XXIV

1.3K 139 147
                                    

~nici eu nu mai am putere când sunt alături de tine.~

~

Corpul meu cerea mai mult, nu pot nega ăsta, însă nu pot să îi fac asta lui Nathaniel. Nu, cel puțin, fără permisiunea sa. Pentru ca oricât de mult mi-ar plăcea aroma zahărului de pe buzele sale, trebuia sa țin cont și de părerea sa. M-aș fi simțit prost plus că încă nu am înțeles care e treaba cu sexualitatea. Mereu am știut că un bărbat trebuie sa fie atras de o femeie și invers. Adică, nu eram chiar prost, știam că este posibil și între bărbați, însă credeam ca este tot normal. Nu știam că era pur si simplu un fel de excepție. Nu mă vedeam făcând asta și nu prea îmi păsa. Însă totuși, când îl văd pe Nath, mai ales în momentul acesta, cu greu mă abțineam sa nu îl dezbrac de tricoul subțire de o culoare mată și de perechea neagră de pantaloni de pijama de pe el. Și totuși uite ca mă abțineam. Ar trebui să mă aprecieze cineva.

—S-scuze, se bâlbâie jenat și își lipește fruntea de umărul meu.

Și deodată mă simțeam atât de slab în fața sa. Voiam să îl țin în brațe nonstop și să mă bucur de mirosul său dulce, în timp ce îl puteam săruta fără grijă ca el s-ar putea supăra. Însă era greu, mai ales că el niciodată nu a intenționat să mă sărute. Prima dată fusese de vină ca era supărat pe mine și voia să scape de mine. A doua oară era de vină atmosfera. Prea romantică pentru doi băieți, mai ales pentru unul cam prea timid. Iar a treia oară, are temperatură. Nici nu gândește limpede. El moare de rușine, iar eu de faptul că nu îl pot atinge. La naiba, chiar trebuia sa găsesc cum sa îmi calmez nevoile sexuale.

—E ok... Eu nu mă supăr din cauza asta, stai calm, râd forțat. Oricum, nu poți sta îmbrăcat în pat. Nu te ajută deloc la temperatură, îi explic și mă ridic pe marginea patului.

Poate suna asta precum o invitație la faptul că voiam sa îl văd dezbrăcat și să văd ce ascunde pe sub haine, însă nu era nici pe departe. Da, voiam sa îl văd, dar nicidecum sa ajungă el sa se simtă inconfortabil cu mine. Plus ca eu chiar vorbeam serios, sa stai îmbrăcat în pat este la fel de rău precum te-ai obosi în timp ce ai temperatură. Și chiar voiam sa schimb tema de discuție urgent.

Nu spune nimic și își dă tricoul peste cap, privind in gol calm. Exagerat de calm, mă întrebam ce este în mintea sa, însă m-aș fi simțit singur prost dacă aș citi-o. Nu vreau ca el sa ajungă până în momentul în care să simtă că nici nu se poate gândi de frica mea.

—Ești ok? Măsoară-ți temperatură, să vedem dacă a scăzut, îi întind termometrul.

Încercam să nu mă holbez la corpul sau. El nu voia să mă uit la el, de ce eu aș face-o. Deși al naibii sa fiu, mă înfierbânta gândul numai ca el era la pieptul gol lângă mine. Părea atât de firav și pielea sa părea atât de ușor de marcat.  Mă întreb cum poți să faci sex cu un bărbat, însă presupun ca acum chiar nu era timpul sa mă gândesc la așa ceva.

—Uh, termometrul este atât de rece, chicotește și zâmbește.

Dar tu ești fierbinte? La dracu, Killian, nu te mai gândi la prostii... cred ca am roșit. Oare este evident? De ce fac asta? Cel puțin pot ascunde o erecție ușor dacă e, însă sper sa nu fie cazul.

—Te simți mai bine? Pun întrebarea încercând să mă gândesc la orice altceva.

Mă ridic și mă apropii de geam, trăgând jaluzelele. Soarele apunea, ce nașpa, însă cel puțin puțină lumină naturală mai lumina camera. Nu prea eram fan al luminii artificiale.

—Parcă da. Nu știu dacă au făcut pastilele ceva sau doar m-am calmat singur. Mulțumesc oricum... murmură și strânge perna in brațe, privindu-mă cu ochii săi de un albastru curat.

Diavolul mi-a adus o floare (boyxboy)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum