•21•

3.5K 122 1
                                    


Levegőben érezhető volt a feszültség, Harry és Trev farkasszemet néztek, egyértelmű, hogy ismerik egymást, és nem igazán ápolnak jó viszonyt. Nem tudtam, hogy cselekedjek, menjek táncolni Trev-vel vagy maradjak itt Harry-vel és Keith-el.

- Mit akarsz Trev?- tette le a poharat Keith és közeledik felé. Társaság semmit nem vesz észre a köztünk lévő nyomott hangulatból.
- Enidet kerestem.- köszörüli meg a torkát és rám néz.
- És mit akarsz tőle?- Keith hangja fenyegető volt.
- Én..öhm..- zavarba voltam.- 1 perc és megyek Trev.- küldök felé egy mosolyt. Kezemet elhúzom Harry mellkasáról, de ő csuklómnál fogva magánál tartott, túl erősen szorított, ami nagyon fáj, nem értettem az egészet.
- Enid, Harry elkísér a mosdóba.- jelenti ki Keith anélkül, hogy ránk nézne. Rejtett üzenet, hogy a barátját vigyem el Trev közeléből.
- O-oké.- hangomat nem találtam meg, Harry meg sem mozdult, végig Trev-et nézte. - Kérlek, menjünk.- mondtam halkan, nehezen, de megindult.- Majd beszélünk, sajnálom.- intek a srác felé, rosszul éreztem magam, hogy csak úgy ott hagyom szegényt. Remélem nem haragszik, de Harryt el kell vinnem a közeléből, mert valami baj lenne.

Kezénél fogva húztam magam után, le a lépcsőn, majd kimentünk az épületből. Nyirkos idő volt kint, a járdák nedvesek voltak az eső miatt, különösen jól esett testemnek a hideg levegő.

- Vele jöttél?- kérdezte dühösen, közben meggyújtott egy szál cigit.
- Dehogy, csak ma ismertem meg.- magyaráztam meg a dolgot, bár nem kötelességem.- Honnan ismered?- érdekelt, hogy miért viszonyulnak így egymáshoz.
- Lényegtelen.- bunkó, én normálisan válaszolok neki, ő meg lekezelően.
- Hazza!- siet hozánk Keith.- Minden okés?- kérdezi aggódva, mi a fene  történt, hogy így aggódik miatta.
- Beszéljétek meg srácok, én megyek.
Örültem a találkozásnak.- küldtem feléjük egy mosolyt, mire Harry megragadta a karom.
- Itt maradsz!- hangja parancsoló volt.- Nem engedem, hogy vissza menj a seggfejhez.- tapossa el a csikket, még mindig dúl benne a düh.
- Harry, mi lesz Nancy-vel?- néz felé a barátja.
- Én megyek!- rántom ki karomat az erős fogása közül, ahogy megtudtam, hogy itt van Nancy féltékenységet éreztem.
- Eniddel táncolni megyünk.- jelenti ki Harry. Rá markol a tenyeremre és a tömeg közepébe húz.

Mindenhol izzadt, táncoló testek vesznek körül minket. Meglepett Harry viselkedése, ott álltam vele szemben, farkasszemet néztünk egymással, nem tetszett ez a viselkedése, megmondja, hogy mit tegyek, anélkül, hogy bármi bele szólásom lenne.
  Kezét a derekamra vezeti és ringatni kezdi, várja, hogy mozduljak.

- Gyerünk, csak egy számot táncolj velem.- puszil a fülem mögé, aminek hatására a testem megremegett.- Tetszik?- add egy újabb puszit, szemeimet lehunyva nyögök fel a jóleső érzéstől. - Táncoljunk.- fordított meg, így a hátam a mellkasának ütközött.

Csípőmet ágyékának nyomtam és jobbra-balra mozgatni kezdtem. Kezeivel atölelte a derekamat, ezzel jobban magához dörzsölve fenekemet. Szorosan tartott, fejemet a mellkasára döntöttem, csípőmet pedig az ütemre dörzsöltem hozza, erősen a karjaiba kapaszkodtam, ahogy megéreztem merevedését. Bennem is növekedett a vágy, amit a vaginámban is éreztem.
  Megfordultam, karjaimat Harry nyakába tettem, majd úgy folytattuk a táncunkat. Hirtelen megfogdta a kezem és a pult melletti falhoz szorított.

- Enid.- mondja érzékien a nevem.- Kívánlak!- szemei elsötétültek, tenyerét felvezette az arcomra.
- Harry, nem lehet.- hajtom le a fejem.
- Tudom, hogy nem lehet, de vágyom rád.- táskámat alrébb tolva nekem nyomta a testét, ezzel éreztem, hogy mennyire vágyik a testemre.
- Barátnőd van.- nézek szemeibe.
- Nem érdekel az a picsa!- homlokát az enyémnek dönti.- Azt akarom, hogy az enyém legyél. - száját az enyémnek nyomja, beleharapok az alsó ajkába, ezzel fokozva a bennünk lévő vágyat, keményen csókol, közben harapdáljuk egymás száját, nem helyes, amit teszek, de képtelen vagyok leállni. Beletúrok sötét göndör fürtjeibe, amit egy kicsit meghúztam, ezzel belőle kiváltva egy morgást.

- Harry!- húzza el valaki tőlem.
- Mi a faszt csinálsz?- néz rá dühösen Keith.- Nancy itt áll pár méterrel arréb és piát rendel!- mondja haragosan, én meg teljesen elszégyeltem magam.
- Én sajnálom.- nézek rájuk, és gyorsan eljöttem.

Másnap reggel az ébresztőmre keltem, mivel délután az egyetemre kell mennem, így kénytelen voltam korábban kelni, hogy elkészüljek. Telefonomat a kezembe vettem, hogy megnézzem az értesítéseimet, a képernyőmet eltakarták a sok üzenetek. Alan SMS-ei pedig sorjában várták, hogy elolvassam.

Alan: FEJEZD BE!
Alan: Én szóltam..

Ha továbbra is írogatni fog, akkor már fel tudunk lépni ellene, jó irányba halad a srác. Elmélkedésemet a mobilom rezzgése zavarta meg, ismeretlen telefonszám hív, gondolkoztam, hogy fogadjam-e a hívást, de végül felvettem.

- Igen?- szóltam bele bátortalanul.
- Enid, írtam messengeren egy rakás üzenetet, miért nem válaszoltál!- szíd le Keith.
- Este nem néztem a mobilom, most vettem a kezembe.- ülök fel az ágyból.
- Minden rendben veled? Jól vagy?- hangjában egy kis féltés fedezek fel.
- Persze, minden okés. Figyelj, tegnap Harry-vel az a csók, nem volt komoly, a pia miatt csináltuk.- fejem vörösödik, ahogy az estére gondolok.
- Ő volt a fasz. Nem tudja, hogy mit csináljon, mondtam neki, hogy szakítson Nancy-vel, mert a kapcsolatuk már rég szar. Szerintem jobban járna, ha ismerkedne veled, de szerinte nem jó ötlet.- meg se gondoltam, hogy szoktak rólam beszélni.
- Aranyos vagy Keith.- mosolyodom el, imádom a srácot.
- Most mennem kell, vigyázz magadra. Puszi.- nyomja ki a telefont.

Nagy előadóteremet a tanár hangja töltötte be, és persze még 70 hallgató. Nem nagyon figyeltem a professzorra, mint ahogy a diákok fele se. Ábrándoztam Harry csókjáról, újra és újra. Nagyon tetszik nekem, és ő is vonzódik hozzám csak valamiért nem közeledik. Sose fogom elfelejteni, hogy ő adta életem első orgazmusát, mindig nedves leszek, amikor az érintésére vagy a csókjára gondolok.

- Enid!- bök oldalba Tes.
- Hm?- pillantok felé
- Este van valami programod?
- Biztos, hogy nem megyek bulizni.- kezdem a tiltakozást.- Ma is nehezen keltem fel.
- Nem, semmi alkohol ma, csak izgalom. Meghívtak téged is, illene ott lenned.- néz rám morcosan.
- Ki?- húztam fel a szemöldököm.
- Trev.- mutatja az üzenetet, amiben kiemeli, hogy nagyon szeretné, ha ott lennék.
- Tegnap leráztam szegényt.- húzom el a szám, még így is azt akarja, hogy menjek.
- És mi lenne az izgalom?- páran ránk szólnak, hogy halkabban, mert ők figyelnének.
- Egy autóverseny.- mondja halkabban, mire szemeim kitágultak.
- Ez törvénytelen! Biztos, hogy nem.- rázom hevesen a fejemet, Sally is akarta, hogy menjek, de már akkor elutasítottam.
- Milyen prűd vagy!- háborodik fel.- Egy cuki, helyes srác közeledik feléd, te meg itt kényeskedsz. Mindegy, én megyek.- emeli fel sértődötten a fejét.
- Jó, oké.- adom meg magam, semmi bajom nem lesz, megnézem a versenyt haza megyek és aludni fogok.
- Na, Trev nagyon boldog, hogy ott leszel, majd értünk jön. Ha gondolom át is jöhetsz hozzám.- néz rám mosolyogva. Én pedig beleegyezek. Teresa mellett pörgösebb az életem, mint valaha volt.

__________
Javítva

🖋
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágák!

• Nagyon, de nagyon szépen köszönöm a csillagokat!! ⭐️ Elmondhatatlanul
Jól esnek!
• Remélem ez a rész is tetszett nektek, mindenféleképpen felektsetek itt egy visszajelzést!
• Egyik kedvenc részem a következő lesz, meglepő dolog lesz benne, a cselekmények pedig durvulni kezdenek!

Puszi, Enchiles

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now