•17•

3.6K 126 5
                                    


Tegnap este Harry-vel hosszasan vitatkoztunk, nem tudtam meg, hogy merre járt, és hogy miért voltak idegenek a lakásán. Nincs közöm az életéhez, de amíg itt vagyok nála, tudnom kell, hogy mennyire biztonságos. De őt is féltem, nehogy valami bántódása essen, kedvelem őt.

Kifújom a bent tartott levegőmet, az életem teljesen megváltozott mióta találkoztam vele, és teljesen rossz irányba. Kávémmal a kezemben kiülök az erkélyre. Anyát továbbra se tudtam elérni, de hamarosan már itthon lesz.

- Jó reggelt.- Harry rekedtes hangját hallom meg magam mögött.
- Neked is.- viszonzom a köszönését flegma hangsúllyal.
- Haragszol még?- ül le mellém. Én csak a fejemet rázom jobbra-balra.- Sajnálom.
- Azt mondtad, hogy itt biztonságban leszek. Nagyon féltem Harry.- nézek a szemeibe.
- Ők a barátaim voltak, az én kulcsommal jöttek be. Nem mondhatok többet.- túr bele göndör fürtjeibe.
- Miért? - ráncolom a homlokomat.
- Vannak dolgok, amiket nem értenél meg, nehéz lenne elmagyaráznom.
- Megértem, nem sok közöm van hozzá.- mosolygok rá, telefonom rezgett egyet, ami elszakított Harry szemeitől.

Alan: Sajnálom. Hol vagy?

Mi a fene, mit sajnál, biztos, hogy járt a házamnál, ha keres. Harry álkapcsa megfeszül, ahogy elolvassa az üzenetet.

- Legalább nem tudja, hogy hol vagy.- áll fel idegesen.- Anyukáddal beszéltél?
- Reggel hívtam, de nincs bekapcsolva a telefonja, szerintem késő délután már hívni fog.- teszem le a mobilom.
- Mi lenne, ha este csinálnánk valamit?- harap alsó ajkába.
- Mire gondolsz?- húzom fel a job szemöldököm.
- Valamit, csak ketten.- mosolyodig el, akkor ezt vehetném randinak.
- Én benne vagyok.- nézek rá csillogó szemekkel.
- Kárpótlás a tegnapiért.- simit végig a hajamon, testemet pedig melegség tölti be.

Harry hamar elment itthonról, azt mondta, hogy van pár dolga, amit el kell intéznie. Izgulok az este miatt, számomra ez olyan lesz mint egy randi, csak kettesben leszünk, lehet ő is kedvel engem. Talán most lesz alkalmam jobban megismerem őt.

- Megjöttem!- hallom Harry hangját, igazítottam egy kicsit a hajamon majd kimentem hozzá.- Waow, de csinos vagy.- mért végig, egy fekete nadrágot viselek, egyszerű sötét zöld felsővel, ami jobban mutatja a dekoltásom, hajamat pedig kiegyenesítsttem.
- Köszönöm, te is jól nézel ki.- viszonoztam a dicséretét.- Anya írt sms-t, holnap már mehetek haza, azt mondta, hogy ma megalszik a barátnőjénél, megcsinálják az ajtót holnap délelőtt.- momdtam neki a fejleményeket.
- Na, szuper.- azt hittem kicsit rosszabbul fogja fogadni, de semmi érzelmet nem mutat.
- Rossz kedved van?- eléggé leszarom viselkedése van.
- Ja, felbasztak rendesen.- feszíti meg az álkapcsát.- Menjünk, nem akarok későn érkezni, fáradt vagyok.- veszi fel a kulcsokat és indul az ajtó felé.

Harry semmit nem szólt hozzám, mintha teher lenne neki velem töltenie egy kis időt, ha annyira szar kedve van akkor mondhatná, hogy majd máskor menjünk. Reggel sokkal lelkesebb volt, amikor felajánlotta, hogy csináljunk programot estére. A lift megállt a parkolóházban, nem is tudtam, hogy ilyen nagy parkoló van itt. Harry egyenesen egy Mercedes Benz G63 típusú kocsihoz sétált, az egész jármű fekete volt, még az ablakai is. Csodáltam a járgányt, nagyon szép és eléggé drága is.

- Honnan a fenéből van ennyi pénzed?- nézem tátott szájjal.
- Használtan vettem az örökségemből.- hangja ridegen cseng, ami kicsit rosszul esik, de figyelmen kívül hagyom.
- Nagyon szép.- ülök be mellé.- Használd egészséggel.
- Köszönöm.  Arra gondoltam, hogy lemehetnénk a partra sétálni, ha esni fog akkor kitalálunk valamit.
- Benne vagyok.- küldök felé egy mosolyt, de ő továbbra is rideg velem szemben, valami történt vele tegnap, meg a délelőtt folyamán is.

