9

4.8K 753 1.5K
                                    

Aşırı uzun bir sınav haftasına girdim, kurtarma sınavları, projeler, yarışmalarım vb.. Cidden yoğundum. Sonunda her şey bitti :3 Hadi sınavlardan kurtulanlar oy versin eheuheu

Ama gerçekten oy verin üzüyorsunuz beni aw bu arada oppacılar bu bölümde seri kızgın şksncşksnc

Lütfen satır arası yorumlarınızı eksik etmeyin 👍

İyi okumalar 🔪🔪

_______________________________________________________________________

Hoseok güneşin aydınlığı ile gözlerini açmış ve esnemişti. Bugünde katile yem olmadığı için şükür etmişti. Yavaşça ayağa kalktı ve Jin'i dürtü, "SeokJin, hadi uyan." diyerek yatağından kalktı ve mırıldayan Jin'e baktı.

"Ya~ 5 dakika daha lütfen.." diyen Jin'e göz devirdi ve ayağıyla ona sert bir şekilde vurdu. Jin anında uyanıp korku ile Hoseok'a baktı, "Ne yapıyorsun lan sen mal?" dedi Hoseok'un ayağıyla vurduğu yeri tutarak.

"Ne yapayım? Sende uyanmadın." dedi uyku sersemi bir şekilde. Jin anında göz devirmişi, "Daha kendisi adam gibi uyanmamış geliyor burada bana laf yapıyor." Hoseok gözlerini biraz daha araladı, "Tamam uyandım." dedi ve ayağa kalktı. Jin'de ona uyarak ayağa kalktı ve birlikte çadırdan çıktılar. Hoseok arkasından gelen Jin'e seslendi, "Göle gidelim ve yüzümüzü yıkayalım."

Jin dediğini onaylayarak Hoseok ile birlikte göle doğru yol aldı. Göle yaklaştıklarında bir anda vıcık vıcık sesler kulaklarına geldi, Hoseok kaşlarını çatarak Jin'e baktı, "Bu sesler ne?" dedi fısıldayarak. Aniden bir kızın inleme seside eklenince, ikiside sesleri anlamlandırabilmişti.

Jin gözlerini devirdi, "Bu halde bile yiyişen insanlar var Hoseok." dedi ve çifti önemsemeden göle yaklaştı. Hoseok'da Jin'i takip ederek göle yaklaştı ve yüzüne bir avuç su attı. Su damlaları yüzünden akarken istemsizce hala öpüşen çifte baktı.

Gördüğü suratla aniden yüzü düştü, "J-Jungkook?" diyebildi sadece..

▪▪▪▪

Yoongi ve Jimin akşam ateşi için yerde ki ince dalları toplarken, aynı zamanda konuşuyorlardı. Jimin elinde olan sopayı koltuk altına sıkıştırıp, Yoongi'ye baktı, "Yoongi. Sence eve geri dönebilecek miyiz?" dedi dudaklarını büzerek.

Yoongi samimiyet ile gülümseyip Jimin'e baktı, "Eminim döneceğiz Jimin." Fakat yüzü dediklerini kesinlikle yansıtmıyordu. Jimin bunu anlamış olacak ki yüzünü astı.

Sonunda dalları toplamış ve meydana gitmişlerdi. Yoongi odunlar ile büyük bir ateş yakmaya çalışırken, Namjoon'da ona yardım ediyordu, o sırada Jimin'de ikiliyi izliyordu.

Aniden Jungkook'un inleme sesleri doldurdu kulakları.. Jimin ve diğerleri telaşla ayaklandı ve yaklaşan seslere baktılar. Jin kaşlarını çatmış bir şekilde Jungkook'un ensesinden tutup meydana sürüklüyordu. Hoseok'ta kızgın bakışlar ile onları takip ediyordu.

Jin derin nefes verip Jungkook'u ensesinden tuttuğu gibi Yoongilerin oraya fırlatmıştı. Jungkook yere düşmenin verdiği acıyla sızlandı. Yoongi kaşlarını kaldırıp Jin'e baktı, "Ne sikim yapıyorsun sen!?" dedi kızgınlık ile.

Jin gözlerini devirdi, "Bunu o çok değerli Jungkook'una sormanı tercih ederim." diyerek gözlerini yerde ağlayacakmış gibi bakan Jungkook'a dikti. Namjoon yavaşça eğilip Jungkook'un elini tuttu, "Ayağa kalk ve anlat Jungkook."

Jungkook korkuyla kafasını sallayıp, Namjoon'un soğuk hava olmasına rağmen yumuşak olan ellerini tuttu. Ayağa kalkıp beşliden bir iki adım uzaklaştı, "B-ben.. Nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Çok özür dilerim."

killer | btsWhere stories live. Discover now