•50•

2.4K 94 5
                                    



A hetek telnek és múlnak, szerencsémre az életemmel minden rendben van, Teresa és a szülei nagyon kedvesek, úgy érzem magam, mintha én is a gyerekük lennék, azt se engedik, hogy fizessek az ottlétemért.

Harry mindig a gondolatomban van, bármit csinálok, minden másodpercben hiányzik amikor nem vagyok vele. Erre a hétre mind a ketten szabadságot vettünk ki, hogy romantikus napokat töltsünk el egymással.

De ez a nap pont nem olyan, mivel este a barátainkkal megyünk szórakozni, ránk fér egy kis lazulás.

- Induljunk Baba.- jön be a szobába Harry, mivel a mai napot nála töltöttem.
- Na végre, azt hittem sose teszed le a telefont.- mondom neki viccesen, de ő semmit nem reagált rá.

Taxi már a ház előtt várt ránk. Az idő eléggé hűvös volt, így kabátot is kellett felvennem. Hosszú idő elteltével most megyünk újra szórakozni, nagyon remélem, hogy Nancy nem lesz ott, nem akarom, hogy miatta veszekedjünk.

Az út gyorsan eltelt, Harry nem nagyon beszélt, mintha valami nyomasztaná, de lehet csak én képzeltem be a dolgokat.

- Megyek én is mindjárt, csak elintézek egy telefont.- ad egy csókot a számra és félre vonul, én pedig a többiekkel bementem.
- Mit iszunk?- karol át a barátnőm.
- Rád bízom!- nevetek fel, közben erősen fogom a kezét, hogy a tömeg ne sodorjon el tőle.
- Rendeltem Tequilát és fehér bort, édeset, ahogy szereted.- mentünk a társasághoz, ahol vártak már ránk.

Szerencsére Nancy nincs itt, ami sokkal jobb kedvel töltött el. Koccintottunk a többiekkel, Harry pedig még sehol nincs, de nem foglalkozok vele, próbálok ellazulni.
- Pincér!- kiabál fel Dan.- Kérek 2 üveg Tequilát!- úgy érzem, hogy nem megyek józanon haza.- Rendezzünk egy ivóversenyt. Csajok egymás ellen és fiúk is egymás ellen.
- Én benne vagyok!- emelem fel a kezem, többiek is egyet értenek velem, így a pia érkezése után elkezdtük a versenyt.

Én estem ki a leghamarabb 4 pohárkával nem tudtam többet inni, mert jönni akart felfele. De Teresa sokkal jobban bírta, mint én, amin meg is lepődtem, mert nem gondoltam, hogy ennyire bírja.

Időérzékemet elvesztettem, mert az alkohol a fejembe szállt. El zsibbadt az agyam, végtagjaim ellazultak, jól éreztem magam.

Tes nem hagyott magamra, amíg Harry nem érkezik vissza, így együtt táncoltunk a tömegben.

Kezeiket felemeltem és úgy ugráltam a tömeggel együtt.

- Király ez a buli!- ordítja a fülembe Tes.

A többiek is csatlakoztak hozzánk, így a barátnőm Drew-hez csatlakozott, én pedig el voltam Keith társaságában, de az se sokáig, mert egy idegen csajjal kezdett táncolni, így egyedül maradtam.

Nagy nehezen ki jutottam a tömegből, és eljutottam a mosdóba, rajtam kívül senki nem volt bent. Hamar elvégeztem a dolgom, meglepően tiszta volt a helyiség, nedves kezemet törlöm meg egy papírba. Hirtelen valaki befogja a számát, amire reagálni s tudtam.

- Shh, Gyönyörűm.- Stone nevet a fülembe, szemeimet összeszorítom, mert a sírás kerülget.- Nagyon nehéz téged elérni, hallom elköltöztettek Harry-vel, telefont se veszed fel.- mormog a fülembe.- Vagyunk bajban kislány, megegyeztünk, a határidő pedig lejárt.- utolsó mondatot suttogva mondja, nem számítottam erre.

Ficánkolni kezdtem, de nem volt hatásos, bele is köptem a tenyerébe, de csak az undorodva vigyorog. Beletérdeltem a férfiasságába, és bezártam magamat a fülkébe, mivel az ajtóba állt, így nem lett volna esélyem a menekülésre.

- Kicsikém, bezártam az ajtót, senki nem fog bejönni, esélyed sincs a menekülésre.- nevet fel, én pedig gyorsan Harry-t kezdtem hívni.- Én rá érek, de simán ki tudlak szedni abból a fülkéből, de adok egy kis időt, hogy feldolgozd, hogy nekem fogsz dolgozni.- felsírtam ezen a kijelentésén, egyre jobban kezdtem kétségbe esni, amikor Harry a sokadik hívásomat is kinyomta, így nem maradt más esélyem csak Keith.
- Hagyj engem békén!- zokogok tovább.
- Megegyeztünk!- hangja dühösen csengett.
- Beszéljük át újra.- próbálom húzni az időt, mert Keith se fogadja a hívásaimat, így Teresát tárcsáztam.
- Persze, az idő meg pénz. Így is elég sokat engedtem neked Kislány.- kopogtat az ajtómon.
- Már csak pár Font kell és meg van az összeg.- hazudtam, teljesen bepánikoltam, Tes se veszi fel a telefont, így csak Drew maradt hátra, a többiek száma nincs meg.
- Kurvára ne alkudozz!- üt bele erősen az ajtóba, amire megugrok.
- Kérlek, van más megoldás.- szipogok fel.
- Leszopod nekem Style adósságát, ez a megoldás. Túl sokat néztem el neked!- egyre erőszakosabban rángatja és veri az ajtót, ami megvéd tőle.

Hangosan zokogok, teljesen elvesztettem a reményt, mert senki nem veszi fel nekem a telefont. Nincs egérút, ahol el tudnék szaladni előle. Kezemben lévő telefon rezzegni kezd, Drew neve olvasható rajta. Egyből felvettem.

- Segítened kell, megtámadtak a női mosdóban.- próbáltam halkan beszélni, hogy Stone ne halja meg, az ütések hangja biztosan eltompította a suttogásom.

Telefont visszatértem a táskámba, a sarokba ültem, kezeimet a fülemre tapasztottam, és csak sírtam. Nem akartam Stone hangját hallani, azt se, hogyan töri be hamarosan az ajtót. Féltem, és csak reménykedtem, hogy eljön a segítség, csalódtam, hogy nem számíthattam a szerelmemre.

Hangos üvöltések, majd Keith hangja, ahogy engem szólít, ajtót gyorsan kinyitottam és az ölébe vetettem magam.

- Nincs semmi baj.- puszil a hajamba, erősen szorít magához. - Többiek kivitték az utcára, elzavarják innen, biztonságba vagy.- puszilja meg a homlokomat.
- Annyira féltem.- nézek rá könnyes szemmel.
- Nincsen semmi baj, itt vagyok, megvédelek mindentől.- karjai biztonságot nyújtottak számomra.

Zsebéből előveszi a rezgő telefonját, én pedig elválok tőle, hogy rendbe tegyem az arcomat.

- Stone újra felbukkant. El akarta vinni, szerencse, hogy Drew észrevette a hívást.- másodpercekig néma csend.- Hol a faszba voltál?- idegesen kiabál a telefonba.- Kurvára Enid mellett kéne lenned. Ja, a budiban vagyunk még. Ok.- teszi el a telefonját idegesen.
- Harry volt?- nézek rá, ő pedig csak biccent.- Vicces, hogy ő az utolsó ember, akire számíthatok.- törlöm le a fekete festéket, ami az arcomra folyt.
- Baba!- jön be Harry a helyiségbe.- Jól vagy? Nem ért hozzád az a szemét.- fogja közre az arcomat.
- Többiek időben érkeztek.- mondom neki halkan, szemei sötétségben borulnak.- Merre vitték azt a szemetet?- néz Keithre haragosan.
- Hátsó ajtón kilökték.- Styles pedig el is tűnt, mellettem kéne lennie, de ő elment.

Harry megint eltűnt, ahelyett, hogy ő mellettem lenne és vigasztalna. Keith csak egy féloldalas mosolyt küld felém, ő se érti a barátját.

___________
Javítva

⛔️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

Elsőnek is szeretném megköszönni az előző részhez kapott visszajelzéseket, nagyon jól esnek!

• Sikeresen meghoztam az új részt! Igyekszek gyorsabban hozni a részeket, csak elkezdtem egy műkörmös tanfolyamot, így az időm nagy részét elveszi..

• Mit szóltok, hogy Harry megint mással van elfoglalva? Szegény Enid..

• Most is várom a visszajelzéseket!

ÚJ TÖRTÉNET!

• Azure című történetemnek kijött az első része!

• Remélem azt is szeretni fogjátok, oda is várom a visszajelzéseket!

Itt találjátok meg az első részt, ha szeretnétek olvasni!——————->

https://my.w.tt/whVSCUD451

Millió Puszi, Enchiles!

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now