•30•

3.3K 124 6
                                    


Teresa az út alatt nem szólalt meg, őt is annyira meglepte a hír, mint engem, nem szóltam semmit, ő pedig nem akarta erőltetni, amiért hálás is vagyok. Nagyon fáj a tudat, akkor mind a két személy fontos volt számomra, ők meg át vertek engem, biztos vagyok benne, hogy Harry-nél is próbálkozik, talán már össze is feküdtek, mind a kettőből kinézem.

- Írtam anyukádnak, hogy nálam leszel.- állította le a kocsit.- Anyuék meg vidéken vannak, valami szülinapon, szóval miénk a ház.- néz rám mosolyogva, majd a lakás felé vesszük az irányt.
- Van borotok? Most igazán jól esne.- sóhajtok fel hangosan.
- Van, ráadásul a kedvenced.- veszi le a kabátját.
- Legalább valami jó hír.- nézek rá egy szomorú mosollyal, közben leülök a nappaliban lévő kanapéra, Teresa pedig hozza a bort, két nagy pohárral a kezében, amit el is fogadok és egyből nagyot kortyolok belőle, édeskés íz kellemesen folyik végig a torkomon.
- Ray elmesélte, hogy többször is lefeküdtek a kapcsolatunk alatt.- hunyom le a szemem, hogy a könnyeket vissza tartsam, telefonomat Tes kezébe nyomom, hogy megmutassam neki a képeket, amit Ray küldött át.
- Sally mindig is szerette a férfiakat, de ezt azért nem néztem volna ki belőle.- lapozgatja a képeket.
- Nagyon fájdalmas érzés.- mondom halkan.- Most kicsit össze kell szednem magam, nem engedhetem, hogy a padlóra küldjenek.- nézek rá egy fájdalmas mosollyal.
- Figyelj Enid, ők sokkal rosszabbul jártak. Alan börtönbe fog kerülni, azt a ribancot is elkapja majd a karma.- néz rám komolyan.
- Akkor ez a hír számomra a karma.- töltöm újra a poharam tartalmát.
- Miért?- néz rám összehúzott szemöldökkel.
- Mert Harry-vel voltam, és neki barátnője van.- a végét már halkan mondtam, mindig is elítéltem az ilyen helyzetett, erre én se vagyok más.
- Azt hittem szakítani fognak.- néz meglepődve, hát én is azt hittem.- De mit mondott?- érdeklődik tovább.
- Azt, hogy nem tud mit mondani a barátnőjének, és hogy nem fogja az orrára kötni, hogy megcsalta.- iszom ki a poharam tartalmát.
- Szerintem érdekled őt. Nagyon sokan kérdezősködik rólad, hogy mit csinálsz, merre vagy, kivel.- néz rám mosolyogva.
- Jelenleg nem akarok senkit az életembe, ez az egész Alanos dolog, kicsit kikészített, Harry-vel meg csak
szex volt, semmi komoly.- rántom meg lazán a vállam, mint akit nem érdekel, pedig nagyon is érdekel.

