XI

1.5K 142 5
                                    

~ mă învăț a-mi face prieteni cu tine.~


~

Bag mingea în poartă, iar meciul este terminat. Desigur ca echipa noastră a câștigat, datorită mie. Colegii care stăteau pe scaune bat din palme fericiți, iar acum urmează o pauza de 10 minute. Uneori o lecție de 90 de minute de sport era pur și simplu extenuantă, chiar și pentru un diavol.

Oricum, până la urmă, era doar un meci simplu la oră, însă era la fel de interesant când câștigai. Îți dădea o adrenalină și te simțeai mai superior când câștiga echipa ta față de ceilalți colegi. Profesorul bate din palme plictisit și cum ne-a promis, ne trece câte un 10 la fiecare dintre cei care au câștigat. Nu este ca și când as putea da din degete, iar media mea sa fie 10 curat.

—Bravo, na, îmi aruncă Alex o sticlă de apă, iar eu îi mulțumesc vag cu o îndrumare de cap.

Beau toată sticlă dintr-o gură și îmi trec limba peste buze, încercând să mă odihnesc. La naiba, ăștia fugeau repede, nu glumă. Cum aveau atâta putere? Abia puteam să le țin pasul.

—Nu mă lauzi? Mă plâng și mă întorc spre Nathaniel.

Zâmbește și își ridică ambele sprâncene, pufnind amuzant. Își bagă mâinile în sân și își dă ochii peste cap. El nu jucase, însă sunt curios cum s-ar juca. Deși având în vedere că îngerii nu au voie sa folosească puterile lor pentru propria persoană, cred ca la fel de prost precum mine cu adevărat.

—Ai trișat, realizezi? Pune întrebarea sec și se rezemă de peretele din sârmă a terenului sportiv.

Mă examină cu privirea cuminte, însă din cauza căldurii, îmi scot tricoul de pe mine. Probabil am prins și câteva priviri din partea unor fete, însă mă prefac că nu le observ. Între timp, Nathaniel mă privește nemulțumit de gestul meu. Avea si o nuanță slab roșiatică in obraji, însă încerca să nu se dea de gol.

—Dacă pot sa trișez fără să fiu prins, se mai poate numi trișat? Este doar talent, îi șoptesc la ureche, iar bărbatul murmură ceva încordat.

Se dă cu un pas în spate și înghite în sec încordat. De parca ar încerca să nu fie nesimțit.

—Mai limitează-te la comportament la școală, te rog. Cum crezi ca se gândește lumea când tu îți scoți tricoul și te lipsești de mine? Nu vreau ceva bârfe ca aș fi gay, mă fulgeră cu privirea iritat.

Îmi arcuiesc o sprânceana și mă prăbușesc la pământ, în continuare obosit. Ce repede s-a mai aprins... Îl trag pe brunet lângă mine și spre marea mea uimire, chiar se așeză lângă mine.

—Ce înseamnă gay? Pun întrebarea și îmi caut prin buzunare.

Scot un pachet de țigări și îmi bag una in gură. Aprind țigara si las fumul toxic sa îmi calmeze dependența de țigări. Deși nu era o dependență serioasă, însă mă rog. Era relaxată pentru mine, deoarece nu avea nici un efect negativ asupra mea.

—Tu știi ceva măcar? Gay sunt persoanele care sunt atrase de o persoană de același gen... ugh, îmi explică și își mută privirea in gol.

Tușesc și îmi lipesc brațul de gură, privindu-l uimit. Oh, la dracu, nu știu cine a inventat asta, daca îngerii sau oamenii, însă sună ciudat. Iată că la asta nu mă așteptasem.

—Wow, chiar e interesant aici pe planetă, nu glumă. Parcă îmi plac fetele, însă dacă mă gândesc la tine, nu aș da înapoi, rânjesc și mă apropii extrem de aproape de brunet.

Diavolul mi-a adus o floare (boyxboy)Where stories live. Discover now