Bezcitný hráč 13

6.1K 211 8
                                    

Pomaly, hlavne kvôli tomu, že som bola unavená a nechcelo sa mi to urýchľovať, no hlavne sexy a musím uznať čo najviac príťažlivo som sa začala vyzliekať.

Až vtedy keď na zemi boli kôpky môjho oblečenia a na sebe som mala len čierne čipkované nohavičky a podprsenku som zodvihla pohľad k Hunterovi.

„To si zo mňa robíš srandu doriti." Keď som uvidela spokojne ležiaceho a hlavne spiaceho Huntera mala som chuť po ňom začať hádzať všetky veci. Tak sám chce sex ale keď sa mu tu vyzliekam, on radšej zaspí?

Dobre, rozhodne by to nikam ďalej neviedlo no, ktovie. Alkohol v mojom tele by pravdepodobne zvolil nejakú strednú cestu.

No nakoniec som uznala, že tento deň bol naozaj ťažkým a aj cez lákavú ponuku vyspať sa vo veľkej posteli a mať zadarmo raňajky som sa nakoniec obliekla naspäť.

Prešla som ku strane kde spokojne spal a venovala mu bozk na čelo. Aspoň tento dotyk som mu mohla venovať.

„Vyspi sa." Zašepkala som pred tým než som za sebou zatvorila dvere a odchádzala z jeho blízkosti.
Keď som však bola blízko pri dverách za mnou sa ozval hlas kvôli ktorému som preľakane poskočila.

„Čo tu robíš?" Otočila som sa a uvidela muža ktorého vlasy pripomínali sneh. Nevyzeral staro no jemné vrásky tomu nasvedčovali.

No akonáhle som si stotožnila jeho tvár s tvárou, ktorú som poznala a nemala  v pláne nikdy stretnúť zmeravela som.
Do psej riti.

„J-ja... Och." Čo mám povedať?
Že môj kamarát ma sem doniesol a zaspal?
Super plán, áno super naozaj.

„Nechcel som ťa rozrušiť. No mám pocit, že upratovačky tu sú len v nedeľu a na upratovačku si príliš pekná." Chlap si ma obzrel pohľadom, ktorý mi bol povedomý a ja som ešte viac zmeravela.

„Ja... To je jedno, pozrite ponáhľam sa domov a nechcem robiť problémy." Otočila som sa na odchod pred tým než ma opäť zastavil hlas.

„Odveziem ťa Astrid. Aj tak nemám nič lepšie na práci." Och, mohlo mi byť jasné, že niekto ako on ma bude poznať.
Stavím sa, že si stihol o mne zistiť veľa vecí, sakra.
Práve idem so sériovým vrahom do auta!

„Vie váš syn, že o mne viete?" Zasmial sa, síce nie takým štýlom ako Hunter, aj tak mi jeho smiech navodzoval príjemné pocity.
Príjemné pocity, super, zabil zopár ľudí ale príjemné pocity sú to na čo myslím.

„Nie. A bude najlepšie keď nezistí, že sme sa vôbec stretli. Povedz, že si išla pešo pretože si nevedela ako sa máš dostať preč, keďže si nevedela adresu no po ceste ti zastalo auto a chlap ťa odviezol domov. Ide o to, že bude riešiť nejakého chlapa ako to, že si odišla." 

Mal to naplánované? Alebo vďaka minulosti vie len dobre vymýšľať rýchlo plány?

„Čokoľvek." Myknem plecami, keďže viem, že nič iné mi neostáva.
Čo ak ma zabije?

„Viem o tebe síce dosť veľa vecí no dozvedel som sa o tebe len nedávno. Necháp ma zle, nejde mi o to ťa vystrašiť. Potreboval som len vedieť kto ukradol môjmu synovi mužnosť."

Tentokrát sa zasmejeme obaja a aj cez to, že tento chlap môže byť môj otec, jeho výzor ma núti si myslieť, že je to len starší kamarát.
„To vás sklamem ale to určite nie som ja. Verte mi, kebyže je to na mne vyhýbam sa vašemu synovi. A jeho slová hovoria všetko, ale nič o záujme." Pokrútim nespokojne hlavou keď si spomeniem na to, že sa ho neviem zbaviť.

„O tom hovorím. Môj syn nie je niekto kto sa ťahá s dievčatami alebo ide do vzťahov. Nikoho nám nepredstavuje a ty si jednoducho niekto kto ho zaujíma. Preto chcem zistiť čo je v tebe. Nech už ti hovorí čokoľvek, ver mi, že to ani zďaleka nieje také jasné ako vyzerá."
Pokrútim so smiechom hlavou a povzdychnem si „Pre mňa by bolo najlepšie to všetko ukončiť."

Jeho otec síce prikývne no potom zvážanie.
„Súhlasím. Pozri, ak chceš, na dva týždne aj s tvojou kamarátkou odídeš na Havaj. Potrebujem totiž to vedieť či ťa miluje." Povie narovinu no skôr než čokoľvek dopovedal som rýchlo súhlasila.  

Tie dve slovíčka som úplne vymazala z mojej hlavy.
Neexistuje a takuto možnosť si anien nepripúšťam.

Predsa len, čo zle sa môže stať? Navyše sakra budem mať dovolenku.
Avšak keďže mi nepovedal detaily, jediné čo ma zaujímalo bolo to, že budem mať pokoj.
Nech už si jeho otec myslí čo chce, Hunter svoje sexuálne túžby nevydrží, nájde si inú obeť a ja budem voľná.

Bezcitný hráčWhere stories live. Discover now