tanıtım

15.3K 1K 741
                                    

not; bu kitabı yıllar önce yazdım, başladığım zamanlar 9. sınıf öğrencisiydim. şimdi ise 12. sınıfa geçeceğim, yazım yanlışları, dengesiz cümleler kitabımda çok fazla. okudukça utanıyorum ama düzeltmeye vaktim yok, bu hatalarım için özür dilerim. kendimi geliştirdim, yeni ficlerimde bunu görebilirsiniz. anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Kişiler ve özellikleri:

Jeon Jungkook:
Kumral saçları, siyah gözleri kiraz renginde dudakları ile okulda ki erkek, kız olsun herkesin ilgisini çeken bir kişi. Herkese karşı sıcakkanlı bir yapısı var. Annesi öldü ve babası ile kalıyor. Üniversite sonda 25 yaşında.

Kim Taehyung:
Sarı saçları, kahverengi gözleri ve kuru dudakları onu oldukça çekici kılıyor. İnsanlara fazlasıyla yakın, ve gerektiğinde kendisini saf olarak gösteriyor.. Fakat aslında her şeyi anlayabiliyor. Üniversite sonda, 25 yaşında.

Park Jimin:
Gri saçları, kahverengi gözlü ve dolgun dudakları onu fazlasıyla havalı ve bir o kadarda şirin gösteriyor. Gereken insanlara karşı sadece sıcakkanlı davranıyor. Derslerinde oldukça başarılı. 25 yaşında, üniversite sonda. Babası ve annesini yakın bir zaman önce kaybetti.

Jung Hoseok:
Turuncu saçları, yeşil gözleri ve zayıf bedeni onu çok tatlı gösteriyor. Gereken, gerekmeyen herkese çok yakın. Fazlasıyla saf ve insanlara çabuk güveniyor. Annesi ve babası ile yaşıyor, bir ablası var. 25 yaşında üniversite sonda.

Kim Namjoon:
Morumsu saçları ve ela gozleri ile insanları çabuk etkiliyor. Çok yakın bulmadıklarına fazla soğuk davranır. Babası ve annesi onunla yaşamıyor. Bir kız kardeşi var ve onunla fazla yakın. 25 yaşında üniversite sonda.

Min Yoongi:
Siyah saçları, kara deliği andıran gözleri ve minik olan bedeni onu fazla şirin gösteriyor.. Fakat davranışları bunun tam tersi, insanlara kim olursa olsun hep soğuk davranır. Neyse ki önem verdiklerine biraz daha yakın duruyor. 25 yaşında üniversite sonda. Bir ailesi yok.

Kim SeokJin:
Peach rengi saçları, kahverengi tonunda ki gözleri ve geniş omuzları sayesinde kızları ve gerektiğinde erkekleri kendisine çekebilecek bir güce sahip. Arkadaşları haricinde kimse ile konuşmayı fazla sevmiyor. 25 yaşında üniversite sonda.

KONU:
Okulun kamp gezisine giden yedi arkadaşın yaşadığı gerilimi anlatan bir hikaye. Kampta olan bir katil ve her gün bir kişinin öldüğü bu kampta bakalım yedi kişinin sonu nasıl olacak?

|Bu tanıtım bölümü, ne zaman gelir bilmiyorum ama elimden geldiğince hızlı olmaya çalışacağım.

killer | btsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin