54

3.8K 257 440
                                    

Sahne geçişlerinin biraz kafa karıştırıcı olduğunu fark ettiğim için tek '*'la ayırdım, mekan farklılıkları her zamanki gibi '*****' şeklinde.

Olayın geçtiği alanı medyaya koydum, umarım kafanız karışmaz.

Bol bol yorum bekliyorum, iyi okumalar :)

Dünyada modanın başkenti sayılan Paris, o gün için pek de öyleymiş gibi görünmezken, kendi dünyalarında oldukça kaliteli ve pahalı sayılan cüppeleriyle ölümyiyenler Grindelwald'ın geliş saatinden yaklaşık yarım saat önce Champ De Mars* ve civarında konumlanmış, etrafın güvenliğini kontrol altına almıştı. Üç haftadır yaptıklarından farklı değildi ancak Yoldaşlık baskınıyla birlikte desteğe gelecek ölümyiyenler hazırda işaret verilmesini bekliyordu.

Yakın hat henüz orada değildi, orada olmaları şüphe uyandırırdı. Harry gizlenerek gitmeyi düşünse de Dumbledore'un sihrini fark etmesi büyük bir olasılık olduğu için vazgeçmiş, yakın hatla birlikte beklemeye karar vermişti.

Cisimlenmede vakit kaybı yaşamamak adına Slytherin Kalesi yerine Hogsmeade'de Domuz Kafasında beklemeyi tercih ediyorlardı. Barda toplandıklarını içeridekiler haricinde kimse bilmiyordu, Yoldaşlığın şüphelerini kabartacak her türlü ayrıntıyı düşünmüş, önlemlerini almışlardı.

Paris'te beklemekse tamamen aptallık olurdu. Gözcülerin konuşmanın tam yerini öğrenmek için şehri dolaşacağını tahmin etmek zor değildi. Fark edilme olasılıkları yüksekti.

Grindelwald, Champ De Mars'a, Eyfel Kulesi'nin altına cisimlendi. Kulenin dört ayağının içinde kalan meydan, çeşitli gösterilerin yapıldığı zamanlardaki gibi tiyatro alanına çevrilmişti.

Karanlık Lord'a sadık Fransız safkanlarsa çoktan yerlerini almışlardı. Hepsi gizli bir çağrıyla İngiltere'de yeni düzenin sorunsuz işlemesinin önündeki küçük pürüzü ortadan kaldırmaya yönelik bilgilendirilmişti.

Daveti tereddüt etmeden kabul etmişlerdi. Hâli hazırda Fransa'da yaşıyor olabilirlerdi ancak Karanlık Lordun ülkesi için savaşmaktan çekinmezlerdi. Ayrıca İngiltere mugglelardan bağımsız yeni yönetim rejimi kusursuz işliyorken kaybedilmemeliydi. Fransa başta olmak üzere tüm Avrupa bu yeni rejimi kabul etmeli ve İngiltere'yi örnek almalıydı.

Gellert, ölümyiyenlerden birini yanına çağırırken meydanda gözlerini gezdirdi. Noel arifesinde Paris dünyanın her yerinden gelen ziyaretçileri ağırlarken Champ De Mars, Eyfel Kulesi'ni ziyaret etmek isteyen turistlerle doluydu. Ne yazık, ülkelerinden güzel bir Noel tatili geçirmeyi umarak ayrılmışken aslında ölmeye geldiklerinin farkında değillerdi.

Sarışın adam kendi kendine omuz silkti. Onlara Eyfel Kulesi'nin altında ölme imkanı verdiği için kesinlikle bir teşekkür hak ediyordu. Ölümleri kuleden atlayarak intihar edenlerden bile eşsiz olacaktı çünkü katilleri Gellert Grindelwald'ın ta kendisiydi.

Yoldaşlığın katliamı önlemek adına onurlu mücadeleleri işe yaramayacaktı. Ölüm o an orada bulunan mugglelar için kaçınılmazdı. Safkan lordlar Fransız Sihir Bakanlığı'nda oldukça etkili konumlardaydı, olayı örtpas etme görevi onlarda olacaktı. Zaten Fransa Sihir Bakanlığı da çoğunluk olarak -bu gruba bakan da dahildi- Karanlık Lord destekçisiydi. Sadece dünyaya karşı resmen duyurmaktan çekiniyorlardı.

Karanlık Lord bunu bir sorun olarak görmeyerek, hatta gizli bir müttefikin yeri geldiğinde oldukça faydalı olabileceğini düşünerek görmemezlikten gelmeye karar vermişti.

"Yoldaşlık burada mı?"

Ölümyiyen sırıttı. "Evet. Üç ayrı yerde gözcüleri tespit ettik. Fark edilmediklerini sanıyorlar. Biri siz geldikten sonra kalabalığa karışıp uzaklaştı."

Slytherin Varisi (Harry Potter AU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin