•60•

3.7K 111 21
                                    


- Én sajnálom.- ülök fel teljesen az ágyon.- Hibáztam, hogy nem hallgattalak meg,és hogy teljesen ignoráltalak. Nancy végig ott volt a kapcsolatunk alatt, mindig a közeledben volt, és ha ő ott volt én háttérbe lettem szorítva. Azt hittem, hogy csak egy kellék vagyok számodra, főképp amikor úgy láttalak titeket.- hunyom le a szemeimet, mert az a látvány még mindig megvisel.- Nagyon fájt, azóta szenvedek a hiányodtól, hogy nem tudok rólad semmit, én csak bosszúból smároltam mással, azt hittem, hogy jobban fogom magam érezni, de nem így lett, sőt.- kuncogok fel.- Végig a te csókod járt a fejemben, hogy mennyivel jobb vagy.- nézek rá könnyes szemmel, ő pedig mosolyogva simítja meg a puha arcom.
- Mindennél jobban szeretlek, amíg nem voltál velem, kurvára szenvedtem, olyan voltam, mint egy csaj.- kuncog fel.- Szeretnék bocsánatot kérni, amiért nem figyeltem rád eléggé, ha úgy alakul változtatni fogok.
- Én is bocsánatot kérek, amiért úgy viselkedtem és nem hallgattalak meg.
- Szeretlek Enid!- hajol közel az arcomhoz.
- Én is szeretlek Harry.- suttogom, mert már olyan közel van hozzám.

Nem mozdul se ő, se én. Másodpercekig szívjuk egymás levegőjét, amíg meg nem töri. Óvatosan érinti ajkaival az enyéimet, nyaldossa, harapdálja, nekem ennyi elég is, hogy érezzem a bizsergést. Tenyerével közrefogja az arcomat és nyelvével az enyémet keresi, amit hamar megtalál, csókolózunk, szenvedélyesen.

Az ágyra dőlünk, és úgy folytatjuk tovább, nagyon kívánom, de nem akarom én megtenni ezt a lépést, ha folytatja, nem mondok nemet.

Szerencsémre a kívánságom teljesül, kezeivel végig simít az oldalamon, majd a felsőm alá téved és úgy cirógatja a bőrömet, én pedig a dús hajába túrok, közel húzva magamhoz. Lassan közelit a melleim felé, azok meg feszülnek a vágyakozástól, amikor Harry megérinti felnyögök, amit ő egy kuncogással díjaz.

Erősen belemarkol, majd a bimbómat kezdi húzogatni, bugyimat teljesen eláztatta a vágyakozó nedv, lábaim görcsbe rándultak a feszítés miatt. Bizsereg a mellem, az intim részem, szétfeszülök mindenhol, annyira vágyom, hogy belém hatoljon.

- Kérlek, inkább vágjunk a közepébe, annyira akarom a farkad.- harapok az alsó ajkába, mire ő felmordul.

Leveszi a felsőm, és az alsó részeimet, én is így cselekszek, soha nem kívántam még ennyire, mint most.

- Akkor haladjunk Baby!- csókolja meg a duzzadt ajkaimat.
Keményen nyomja péniszét belém, mire én hangosan felnyögök, ő pedig hatalmas tenyerével befogja a számat.
- Halkabban, mert egy kórházban vagyunk.- ez még izgatóbb számomra.

Ütemesen mozog bennem, elmondhatatlanul jó érzés, ahogy vastag pénisze ki-be csúszkál belőlem, közben a melleimet ingerli, kiabálnék az élvezettől, ha nem fogná be a számat. Egyre gyorsabban mozog, de közben óvatos is, hogy ne csússzon ki belőlem, mert annyira nedves vagyok, hogy könnyen kitudna.

Lábaimat a dereka köré fonom, hogy mélyebbre tudjon hatolni belém, szobát betölti a halk nyögésünk és a szagunk. Testünk egymásra csapódik, minden nyomásnál, annyira vágytam erre, hogy megérintsen, megcsókoljon, és a farka bennem legyen.

Nem tudom mennyi idő telt el, mert az élvezet miatt teljesen elvesztem, csak őt éreztem, semmi mást. Közelítettem a csúcshoz, éreztem, ahogy el fogok élvezni, vaskos karjába kapaszkodtam, szemeimet behunytam, és úgy élveztem, ahogy az élvezetbe dug.

Neki se kellett sok idő, amikor kihúzta magát belőlem és rám élvezett.

- Annyira szeretlek.- csókol meg.
- Én is téged Harry, mindennél jobban.- nézek rá csillogó szemekkel, és hatalmas vigyorral az arcomon.
- Egy kórházban szexeltünk.- nevet fel.- Enid Shay, nem néztem volna ki belőled, hogy egy állat vagy!- harapja meg az ajkam.

••

Fél év telt el.
Harry és én összeköltöztünk, Londonban. Sokat ingázunk, mert rendszeresen megyünk a nagybátyámhoz, szorosabb lett a viszonyunk az eset óta, és Harry-t is megkedvelte. Továbbra is Amandának dolgozom, csak itthonról, mivel online tudom végezni a dolgokat, így levettem a válláról egy nagy terhet.

Kezdem elfelejteni a rémes hónapokat, a szenvedéseket, és a folytonos félelmet, amiben éltem.

Utoljára a tárgyaláson kellett szembenéznem Alannal, de nem egyedül, Harry végig mellettem volt, kapcsolatunk most fejlődött ki igazán. Elvágtuk az olyan szálakat, amik mérgezték a szerelmünket.

Jelenleg boldog vagyok a szerelmemmel és elégedett az életemmel, remélem ez így fog maradni.

Éjszakai szellő hatására libabőrös leszek, jobban magamra húzom a plédet, és bámulom a nyüzsgő várost. Szeretem Harry lakását, főképp az erkélyt.

- Emlékszel,- ölel át hátulról.- Ebben a házban kezdődött az életünk.- puszil a nyakamba.
- Nem gondoltam azon az éjszakán, hogy szerelmes leszek beléd.- kuncogok fel.- Úgy terveztem, hogy csak egy éjszaka, és többet nem látlak.- döntöm fejemet a mellkasának.- De te mindig az utamba kerültél, biztos nem tudtál ellenállni a szépségemnek, lehet titokban követtél.- nevetünk fel mind a ketten.
- Egyszerre taszítottál meg vonzódtál. Idegesítőnek találtalak, de imádtam, hogy ilyen kis elesett vagy.- nevet fel, én pedig megütöttem a karját. - Meg tudtam, hogy ki az anyád, ezért voltak kétségeim, azt hittem, hogy te is olyan elviselhetetlen vagy, mint ő.
- Igen, ő tényleg az.- merengek a tájba.
- Nagyon szeretlek.- suttogja a fülembe.
- Én is nagyon szeretlek!- adok egy csókot a szájára.

Sose éreztem még ilyet, amit Harry-től kapok érzelmileg, az teljesen felemel, és tudom, hogy izgalmas jövő vár ránk.

Elkezdtem egy új életet.
Harry Styel pedig a szerelmem, akit mindennél jobban szeretek.

___________
Javítva

⛔️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drága olvasóim!

• Nagyon hálás vagyok mindenkinek, akik végig követték a kis sztorimat, és rendszeresen kifejezték a véleményüket, csillagokat adtak! Nagyon köszönöm MINDENKINEK!❤️

• Hozzám nőtt ez a történet, nehéz volt kirakni az utolsó részt, mert az egyenlő a végével..😔

• Nagyon remélem, hogy ez a kis befejezés tetszett nektek! 🥰

• Nem tudom, hogy lesz e folytatása, egy második évad.. Nem biztos, de lehet..

• Ha még szeretnétek tőlem olvasni, akkor a profilomon megtaláljátok az AZURE címe történetemet! ♥️

Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra!

Millió Puszi, Enchiles!

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now