7

4.8K 757 2.2K
                                    

Neden +200 olduğu halde atmadım biliyor musunuz? Çünkü okunma sayısı baya düştü. Bundan sonra kuzularım +1K ve +200 olunca atıcam. Yoksa kitap çıkmıyor ayool sizi yerim

Ya birde satırarası yorumlarınızı okurken baya eğleniyorum ama düştü bu sayı ne oldu kitap kötüye mi gidiyor ya..?

Kitapta gerçekten çok gizemli bir kurgu var.. İleride ki bölümlerde bazen ağzınız bile açılabilir..

Katil neden insanları öldürüyor?

Katil'in amacı ne?

Katil çocuklardan ne istiyor?

Gibi.. Gibi.. Fazlasıyla soru var ve sadece bir yere odaklı bu sorular..

Oda diğer bölümlerde ;) İyi okumalar 🔪

_______________________________________

Jimin anında durduğu köşeden kalkıp kapıya bakmıştı. "Hassiktir.." Diye fısıldayan Jin ile göz göze gelmiş ve korku ile köşesine tekrar geçmişti.

Hoseok zaten kucağında olan cesetten fazlasıyla korkuyordu, birde bu kapı yüzünden daha çok korkmuş ve yanlışlıkla Taehyung'un bedeninin yerle buluşmasına izin vermişti.

Hoseok korku ile yere bakmış ve hızla Taehyung'u dizine yatırmıştı, "Ü-üzgünüm.." diye fısıldadı Taehyung'a. Jungkook küfür ederek arkasına dönüp ilk defa gözünden akan yaşı sildi.

Katil onları belkide buraya kitlemişti. Kim bilebilir?

Yoongi korku ile bir kaç adım geri gitti, "K-kim yaptı bunu?" herkese baktıktan sonra hızla dizlerini yerle buluşturdu. "Hepimiz öleceğiz." Diyerek tahtalara baktı. O sırada Hoseok'un mırıldanmasıyla herkes ona baktı, "Lanet olsun.." Hoseok elinde ki saydam ipe boş boş bakıyordu.

Jin olayı anlamış ve hızla Hoseok'un yanına çökmüştü. "Tanrım, Bu katil resmen bizimle oyun oynuyor!" diye bağırmıştı. Namjoon merakla baktı onlara, "Ne oluyor?" diyerek yanlarına yaklaştı.

"Katil T-Taehyung'un bedenine düzenek kurmuş.. Tae'nin bedeni düştüğünde Taehyung'un bedenine bağlı olan saydam ip kapıyı otomatik bir şekilde çekmiş.. L-lanet olsun.. Taehyung bu-bunları hak etmiyordu!"

Diyen Jin'in sesi ağlamaklı çıkmıştı. Namjoon korku ile bir iki adım geriledi. "Şu an şokun sırası değil çocuklar, hadi T-Taehyung'uda alıp gidelim bu lanet yerden.." derken bile gözleri doluydu. Gerçi hepsi dokunacak ağlasan türdendi ki bazıları ağlıyordu.

Hepsi kafalarını sallamıştı. Jimin psikopat modundan çıkıp hızla ayağa kalkmış ve göz yaşlarını silerek Taehyung'a yaklaşmıştı tam Taehyung'u kucağına alacakken Yoongi kolunu tutmuştu.

"Onu kamp alanına geldiğimizde bırakacağına söz ver Jimin."

Jimin kaşlarını çatarak Yoongi hariç her yere bakmaya başlamıştı. Yoongi keskin bir dille tekrar konuştu.

"Söz ver Jimin."

Jimin derin bir nefes aldı, "Söz." diyerek Yoongi'yi itti ve Taehyung'u Hoseok'un yardımıyla sırtına aldı. Yoongi her ihtimale karşı yerde duran anlamlandıramadığı çiviyi eline aldı. "Bu çivilerin amacı ne?" diyerek Jungkook'a baktı. Jungkook yutkunarak Taehyung'un alnını gösterdi. "T-Taehyung'un alnı Yoongi.."

Yoongi Taehyung'a baktığı an küfür çekip çiviyi yere attı. Katil Taehyung'un alnını çiviler ile deşmişti. Herkes acıyla Taehyung'a bakarken Jin zorlukla konuştu. "Lütfen gidelim artık daha fazla dayanamayacağım." diyerek kapıya yöneldi.

killer | btsWhere stories live. Discover now