(25) "Örümceğin taze yemi"

8.4K 1.2K 387
                                    


Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınız. 🤍

İnstagram hakugu

"Kendini ararken insan, hep yeni birini keşfediyor haddi zatında."

Ö K F
🔲🔲🔲

Dışarıdan gelen sesler ve gürültüler ile aniden açıldı gözlerim. İşten gelince öylece kıyafetlerimle uyuyakalmıştım üçlü kanepede. Böyle aniden açılınca gözlerim önce nerede olduğumu anlayamadım. Sağa sola hızla baktıktan sonra evde olduğumu anladım.

"Bırak! Lanet olası bırak!"

Bu ses...

Batı'nın bağırışlarını tanıyınca hızla kalktım yerimden. Koşarak kapıya gittim. Hala kendime gelemediğim için dengem sarsılıyordu. Birbirine giren saçlarımı düzeltmeye çalışmakla uğraşmadan kapı gözüne dayadım sağ gözümü.

Yerdeki Banu ve Batı arasında bir çekişme vardı. Araya Umut da girince sesler iyice yükseldi.

Hızla kapıyı açtım.

Banu üzerine Semih'in aldığı kıyafetlerden birini giymiş çıkarmak istemiyordu. Batı ise tüm paketleri parçalamış Banu'nun üstündekileri de almaya çalışıyordu.

"Çıkar! Çıkar dedim sana!"

Banu elbiseye sıkıca sarıldığı için Batı iyice deliriyordu. Sesi tüm apartmanda yayılırken Umut korku dolu gözlerle ne yapacağını bilemiyordu.

Batı biraz sert bir şekilde Banu'nun kolundan çekince Umut Batı'ya engel olmak istedi. Batı ise kriz başlangıcının etkisi ile Umut'u sert bir şekilde itekledi. Umut benim ayaklarımın üstüne düştüğünde duruma el atmam gerektiğini anladım.

Hızla yerde yatan Umut'u kaldırdım ama dudağı ve başı kanıyordu. Batı ise kendinden geçmek üzereydi. Banu daha fazla inat yapmaya başlayınca Batı'nın önce elleri titremeye başladı. Bu titreme tüm vücudunu aldığında gözlerinin karalarının daha da irileştiğinin farkına vardım. Yumruklarını sıkmaya başladığında Banu'ya bir şey yapacağını biliyordum.

Umut'u bıraktığım gibi Batı'nın arkasına koştum. Belinden tuttuğumda çoktan kendinden geçmişti bile. Sağa sola saldırıyor. Benim kollarımdan kurtulmaya çalışıyordu. Ağlamak istiyorum ama ağlayamazdım. Beni tanıyamıyordu artık. Kendinden geçmişti artık.

ÖLÜMÜN KORKAK FEDAİSİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin