(1) "Asi papatya"

28.2K 1.8K 3.3K
                                    



                               Ö K F                               🔲🔲🔲

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.









Ö K F
🔲🔲🔲

~Bu dünya hassas kalpliler için bir cehennemse şayet, biz cayır cayır yanıyoruz.~

🌼

Yorucu bir günün ardından yatağıma yatmanın huzurunu çoğu yerde bulamıyorum. Koskoca bir gün insanların dertlerini dinledikten sonra ben de dertleniyorum. Bu belki de mesleğim için iyi sayılmaz ancak hassas kalbimi ne yaparsam yapayım sükunete erdiremiyorum. Bunun erken olduğunu ve zamanla alışacağımı söyleyen mesai arkadaşlarıma inanmaktan başka çarem de yok henüz.

Psikolog olmak için yıllarımı verirken içimde müthiş ötesi bir heyecan vardı. Şimdiyse bunların hepsi bir balon gibi sönüp gitmiş gibi hissediyorum. İnsanların dertleri ile dertlenme gibi kötü bir huyum varken mesleğim gittikçe bana daha çok zarar veriyor. Yirmilerimin başında yaşlanmaya başlamamın başka bir açıklaması olamaz zira. Siyah saçlarımın arasında peyda olan birkaç beyaz teli görmezden gelerek taramaya devam ettim. Üzerimdeki kırmızı pijamalarımı düzeltip yatağıma yattığımda rahat bir nefes aldım. Birkaç dakikalığına gözlerimi kapatıp gecenin sessizliğinde kayboldum. Böyle tek başıma kaldığımda da aklıma düşünceler geliyor. En iyisi biraz telefonla vakit geçirmek.

Gözlerimi açıp komodinin üstündeki telefonu alıp gezinmeye başladım. Paylaştığım resimlerime yapılan yorumlara cevap verdikten hemen sonra keşfete düşen bir resim dikkatimi çekti. Hassas içerik diye uyarı geçilmesine rağmen parmağım üstüne gitti ve görseli açtım.

~Hepinize merhaba ölüm meleklerim! Ölüme susamış, yaşayan ölüler. Ölüm için kendinden geçen zavallılar ve ölüme gönül veren fedailer. Ben, Ölümün korkak fedaisi. Her gece olduğu gibi bu gece de sizlere harika yollar göstereceğim. Dileyen acısız bir ölümü tercih edebilir, dileyen de kendine çektirebildiği kadar işkence çektirebilir. Görselde gördüğünüz kesik bilek şeklini bu gece size canlı canlı göstereceğim. Ölümle kalın.~

İnstagramda gezinirken böyle bir görsele ve üzerinde yazan bu yazıya rastlamak nedensizce komik gelmişti. Bir insanın saçma bir şekilde kendine zarar vererek başka insanlara da ölüme götüren yolları açıklaması kadar anormal ve trajikomik başka ne olabilirdi ki? Resim dün gece çekilmişti ve kesilmiş iki bileğin resmi vardı. Üstelik binlerce yorumla birlikte beğeni de almıştı. Neden? Bu insanlar neden?

Dinlediğim kadarıyla insanlar daha acınası dertlerle uğraşırken, böyle insanların uğraşı nasıl böylesine boş bir şey olabiliyor? Belki de sadece ilgi çekmek isteyen bir grup gençtir.

ÖLÜMÜN KORKAK FEDAİSİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin