•9•

4K 130 5
                                    


Többiek beszélgetnek valamiről, de nem tudom követni, mert mindenki egyszerre mondja a magáét a hangok pedig keresztezik egymást, így teljesen lemaradtam, fogalmam sincs, hogy mi volt a téma. Bár nem igazán figyeltem a többiekre, inkább Harry cirógatását élveztem, hol a karomat vagy a lábamat simogatja. Teljesen elálmosít.

- Menjünk át a Phonix-ba?- hozza fel az ötletet Sally.
- Hát, nem hiszem, hogy jó ötlet.- kuncogva nézek Harry-re.
- Én benne vagyok.- szólal fel a göndör.- Ott találkoztunk elsőnek.-puszilja meg a homlokom. - És aznap este adtam életed legszebb éjszakáját.- húz közel a mellkasához.
- Én nem szívesen megyek ilyen fejjel.- mutatok az arcomra, ezzel célzok a sminkemre.
- Oh, hát nincs itt baj! Van nálam rúzs, szempillaspirál.- veszi ki az említett tárgyat a táskájából Sally.
- Nálam tus, szemhéjfesték is van, csillogós.- visítja Kat.- Na menjünk a mosdóba, megcsinálunk!- rángatnak ki Harry mellől.

Csajok nehezen kisminkeltek, meg kellett kérnünk egy idegen lányt, hogy a tust húzza meg nekem, mert annyira részegek voltunk, hogy nekünk nem sikerült volna.

- Induljunk!- karoltunk egymásba csajok, én voltam középen, szerencsémre, mert a cipőmnek köszönhetően sokszor megbicsaklott a lábam.
- Megyünk cigit venni, valakinek kell?- szól fel Keith.
- Nekem!- keressen a pénztárcám, amiből kiveszem a pénzt és átadom neki, a 2 lány is így csinál, amikor iszok mindig dohányzok, de nem vagyok rászokva, amíg a fiúk bementek, mi csajok kint maradtunk.
- És milyen volt Harry-vel a szex?- kérdezi Kandice.
- Hááát.- harapok alsó ajkamba.- Még mindig benedvesedek, ha arra az estére gondolok.
- Fúúúj.- nevet fell Sally.
- Hát, de így van!- nevetek már én is.
- Mi olyan vicces?- adja át nekünk a cigit Keiht. Mi csak kuncogva rázzuk a fejünket.

Részegen minden tovább tart, és sokkal nehezebb a séta is, így sok idő volt mire oda értünk, főképp, hogy állandóan szelfiztünk és feltöltöttük Instagrammra meg Facebookra, az új barátnőnkkel telefonszámot cseréltünk.
A szórakozóhely tele volt, mindenhol emberek vannak, nehezen találtunk egy üres asztalt, de azt is csak úgy, hogy kisajátítottuk, mindenki rendelt valami italt, de mire rám került volna a sor a pincér elsietett, így kénytelen voltam a pultnál kérni magamnak egy Tequilát.

- Waow, nagyon bátor vagy kisasszony, semmi só, citrom?- húzza fel a szemöldökét Sally.
- Semmi előjáték.- kacsintok rá, majd lehúzom az italt, de túl erős volt és érzem, hogy jönni akar felfele, valaki sörét gyorsan felkaptam és azt használtam öblítésként.
- Ajajj, még nem vagy elég nagylány ehhez.- nevet fel Sean, mire én csak beintek neki.

Hangszóróból felszólal J Balvin Mi Gente című száma, amire a csípőmet kezdem latinosan mozgatni, csajok is csatlakoznak hozzám és bepréseljük magunkat a tömegbe, átadjunk magunkat a ritmusnak. 1-2 számmal később a srácok is csatlakoznak, Harry pedig hamar talál magának egy lányt, akivel táncol. Csajok csak furán néztek rám, nem értették a helyzetet én meg mosolyogva megráztam a vállam és táncoltam tovább, azt mutatva, hogy nem érdekel, pedig kurvára zavart, hogy más csaj alá kavar.

- Kimegyek a mosdóba!- kiabáltam oda a csajoknak, hogy hallják, majd elkezdtem kimenni a tömegből. Nem kéne, hogy zavarjon Harry, de érzem szívemben azt a keserű érzést, hogy nem rám figyel, hanem másra, de nincs köztünk semmi, egészségére.

Zenét egyre tompán lehet hallani, ahogy sétálok hátra a női mosdó felé. Belököm a fekete ajtót, amin egy női ábra található. Van bent pár lány, akik nevetve képet csinálnak, én meg csak mosolygok amikor rám néznek. Kinyitom a csapot, majd aláteszem a kezem, hogy érje a hideg víz, megütögetem az arcom, hogy kicsit józanodjak, vagy kiverjem fejemből azt a képet, hogy Harry annak a szőkének nyomja ágyékát. Megtörlöm a kezemet, majd kimegyek a WC-ből, magukra hagyva a szelfiző lányokat.

