•53•

2.4K 96 11
                                    



Azt mondják, hogy az idő gyógyít, de számomra minden egyes nap fájdalommal telibb. 6 nap telt el, azóta nem hallottam a hangját, nem láttam gyönyörű zöld szemeit, nem éreztem érintését. Édeskés illata nem szivárog az orromba, csókja nem nedvesíti be az ajkaimat.

Napok óta csak fekszem az ágyba és sírok, vagy a kádban fekszek és ott sírok, alig eszek, inni is keveset, éppen csak annyit, hogy ne száradjak ki.

Életem szerelme, akiért feláldoztam mindent, elárult. Összevesztem anyámmal, aki látni se akar, feladtam az egyetemet, miatta üldöz egy alvilági alak. Soha nem szerettem úgy senkit. Borzasztó fájdalmat érzek az egész testemben, újra és újra az a jelenet játszódik le a fejemben, hogy mással csókolózik, előtte ajkai az enyémet érintették, órákkal később másét. Lelkem borzasztóan fáj, szívem pedig leszakad a helyéről. Mindenről eszembe jut, ha Teresára nézek, ha a kinézek az ablakon és saját magamról is ő jut eszembe

- Enid.- lép a sötét szobába Teresa.- Megkértem Keith-et, hogy jöjjön ide.- ül le az ágy végébe.
- Minek?- hangom épphogy hallatszódik, nem sokat beszéltem az elmúlt napokban.
- Nem jó így látni téged. Aggódom érted, nem eszel, alig iszol. Egésznap csak itt vagy a szobában, mintha egy szellem lennél.
- Nem akarok vele beszélni.
- Kérlek, megígérte, hogy nem szól Harry-nek, ő is aggódik érted, jót fog tenni, ha itt lesz veled. Én ma este Drew-nél alszom, hogy normálisan tudjatok beszélni. Kérlek, fogadd el a segítségét!- fogja meg a karomat.
- Jól van.- lehet jót tesz, ha beszélgetünk, mindig is megértettük egymást.

- Enid.- jön be a hálóba Keith, amikor Teresa kiment.
- Szia.- erőltettek az arcomra egy mosolyt, és felülök az ágyon.
- Rosszabbul nézel ki, mint ahogy azt Tes előadta.- rázza rosszállóan a fejét. Rossz így látni téged.- jön be mellém az ágyra, arcomat a kezébe veszi. Ahogy a szemeibe nézek, elkezdek zokogni

Keith erős karjai átkarolnak, én pedig a mellkasán zokogok, azt hittem, hogy kisírtam már minden könnycseppet, de tévedtem.

- Annyira fáj belül.- kapkodom a levegőt.
- Tudom Enid, tudom.- puszilja meg a hajamat.- Bárcsak elvehetném a fele fájdalmad.- kezd el ringatni.
- Nem akarom azt, hogy így fájjon.- teszem kezemet a mellkasomra.- Elmondhatatlan, amit érzek.- nézek a szemébe.- Én még mindig annyira szeretem őt, ez pedig feldühít.
- Miért nem beszélitek meg a dolgot?
- Nem vagyok rá kész, tudom, hogy még találkoznom kell vele, hogy tisztességesen el kell válnunk.- kezdek el újra sírni.- De még nem megy, még nem tudom elengedni teljesen.
- Nyugodj meg Enid.- ölel meg újra.
- Maradj itt éjszakára, nem akarok egyedül aludni.
- Persze, maradok.
-Annyira nagy fájdalmat érzek.- bújok közelebb hozzá.
- Tudom Enid, idővel könnyebb lesz.- emeli fel az arcom.
- Nem lesz az!- csattanok fel, és kiszakadok az öleléséből.- Mindenről ő jut eszembe, őt látom álmomban, az elmémbe is ő van, csak rá tud gondolni, hogy mennyire szeretem, szívem széthasad, úgy érzem, hogy soha nem lesz jobb. Telefonomat is kikapcsoltam, arra se volt erőm, hogy letiltsam mindenhonnan és a közös képeinket kitöröljem. Senkise tudja mennyire fáj.- zuhanok újra össze.

Hajnali 2:52 perc van, összesen, ha 1 órát aludtam, még a lélegzés is fáj. Keith keze a derekamat öleli, halkan szuszog mellettem, békésen alszik. Harry is mindig szuszogott, újra ő jut eszembe.

