•39•

2.8K 108 6
                                    

Harry elment dolgozni, Keith pedig át jött, hogy megbeszéljük a részleteket.

- Kérsz valamit?- kérdezem a vendéget.
- Csak egy kávét. Felhívott a bácsikád. Elküldtem neki az anyagokat, amiről tudomásom volt.- mondja fáradt hangon, nem rég kelhetett szegény.
- Ez gyorsabban ment, mint gondoltam.- teszem elé a kávét.
- Hát, azért annyira nem lesz gyors. Figyelni fogják Stonet, valamint azokat a helyeket, ahol megrendezi az illegális dolgokat. Elegendő bizonyíték kell, hogy előzetes letartóztatást rendeljenek el.
- És az mennyi idő?
- Nem lehet tudni pontosan, lehet pár hét, de az is lehet, hogy több hónap.- rántja meg a vállát.- De külön kértem, hogy Harry Styles elleni dolgokat oldj meg, hogy azok eltűnjenek.
- Styles?- húzom össze a szemöldökömet, valahol hallottam ezt a nevet.
- Igen. És mizu az egyetemmel?- vált témát.
- Öhm, ott hagytam.- játszok idegesen a hajammal.
- Hogy-hogy?- néz rám meglepődve.
- Nem szerettem.- sóhajtottam fel.- Utáltam az egészet, anya miatt mentem arra a szakra.- kortyolok én is a kávémba.
- Miért nem mondtad neki, hogy nem? Elbasztál az életedből 2 évet, feleslegesen, hogy anyukádnak megfelelj.- néz rám értetlenül.
- Apa lelépett egy másik nővel, amikor a gimibe utolsó éves voltam. Tipikus család voltunk, boldog házaspár, én pedig egy jó lány, aki jól teljesített a suliban. Apa elköltözött egyik napról a másikra, anyának telefonba mondta el, hogy más nőt szeret és fogadott egy ügyvédet a válláshoz.- húzom el a számat.
- Ezt nagyon féreg módon intézte.
- Igen, anya depressziós lett, ami érthető, próbáltam neki segíteni, volt egy időszak amikor a munka után rendszeresen ivott, rossz volt őt úgy látni.- hangom szomorkásabb lett.- Akkor mondtam neki, hogy én is azt szeretném csinálni, amit ő, és hogy segítsen benne. Így jöttem erre a szakra, anya nagyon boldog volt, teljesen rá pörgött az egészre.
- És most mi lesz?
- Elmegyek dolgozni, hogy ki tudjam fizetni az egyetemet, 1 évet adtak a tandíj kifizetésére.- húzom el a számat.
- És anyukádnak mit mondasz?
- Semmit, nem fogja megtudni. A diploma megszerzéséhez még jó pár év kell, addigra már nem fogok otthon lakni.
- Hm.- mosolyodik el magában Keith.
- Remélem Harry-vel fogok lakni.- erre a kijelentésemre nagy szemekkel nézett rám.- Nagyon jól megvagyunk most, és tudom, hogy ő is kedvel annyira engem, mint én őt.
- Hazza nem egy átlagos ember Enid. Őt tudni kell kezelni, van egy fura viselkedése, ami félelmet kelthet benned. Figyelj, én szeretem Harry, olyan a kapcsolatunk, mintha testvérek lennék, de vannak dolgok, amiket nem tudsz róla, és jobb is, ha ez így marad. Ne számíts egy stabil kapcsolatra Harry-vel, lehet pár hónapig menni fog, de nem hiszem, hogy évekig kitart melletted.
- Keith!- emelem fel a hangomat, nem számítottam, hogy ő is semmibe nézi a kapcsolatunkat.
- Enid, te nem vagy hozzá való, nagyon bírlak téged, de ne éld bele magad nagyon, kérlek.- fogja meg a kezemet, amit elhúzok.- Nem szeretném, hogy nagyot csalódj. De hidd el, akkor is ott leszek melletted és támogatlak.
- Szerintem jobb, ha most mész.- nézek rá dühösen.
- Rendben van, nem akarok neked rosszat, de én ismerem Harry-nek azt az oldalát, amit te nem, és remélem nem fogod.- tolja be a széket.
- Talán Nancy ismeri? Ő hozzávaló?- emelem fel a hangom.
- Igen, ismeri, mert ő is abból a körből származik.
- Szerintem jobb, ha most egy ideig hanyagoljuk egymást. Viszlát Keith.
- Szép napot!-zárja be maga mögött az ajtót, dühösen törlöm le a könnncseppet, ami időközben lefolyt az arcomra. Mindenki a kapcsolatunk ellen van, elmondhatatlanul rosszul esik, hogy senki nem hisz bennünk.

Saját ágyamban fekszek és igyekszek kiverni a gondolataimból Keith szavait, mindenkitől elviselném ezt a támadást, de tőle nem, mondhatni, hogy a bizalmamba fogadtam, de úgy látszik, hogy ez a szimpátia csak az én részemről volt pozitív.

- Hé!- kopogtatt az ajtómon valaki.
- Harry!- megyek oda hozzá és a mellkasába bújok, jó érzés, hogy itt van.- Hogy jutottál be?- adok a szájára egy puszit.
- Nyitva volt az ajtó, kopogtam, de senki nem reagált, így bejöttem.- fekszik le az ágyamra.
- Anya is itthon van!- örülök meg.- Gyere- fogom meg a karját- bemutatlak neki, biztosan kedvelni fog, te oly..- nem tudtam végig mondani, mert közbevágott.
- Enid!- emeli fel a hangját.- Nem akarom megismerni anyukádat, én erre még nem vagyok kész!- túr ideges a göndör hajába.
- Nyugi, csak kezet ráztok és megyünk is tovább.- nevetek fel, nem gondoltam, hogy ilyen félénk.
- Nem! Most jobb, ha megyek!- nem értem miért lett ennyire ideges.
- Kicsim, mi ez a hangzava..- édesanyám lép be a szobámba, aki úgy nézett Harry-re, mintha egy szellem lenne.- Mi a fenét keresel itt?- néz a barátomra.
- Anya, ő itt a barátom, Harry.- nézek rá mosolyogva.
- Nagyon jól tudom ki ő!- emeli fel a hangját.- Harry Edward Styles, ő egy kicseszett bűnöző!- int kezével a fiú felé. Mi a fenét képzeltél? Össze fekszel az egyik ügyfelemmel!
- Mi?- nézek rájuk értetlenül.
- Takarodj a házamból Harry!
- Sajnálom asszonyom. Enid, majd beszélünk.-ezzel egyedül hagyott engem a rémálmommal.

__________
Javítva

⛔️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Megérkeztünk az új részhez, amit nagyon vártam már! Végre kiderült, hogy ki is Harry!

• Szerintettek Enid anyja mit fog szólni? És Harry meg Eniddel mi lesz? 🤔

• Ha tetszett a rész azt jelezzétek vissza!

Millió Puszi, Enchiles

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now