- Enid!- szólít le valaki, mire én megfordulok.
- Craig.- nézek rá mosolyogva.
- Tudnánk beszélni?- hangja eléggé komoly, mire arcomról lehervad a mosoly, távolságtartó velem ez a srác.
- Persze, menjünk ki cigizni.- ő pedig helyeslően bólint, majd elindulunk kifele.
Előveszem táskából a mentolos cigit, amit meg is gyújtok, majd nagy levegővel beszívok.
- Szeretném, ha békén hagynád Harry-t.- néz rám komolyan, mire én felnevetek.
- Szerinted most is bent vagyok és rajta csüngök?- kérdezem tőle szórakozottan.- Alig beszéltem egész este vele, csak a bárban váltottunk 1-2 mondatot.- forgatom meg a szemem.
- Csak a bajt hozod rá!- néz rám haragosan, nem értem a felindulását.- Miattad lett vége a kapcsolatának és másodjára került verekedésbe, pedig nem szabadna neki.
- Hogy érted, hogy nem szabadna neki?- nézek rá értetlenül.
- Nem az a lényeg, Harry egy nehéz időszakon megy át, nincs szüksége holmi ribikre, aki csak még több bajt hoz a fejére.- vesz elő még egy száll cigit.
- Mi a faszt képzelsz, hogy le ribizel, egyáltalán nem is ismersz.- nyomom el dühösen a csikket.- Ne te mond meg nekem, hogy mit csináljak Harry-vel meg mit ne. Oké, megértem, hogy a barátja vagy és csak védeni akarod, de ezt el lehetne mondani normálisan.- nézek vele farkas szemet.
- Elmondtam normálisan, így is elég nagy bajban van Harry, nem kellesz te is a nyakába, aki még nagyobb szarba viszi.- rántja meg a vállát.
- Azt csinálok, amit akarok, nem mondhatod meg.- viselkedek én is olyan lazán, mint ő.
- Szerinted tetszel Harry-nek?- nevet fel.- Az, az éjszaka csak azért történt meg, mert szakítottak vele és kellett neki egy kiadós, felejtős szex, pont kéznél voltál.
- Talán olvasod a gondolatait, hogy ilyen információkat tudsz?- nevetek fel.
- Nem, csak ismerem a barátomat, hidd el, te túl lapos vagy neki. Hatalmas melleket, formás feneket és a magas igényes lányokat szereti.- dobja el a csikket, majd ott hagy.

Teljesen megdöbbenve állok ott, lenézett, szerinte egy igénytelen, csúnya, deszka lány vagyok. Eléggé szíven ütött, amit mondott, igaza van, ő ismeri Harry-t, én pedig nem. Veszek egy nagy levegőt, hogy magamra erőltessek egy mű jó kedvet, mert a beszélgetés miatt teljesen szar lett a kedvem. Vissza indulok arra a helyre, ahol ültünk, remélem nincs ott Harry, kicsi dühöt is érzek iránta, de nem tudom megmagyarázni miért.

- Merre jártál?- húz le maga melle Sally.
- Csak cigizni voltam.- néztem a társaságra. Harry és Sean kivételével mindenki itt van. Craig arcán pedig levakarhatatlan a vigyor, szívesen adnék neki egy pofont.
- Képzeld, itt volt a Tinderes srác, megbeszéltünk még egy randit.- sipákol a fülembe Sally.
- Ennek nagyon örülök.- ölelem szorosan magamhoz.

Éreztem, ahogy megrezzen a táskámban lévő telefon. SMS-em érkezett.

Alan: Sajnálom Életem, nem akartalak bántani. Ne igyál több Tequilát.

Tágra nyílt szemekkel olvasom a sorokat. Szétnézek, hogy látom-e valahol, de nem veszem észre, biztos vagyok benne, hogy ő is itt van.

- Ki ír ilyenkor?- szólal fel mögülem Harry, mire megugrok.
- Se-senki.- dadogom ijedtségemben.
- Láttam mit írt.- mondja a fülembe, mire engem kiráz a hideg.
- Semmi közöd hozzá. Épp indulni akarok haza, nem érzem jól magam.- teszem el a telefonomat.
- Ne menj már!- néz rám boci szemekkel barátnőm, mire felnevetek.
- Nem nézel ki jól, lehet jobb ha haza mész.- támogatja az ötletemet Craig, szúrós szemekkel nézek rá, legszívesebben elmondanám Harry-nek, hogy miket mondott nekem.
- Kérdezni akartam Craig, hogy te homoszexuális vagy? Mert nem láttalak egész idő alatt csajozni, de nem is néztél meg senkit. Pedig sok itt a nagy csecsű, formás seggű, igényes lány.- kacsintok rá, közben fejemet a kézfejemre teszem, többiek pedig nevetni kezdtek.- Imádom a meleg srácokat, nem ítéllek el, mindig is akartam egyet.- mosolygok rá.
- Nem vagyok meleg.- néz rám dühösen.
- Figyelj, ha félénk fiú vagy, segítek neked felszedni valakit, Sally-vel már sok haverunknak segítettünk, akik nem tudnak csajozni.- veszem el a sörét, amibe bele is iszok. Barátnőm tudja, hogy történt valami, ő nem nevet a többiekkel együtt.
- Ha olyan csajokat szereznél nekem, akik úgy néznek ki mint te, inkább kihagyom. El is felejtettem kérdezni Harry-t, hogy nem-e kapott el valami nemi betegséget, elvégre egy holmi cafkával feküdt össze.- ott a pont, mosolyom már nem volt olyan széles, mint eddig, a többiek se nevettek, mindenki csöndben ült, Harry pedig mögöttem állt, meg se védve se magát, se engem. Csendet barátnőm törte meg.
- Szerintem is jobb, ha megyünk, nem érzem jól magam.- veszi fel a táskáját, majd felsegít a székemből.
- Sziasztok.- köszön el, majd elhagyjuk a társaságot.

________
javítva

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now