Fekete plédet magamra terítem, majd kiülök az erkélyre, jól esik a hideg levegő. El kell menekülnöm innen, megőrülök, ha tovább maradok, borzasztó, hogyha Teresára nézek, a közös bulik jutnak eszembe, Londonról is ő jut eszembe. Harry Styles, aki összetörte a szívem, borzasztóan fáj, hogy ezt tette velem, és az is, hogy elmondhatatlanul hiányzik.

Szobából hallom, hogy Keith telefonál, tisztán értek mindent, amit a másik fél is mond.

- Igen?- veszi fel a telefonját Keith. Behunyom a szemem, hogy kihallgassam a beszélgetését.
- Hogy van?- Harry hangját hallom meg, mire a szívem összeszorul.
- Nem túl jól.- beszél halkabban.
- Elmondtad neki?- kétségbeesés és reménnyel teli a hangja.
- Nincs olyan állapotban, hogy erről beszéljek. Nem is az én dolgom, ezt nektek kell megbeszélni.
- Látni se akar, telefonját se veszi fel! Hogy a faszba beszéljem meg vele!- kiabál a készülékbe Harry, enyhén elmosolyodok, soha nem tudta kezelni a dühét.- Oda megyek, mond meg a címet!
- Hülye vagy! Nem tehetem!- örülök, hogy Keith tiszteletben tartja a kérésem.- Adj neki egy kis időt, ha feldolgozta a történteket, akkor megbeszélitek és tisztességesen elváltok egymástól.
- Mi? Ne mond ezt! Nem akarok elválni tőle! Mond el neki az igazat! Legjobb barátom vagy!- őrjöng Styles.
- Te csináltad a bajt magadnak! Másképp is el lehetett volna intézned a dolgot. Harry, nem avatkozok a kettőtök dolgába, sajnálom.
- Igazad van. Megkeresem, és beszélek vele. Köszönöm Keith. Holnap hívlak.

Felkavaró érzés volt hallani a hangját, ez a beszélgetés csak megerősített abban, hogy elmenjek egy kis időre.

Másnap Keith korán elment, mert dolgoznia kell, Teresa pedig az egyetemen van, így nyugodtak eltudok menni, anélkül, hogy bárki megakadályozzon. Bekapcsolom a telefonomat, hogy felhívjam a nagybátyám. Amikor a készülék életre kel, rengetek üzenet villan fel, amit nehezen tudok bezárni. Figyelmen kívül hagyva őket, tárcsázom a rokonom számát.

- Enid! Örülök, hogy hívtál, minden rendben?- hangja boldogan cseng, megnyugodok, hogy így fogad.
- Szia.- mosolyodok el.- Igazából szívességet szeretnék kérni.- pakolom a cuccaim.
- Hallgatlak, ha tudok szívesen segítek.- hallom, ahogy dudál, biztosan munkába megy.
- Az, az igazság, hogy az életem egy kicsit felfordult, szeretnék kiszakadni Londonból egy kis időre, arra gondoltam, hogy nálad töltenék egy kis időt.- nagyon remélem, hogy nem mond nemet.
- Persze, ez nem is kérdés. Gyere nyugodtan, várlak szeretettel. Pont most tartok Londonba, pár óran belül felveszlek.
- Köszönöm.- fújom ki a bent tartott levegőt.
- Majd hívlak, ha végeztem. Puszillak.
- Én is!- ezzel lenyomom a telefont.

Teresa biztosan haragudni fog rám, hogy szó nélkül elmegyek, de nem akarom, hogy megakadályozzon. El kell szakadnom mindentől és mindenkitől, aki Harry-re emlékeztet, remélem megérti és meg fogja bocsántani.

___________
Javítva

⛔️

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon szépen köszönöm az előző részhez kapott visszajelzéseket, elmondhatatlanul jól esnek, ezt köszönöm nektek! ❤️

• Remélem ez a rész is tetszett nektek, most is várom a véleményeteket!

U.I.

- Nem a témához kapcsolódik, érdeklődnék, hogy ki melyik megyéből olvas engem! Jelezzétek Privátban vagy hozzászólásban! 🤔🥰

Millió Puszi, Enchiles!

Lie Baby •befejezett•Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα