•7•

4.5K 130 5
                                    

3 hét telt el a buli óta, Harry-ről semmit nem tudok, de nem is érdekel, Alan viszont zaklat, mint kiderült egy párt alkot az előttem lévő barátnőjével, borzasztóan fájdalmas és megalázó is, de a legrosszabb, hogy nem képes békén hagyni. Folyton hív, SMS-t küld, messengren
írogat, egyszer szerelmes üzenetet máskor pedig lehord mindenféle kurvának. Hiánya helyét mára már az undor és az utálat vette el, ez a viselkedése, amit az elmúlt hetek alatt produkált teljesen kiábrándított.

- Enid!- édes anyukám hangja zavarja meg a lustálkodásomat. Lomhán kisétálok hozzá a konyhába.
- Igen?- ülök le az egyik székre, valamit olvas.
- Mi van Alan és közted?- néz rám komoly tekintettel.
- Nincs semmi, néha ír, de nem foglalkozok vele.- rántom meg a vállamat lazán, közben töltök magamnak kávét.
- Ezeket nézd.- nyomta kezembe a papírt, amit olvasott és egy borítékot.
- Mi ez?- néztem rá furán, levelet figyelmen kívül hagyva a borítékhoz nyúltam.
- Eddig a levelet olvastam el, többi tartalmat nem néztem meg, mert láttam, hogy ez nem rám tartozik. Aggaszt a tartalma, amit neked írt, mi történt édesem?- most már féltő szemek néznek rám.
- Semmi, összejött azzal a csajjal, akivel csalt. Én meg ismerkedek másokkal, ennyi, semmi több.- úgy éreztem, hogy jobb, ha nem avatom be a részletekbe.
- Ha Alan nem áll le, akkor cselekedni fogok, fenyegetésnek minősül, amit leírt, és nagyon beteg.
- Anya, megoldom. Ismerem Alant, majd befejezi csak zavarja, hogy nem reagálok rá semmit.
- Tudod hány ilyen esettel találkoztam? És sose lett jó vége, ha együtt van mással akkor miért zaklat téged?- remek, ezt nem akartam.
- Honnan tudjam?- kérdezem dühösen.
- Nem vagytok együtt, de ő még birtokol akar téged, ez pedig onnan ered, hogy te voltál neki az első, Alan pedig úgy gondolja, hogy másé nem lehetsz.- remek, anya a szakmai szemmel tekinti az életemet.
- Már az elején megmondtam, hogy ez a gyerek nem teljesen normális, ha esetleg lefekszel mással, netán tettlegességig fajul...
- ANYA!- emelem fel dühösen a hangom, megijedtem a kijelentésétől.- Lányod vagyok, ne szakmai szemmel kezeld az életemet!
- Aggódok érted.- kezd dühös lenni.
- Nem kell anya, ha barmi van szólni fogok.- leszállok a székről, borítékot és a levelet megmarkolva a szobámba megyek. Becsapom magam mögött az ajtót és az ágyamra ülök, amit összegyűrtem papírt kisimítom, hogy elolvassam a kék tintával írt mondatokat.

Enid! Tudod, hogy nagyon szeretlek, fáj, hogy nem reagálsz az üzeneteimre, se a hívásaimra, ezért írom neked ezt a levelet, tudd, hogy még több hét után se felejtettelek el. Aznap este a buliban, amit tettem nagyon sajnálom, nem tudtam uralkodni magamon, amikor megláttam azt a faszfejt. A köcsögöt, aki az én tulajdonomhoz nyúlt, tudd, hogy ennek még nincs vége! Kiderül, hogy megcsaltál vele, következménye lesz!Ha megtudom, hogy bárkivel bármi lesz, vagy ha meglátlak egy fasszal csak sétálva, esküszöm, hogy megbánod, vigyázz kivel mit csinálsz, mert én ott vagyok, ha kurválkodsz, vagy ha bárkivel ágyba bújsz, megbánod, hogy mással voltál!!!

Mi a fene!? Félelmet és dühöt érzek egyszerre, semmi joga ilyeneket írnia nekem, ő csalt meg engem és szakított velem, uralkodni akar felettem, de nem fogom engedni neki. Előveszem a borítékot és a benne lévő dolgokat. Fotók vannak benne, rólam, ahogy sétálok, pár napja készült ez a kép, mert a barna garbót anyától nyúltam le. További ilyen képek lapultak a boríték alatt. Kicsit megijedtem, talán anyának igaza van. Telefonomat felkapva gyorsan FaceTimeos videóhívást kezdeményeztem Sally-vel, aki pár csörgés után fogadta is.

- Szia Enid.- néz rám furán.
- Kurva nagy gáz van.- túrok idegesen a hajamba.
- Igen, nálam is, pont hívni akartalak, hogy átmehetnék, mert van egy kis baj.- pakolgatja a ruháit.
- Sally, tényleg nagy gáz van, most ez sokkal fontosabb.- nézem a képernyőt, ahogy pakolászik.
- Hidd el, amit mondani akarok fontos, Alanról van szó.- fejezi be a pakolást, és végre rám figyel, meglepődtem, nem erre számítottam.
- Igen, nekem is ő lenne a téma.- váltok a hátlapi kamerára és a képeket mutatom neki.
- Úristen.- teszi szája elé a kezét, meg van ijedve.- 25 percen belül ott vagyok!- nyomja ki a készüléket.

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now