Útunk csöndben telt, nem is kezdeményeztem beszélgetést, vártam, hogy Harry lenyugodjon. 15 percen belül megérkeztünk, Harry ahogy kiszállt a kocsiból egyből rá is gyújtott.

- Mi a baj?- kérdeztem tőle kedvesen. Bosszant a viselkedése, így muszáj vagyok megszólalni.
- Felkeresett az exem.- nem gondoltam, hogy elmondja. Eltapossa az elszívott cigit, majd rám emeli tekintetét.
- Oh, hát az ilyen mindenkivel megesik.- nevettem fel zavartan, nem értettem, hogy ez miért érinti ilyen mélyen.
- Nagyon szerettem, felkavart, hogy megkeresett,  bocsánatott kért, amiért nem hallgatott meg.- idegesen beletúr a hajába, biztosan van valami más is, ami nyomja a lelkét, csak nem akarja az orromra kötni.
- Az a csaj, aki ott volt a buliban?- sétáltunk a homokban.
- Igen.- vesz elő egy újabb szál cigit, dobozt felém nyújtja, de megrázom a fejem, ezzel nemleges választ adva.
- Ha szereted akkor megtudjátok beszélni.- rántom meg a vállam, elvégre mindent meg lehet oldani, ha mind a 2 fél akarja.
- Lefeküdtem veled, kurva nagy hiba volt. Hogy nézzek így a szemébe, amíg ő aznap este otthon sírt én mást keféltem.- rúg bele idegesen egy kavicsba. Kicsit rosszul esik, hogy neki semmit nem jelentett az este. Talán én képzeltem bele sokat.
- Ő megcsalt téged!- mondom kicsit túl hangos hangnemben.
- Az a múlt, már rég tovább léptünk. Kurva szarul érzem magam, hogy én szórakozgattam, szegény meg csak sírt.- mondja dühösen, szerintem felesleges emészti magát a kettőnk közötti dolgon, nem voltak együtt, a csaj meg ténylegesen megcsalta.
- Figyelj Harry. Nem kell tudnia senkinek, hogy mit csináltunk, én nem beszélek róla, ha szóba kerülne akkor letagadom, cselekedj te is így, haverjaiddal dumáld meg, hogy tartsák a szájukat.- rántom meg a vállamat, látom, hogy szereti még a lányt, akkor én nem fogok közéjük férkőzni, mégha rosszul is esik, hogy nem érdeklődik irántam jobban.
- Köszönöm. Hazudós Baby, nagyon jól megy neked a kamuzás.- kuncog fel, majd magához ölel szorosan. Kellemes parfüm illata körülöleli az orromat, szívem hevesen kezd verni, ahogy egy puszit nyom a fejemre.- Lehet nem alszok ma otthon, elmegyek hozzá és megbeszélem vele a dolgokat.- mondja sokkal jobb kedvel.
- Ma összepakolom a cuccaim és átmegyek anya barátnőjéhez. Legaláb megtudom beszélni anyával a történteket.- nézek rá mosolyogva.

Szarul érezném magam a lakásán egyedül, mint egy elhagyott barátnő, amíg én az ágyában alszok, ő más lányt ölel át. Féltékenyéget érzek, ahogy arra gondolok, hogy este más mellett fog aludni.
- Figyelj Enid, az a helyzet, hogy nem beszélhetünk, ha újra együtt leszünk Nancy-vel.- fogja meg a kezem.
- Megértem Harry.- mosolygok rá.- Köszönök mindent, hogy nálad lehettem, és hogy melle..- számon hirtelen az ajkai voltak, lassan kezdte mozgatni az enyémem, forró nyelvét végig húzza az alsó ajkamon, majd nyelvét át dugja a számba, amik lassú, érzéki táncot járnak, engedtem, hogy át vegye ajkaim felett az uralmat, és hogy ő irányítson. Levegőhiányban a szánk elszakadtak egymástól, ami fel is dagadt a csókunk miatt, homlokát az enyémre támasztja, tenyere pedig közrefogja az arcomat.

- Muszáj volt megtennem.- mondja halkan, majd ad egy puszit a homlokomra.- Most mennem kell,  a kulcsot tedd a postaládába. Viszlát Enid.- ad a számra egy puszit és elmegy. Szemeim könnyesek lesznek, ahogy látom elsétálni magas alakját a parton.

_________
Javítva

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok!!

Elsőnek is Nagyon sok boldog ünnepeket kívánok, kedves olvasóimnak! 🎄🌟

Remélem tetszett a rész nektek, várom a véleményeteket! Puszi, Enchiles

Lie Baby •befejezett•Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang