(31) "Baş rol"

8K 1.2K 715
                                    








Ö K F
🔲🔲🔲

                                Ö K F                               🔲🔲🔲

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınız. 🤍

İnstagram hakugu

Gecenin soğuk koynunda tir tir titrerken, aldığım nefes boğazımı yakıyordu. Şimdi her şeyi bırakıp, ailemin yanına gitmek geçiyordu aklımdan.

Kaçmak...

Her şeyden. Herkesten. Kaçıp kurtulmak.

Amacım?

Lambayı yakmadan oturduğum ikili koltuk fazladan rahat gelmişti. Yorulmuştum belki de. Bedenen olan bir yorgunluk değildi bu. İçin için yavaşça tüketen acımasız bir virüs gibiydi.

Gözlerim televizyondaydı ama televizyon açık değildi. Kendimi seyrediyordum görebildiğim kadarıyla. Siyah beyaz. Gri. Çoğusu karanlık.

Yaptıklarım. Yapacaklarım. Neredeyim?

Merdivenlerden gelen sevinç dolu sesler beni bir kat daha halsiz bırakıyordu. Neden? Batı'yı benden aldığı için miydi bu halim, yoksa zaten benim hiç olmadığını anlamak mı zoruma gitmişti?

Nedeni ne olursa olsun canım yanıyordu. Üzülüyordum işte.

Yastık olmadan iki elimin üstüne yattım. Dizlerimi de karnıma çekip iyice kabuğuma çekildim. Bir kaplumbağa gibi. Sahi kaplumbağalar da bir tehlike anında böyle yapıyorlardı değil mi?

Gözlerimi kapattım yavaşça.

Bugün çok ağladığım için gözlerim nemlenemiyordu bile. Gözyaşlarımı yavaşça kurutuyordum. Kurak bir çölü andırıyordu iki okyanusum.

Derin bir nefes aldığımda uykunun şefkatli kollarına kaptırdım kendimi.

🔲🔲🔲

Telefonun ısrarla çalan sesi ile irkildiğimde yattığım yerden kalkmadan elimi masanın üstündeki telefona uzattım ve kulağımın üstüne koydum.

"Hande abla?"

Arayan Melisa'ydı. Stajyerlerden biri.

"Söyle Melisa?"

"İşe gelmeyecek misin?"

"Hım?"

Hızla gözlerimi açtığımda güneşin çoktan doğduğunun farkına vardım. Saat on bire geliyordu ve ben hala uyuyordum öyle mi?

"A, ben, hemen..."

"Sakin ol Hande abla. Tolga Bey dinlenmeni söyledi. İki gün izin verdi. Seanslarını iptal ettik. Sadece sesini duymak için aradım yoksa mesaj atmamı rahatsız etmememi söylemişlerdi."

ÖLÜMÜN KORKAK FEDAİSİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin