•52•

2.6K 101 7
                                    



Hetek teltek el az ominózus este óta, Harry vagy Keith kísérget mindig, nehogy újra lecsapjon Stone. Styles nem tudja, hogy a nagybátyám nyomozik, mert akkor nem menne zökkenőmentesen a nyomozás, sőt ki is akadna.

- Gondolj bele Nancy helyébe.- emészti a történteket Teresa, mert most meséltem el neki, hogy mi volt azon az éjszakán.
- Harry-nek új barátnője van, miért fut még utána, ha látja, hogy nem fog sikerrel járni?- nézek rá kérdően.
- Styles mindent megadott neki, amit csak a szeme kívánt. Kinek ne tetszene ez az élet?- kuncog fel.- Harry nem volt belé szerelmes, sőt nem is tartotta igazi kapcsolatnak, csak gyengéd érzéseket táplált iránta, de az nem egyenlő a szerelemmel.- nyalja le a kanálról a csokis fagyit.- Styles nem akart komoly kapcsolatot senkivel, pont az életvitele miatt, számított rá, hogyha komoly kapcsolata lesz Stone fel fog bukkanni. Mivel Nancy abból a kupiból származott, amit Stone tulajdona, így nem volt félteni valója Harry-nek.
- De miért volt vele együtt?- nem találom ebbe a logikát.
- Styles kiakarta üríteni a fütyköst, Nancy pedig mindenre vevő volt, orrba-szájba. Csak a szexre kellett neki, mert az a ribi olyat is megenged, amit egy értelmes nő soha nem engedné.
- Nem értem, hogy Harry minek beszélgetett vele, ha már velem jár.- teszem fel a kérdést, minta Tes tudná rá a választ.
- Rákérdeztem Drew-nél, hogy van-e köztük még valami, azt mondta, hogy Nancy ismeretlen telefonszámokról hívja Harry-t, eddig mindig ignorálta csak azon az estén Nancy veled fenyegetőzött.- vesz a szájába még egy adag fagyit.

Bűntudat alakult ki bennem, hogy akkor este így rátámadtam Harry-re, Nancy velem fenyegetőzőt ezért beszéltek olyan sokáig, Styles csak engem védet, én meg így viselkedtem vele.

Sokat beszéltünk a kapcsolatomról, igazából nincs mitől félnem, Harry soha nem szerette azt a nőt, belém pedig szerelmes, így nincs nagyon aggódni valóm, hogy megcsalna vele, végre átlátom a dolgokat.

Úgy döntöttem, hogy meglepem Harry-t, mert néha igazságtalanul viselkedtem vele, ahelyett, hogy meghallgatnám, mindig tiltakozom, hogy nem érdekel a magyarázata. Így vettem egy minőségi bort, szeretnék ellazulni egy kicsit, csak ő és én, beszélgetünk, romantikázunk és iszunk.

Tenyerem izzadt, kulcsomat alig találom a táskámban, úgy érzem magam, mintha az első randira készülnék, pedig Ő már a szerelmem. Szívem tele van boldogsággal, arcomról a mosoly nem akar lejönni, boldognak érzem magam, hogy minden este a szerelmem mellett fekszek le és vele is kelek

Motoszkálást hallok a konyhába, így oda vezet egyenes az utam, de amikor megpillantottam életem első szerelmét csókolózni Nancy-vel. Megdermedtem, a drága bor kiesett a kezemből, ami darabokra hullott, a 2 személy pedig felém pillantott. Nancy elégedetten vigyorog, míg Harry arcán félelem jelenik meg.

- Enid!- halk hangon mondja a nevemet a fiú.
- Jobb ha megyek.- kuncog fel Nancy.- Majd hívlak!- kacsint Harry-re.

Hálószobába megyek, a szekrényből kiveszem az első táskát, ami a kezembe akad. Elakarok innen menni, minél messzebb ebből a fertőből.

- Beszéljük meg, kérlek!- jön utánam Harry.
- Nincs mit beszélni ezen, mindent láttam.- nézek rá könnyes szemmel.
-Könyörgöm, hallgass meg.- veszi el a táskát.- Azt mondta, ha megcsókolom akkor békén fog hagyni téged, minket, de én nem akartam megcsókolni!- szemeiben látom a könyörgést. Idegesen felnevetek.
- Ha azt kéri, hogy dugd meg, azt is megteszed? Értünk, hogy leszakadjon rólunk!- nézek rá mérgesen.- Megcsaltál, vele, tisztában vagy vele, hogy milyen érzéseim vannak Nancy iránt. Megtetted.- remeg meg a hangom.

Kezéből kitépem a táskámat, megfulladok ettől a helyiségtől, a közös emlékektől.

- Tudod Harry, az a legrosszabb, hogy Trev megmondta.- nézek rá könyörtelenül.- Nem jutottál túl Nancy, csak egy pótlék voltam.- nem vártam meg a válaszát, becsaptam az ajtót és eljöttem, ahol tegnap boldog voltam, ott ma a boldogtalanság fogadott.


Teresa szülei felajánlották, hogy legyünk a nyaralójukban, ami a külvárosban van, hogy feldolgozzam a csalódást.

Fáj a tudat, hogy játszott velem, hazudott amikor szerelmet vallott nekem, tegnap engem csókolt, ma pedig azt a lányt, akibe szerelmes.

Torkom ki van száradva, szemeim pedig égnek, mert olyan sokat dörzsöltem. Több órája zokogok, Tes nem tud megnyugtatni, csak engedi, hogy a fájdalmas könnyeimet a vállára hullajtsam.

Újra és újra azok a képsorok vannak előttem, amit nem rég láttam. Harry a pultnak van dőlve, Nancy az egyik kezét az arcára helyezte másik pedig a mellkasán pihent és szenvedélyesen csókolóztak, talán szerelmesen, nem is tudom eldönteni.

Halk szipogásomat a telefonja csörgése töri meg, ügyetlenkedve kiveszi zsebéből a mobilt.

- Keith hív, felvegyem?- mutatja felém a képernyőt, én pedig csak bólintok.- Mit akarsz?- hangja mérgessé változott, így rájövök, hogy nem Keith van a vonal másik végén..- Barom vagy Harry! Jó helyen van, távol a seggfej képedtől!- nem láttam még ennyire kikelve magából a barátnőmet.

Kezemet nyújtom Teresa felé, ő pedig értetlen arccal átadja a készüléket.

- Teresa kérlek, beszélni akarok vele.- szívem fájdalmasan felkiált, amikor meghallom a szerelmem kétségbeesett hangját.
- Harry. Nem akarok veled beszélni. Soha többet nem akarlak látni. Végeztem veled, légy boldog Nancy-vel. Viszlát!- hangom halk és meggyötört, kihallani belőle a fájdalmat.

Kinyomtam a hívást, majd elfeküdtem a kanapén, semmit nem csináltam, elmerültem az emlékekbe és csak sírtam.

___________
Javítva

⛔️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Köszöntök mindenkit az új évben, remélem ebben az évben is olvasni fogtok!
• Köszönöm szépen az előző részhez kapott véleményeket, remélem ez is tetszik nektek!

Millió Puszi, Enchiles!

Lie Baby •befejezett•Место, где живут истории. Откройте их для себя