, dedesinden kalan miras.. babası kullanamıyor. Yarın babasından mirası almaya gideceğim, Hoseok'a vereceğimi söyleyeceğim. Sonrasına bakarız, o paraya ulaşamamalı."

Taehyung duyduklarıyla ne kadar itiraz etmek istesede, susmuş ve arkadaşlarının kötü oyununa şahit olmuştu.

×××

"Teşekkür ederim Bay Jung, bu parayı Hoseok'a güvenli bir şekilde ulaştıracağım." Bay Jung ona somurtkan bir ifade ile bakmış ve gözlerini devirmişti, "neyse ne."

Yoongi kapıdan çıkmadan önce dikkatle Jung'a bakmış ve mırıldanmıştı, "babanız neden mirası size bırakmadı?" diye sorduğunda, Jung hızla karşı çıkmıştı. "Bu seni ne kadar ilgilendirir, git buradan. Zaten siktiğimin kilidini açamadım, şifre Hoseok'un telefonuna gelecekmiş."

Yoongi çantanın kilidine bakmış ve bir şey demeden oradan ayrılmıştı. Telefonundan Jungkook'u aramış ve hemen söze atılmıştı. "İşlem tamam, Hoseok'un telefonunu al. Gelen şifreyi aklında tut ve sil mesajı." telefonu kapattıktan sonra, koşar adımlarla Hoseok'un evine gelmişti.

Kapının önünde Hoseok hariç tüm arkadaşları vardı, gençler ne yaptıklarından habersiz bir şekilde bu işe atılmışlardı. Yoongi çantayı yere koymuş ve cebinden evin anahtarını çıkartmıştı. "Pekala, bu paraları evinde saklayacağız. Hoseok'un bizden ayrılmasını istemiyoruz, bu onun iyiliği için hem. Vicdanınıza yenilmeyin. Onun burada iyi bir babası var, eminim para onun için önemli değildir."

Arkadaşları onaylar şekilde konuştuğunda, Yoongi hızla eve girmiş ve üst katta bulunan parkeyi çıkartarak çantayı içine koymuştu. Ardından üzerine küçük bir not yazarak, parkeyi üzerine kapatmıştı.

"Hoseok bizimle daha mutlu, bu paraya ihtiyacı yok."

×××

"O PARALAR NEREDE!?" Hoseok suratına bir yumruk daha yediğinde, sinirle karşılık vermişti. "PARALARI BEN ALMADIM BABA, YOONGI'YE VERDİĞİNİ SÖYLÜYORSUN.. EMİNİM ONA VERMEDİN, HARCADIN YİNE DEĞİL Mİ?"

Babası duyduğu şeyle oğlunun üzerinden kalkmış ve donuk bir ifade ile mırıldanmıştı. "Yemin ederim Yoongi'ye verdim." Hoseok ise kahkaha atmış ve eline bir bıçak alarak adamın üzerine yürümüştü.

"Her konuda yalan söylüyorsun ancak.. konu arkadaşlarıma gelince sessizliğim bozulur. Arkadaşıma iftira atamazsın!" derken babasının göğsüne bıçağı saplamıştı. Adam çığlık atarken, Hoseok bundan zevk alır gibi bir darbe daha vurmuş ve bunu 23 kere tekrarlamıştı.

Sonunda titreyen elleriyle geri çekilmiş ve yediği haltı hızla temizlemeye başlamıştı.

×××

Hoseok kanlı kıyafeti ile parka doğru yürümüş ve altı arkadaşınında orada olduğunu görünce ağlayarak onlara doğru koşmuştu. Ancak Yoongi'nin yüz ifadesini gördüğünde, yavaşlamış ve bir ağacın arkasına geçerek sohbetlerini dinlemeye başlamıştı.

"Tanrı aşkına, Hoseok'un parasını çalmadık.. Ödünç almışız gibi düşünün!"

Jungkook hızla başını sallamış ve vicdan azabından ölen arkadaşlarına dönmüştü. "Aynen öyle, yapmayın böyle. Hoseok fark etmez bile, ne yapsın o bu kadar parayı?"

Hoseok titreyen ellerini kendine çekmiş ve hızla ağzını kapatmıştı. Yediği ihaneti kaldırması ancak bir kaç dakikasını alabilmişti. Zorlukla koşmuş ve bir evin duvarına yaslanarak, resmen haykırmıştı.

Arkadaşları için babasını öldürmüştü, ancak onların yaptığı şey onun hayatını kurtaracak parayı çalmaktı. Hoseok dayanamadığını hissediyor ve resmen ölecekmişçesine ağlıyordu. Bir yemin daha etmişti kendi kendine, intikamını alacaktı. Onları kendisine yaptıkları gibi arkalarından vuracaktı. Uygun bir anı bekliyordu..

BÖLÜM SONU.

gerçekten iğrenç yazdığımın farkındayım, ancak cidden moralim yok. Yazarken o kadar yazım hatası yaptım ki.. farkında bile değildim. Lütfen bu bölümde hataları, devrik cümleleri görmezden gelin. Aklım başka yerde olunca, cidden yazamıyorum.

Hoseok'un zaten psikolojik rahatsızlıkları olduğunu biliyoruz ve bu sıkıntılarını arkadaşları sayesinde atlatabiliyordu. Dedesinden kalan miras sayesinde, babasından kurtulacaktı. Arkadaşlarına da birer bilet almaktı amacı, bunun içinde yarı zamanlı işlerde çalışıyordu. Yoongiler Hoseok'un evinde parayı saklarken, Hoseok işteydi. Jungkook onu ziyaret etme bahanesiyle, telefonundan şifreyi alıp kaçtı. Hoseok en sonunda her şeyi öğrenince, mantıken kafayı yedi. Babasını %60 nedenle, arkadaşına iftira attığı için öldürdü. Yediği büyük darbe, psikolojik sorunlarının artmasına ve bir canavara dönüşmesine sebep oldu. Umarım anlayabilmişsinizdir.

Sizleri seviyorum, şimdi biraz ağlamaya gidiyorum. Öpüldünüz.

(bölümü hiç kontrol etmedim, allahım gelsin yanlışlar.)

killer | btsWhere stories live. Discover now