Este folyamàn nem sikerült sokat aludnom, kitöröltem a közös képeket Sally-vel, nagyon fáj, amit tett velem, egykor legjobb barátnők voltunk, de neki fontosabb volt egy fasz, mint a barátnője.
- Csináltam kávét.- jön be nagy mosollyal az arcàn Teresa, nagyon ritkán látom bánatosnak, szinte mindig kicsattan a jó kedvtől
- Köszönöm.- ültem a pult elé, majd kezembe vettem a forró bögrét.
- Harry keresett.- mondja halkan, én pedig sóhajtok egy nagyot.
- Egészségére.- kortyolok bele a kávémba.
- Jobban vagy?
- Már igen, csak tegnap váratlanul ért a hír, azért lett rohamom.- a 10 éves koromba volt az első ilyen, amikor nagymamám elhunyt, nagyon szerettem őt, nehezen viseltem.
- Beszélj Harry-vel! Folyton írosgat, hogy mi van veled.- mutatja a messenger beszélgetést.
- Teresa, nem érdekel! Felőlem fel is fordulhat! Többször megalázóan viselkedett velem, tegnapival betelt a pohár. Foglalkozzon a kurvájával!- akadok ki, elmondtam érthetően, hogy nem foglalkozok vele, nem tudom miért kell erőltetni.
- Jó, bocsi!- emeli fel a kezét.-Sally-vel fogsz beszélni?
- Nem akartam elmenni idáig, de nem hagyhatom ennyibe a dolgot, meg lesz a súlyos következménye, amit tett.- még talán ma sort kerítek az ügyre, megmondtam, ha bármi lesz, én is lépni fogok, de ő fog szarul járni.
- Nagyon helyes!- mosolyog rám büszkén.- Senkinek ne engedd, hogy eltaposson!- kaccsint rám.- És mit fogsz tenni?
- Hidd el, hogy megtudod majd.- mosolygok rá.- Köszönöm a kávet, de most megyek haza, kicsit rendbe szedem magam.
- Jól van, ha bármi van hívj!- ölelt át.

Fáradtan fekszek az ágyamon, az egyetemre kéne koncentrálnom és tanulni, hogy a vizsgáim sikerüljenek, de képtelen vagyok teljesíteni, túl sok a gond, így háttérbe szorul a lényeges dolog, ami meghatározza az életemet. Önsajnálatomat a telefonom rezgése zavarta meg, SMS-em érkezett, amire sebesen írtam a válaszom, Ray  találkozni akar, van egy kis dolgom, de utána raérek.

  Sally-nek Messengeren írtam, hogy találkozzunk, fontos dologról van szó, a szokásos helyen tölti a délutánját, így összekaptam magam, a fontos dolgokat magamhoz vettem, majd indultam a Starbucks-ba, ami 10 percre van tőlem. Újabb és újabb gondolatmenet futott át az agyamon, hogy kezdjek bele a beszélgetésbe, hogy közöljem vele a sötét titkot, ami már többé nem az, nem sokat tudtam ezen agyalni, mert már a kávézó előtt állok, nagy levegőt veszek, majd bemegyek az épületbe.

  Szemeimmel Sall-t keresem, de sehol nem találom, viszont az új barátait igen, Kandice, Nancy, Craig és Keith is egy asztalnál ülnek, az egyik széken pedig Sally táskája, bátortalanul oda megyek a társasághoz, mert nem számítottám rá, hogy nem egyedül van.

- Enid!- áll fel boldogan Keith, arcán látszik az őszinte öröm, majd mellkasához húz és átölel.- Minden rendben?- kérdezi olyan halkan, hogy csak én haljam, egy aprót bólintok.
- Sally hol van?- térek a lényegre, nem akarom neki elmondani a kiborulásom okát.
- Mosdóba ment.- int a hely felé, megköszöntem és elindultam abba az irányba, ahogy befordultam kellemetlen érzés kerített hatalmába. Féltékenység, düh, fájdalom, Sally a falnak dőlve simogatja Harry nyakát, aki nem tesz ellene semmit, éppen próbál rá hatni a szépségével, hogy megfektesse őt a göndör.

- Remélem nem zavartam meg semmit.- zavarom meg őket, arcomon egy nagy vigyorral, nem akarom, hogy lássák rajtam a féltékenység jelét.
- Enid, minden rendben?- néz le rám Harry féltő tekintettel.
- Sally-vel akarok négyszemközt beszélni.- nézek az említett felé.
- Harry maradj nyugodtan.- tenyerét a fiú mellkasára teszi, úgy nyomja a falhoz.- Hallgatlak.- néz rám felhúzott szemöldökkel.
- Rendben, nem zavar, ha marad.- nézek a göndörre, aki értetlenül áll ott, közben a táskámból elővettem egy borítékot.- Ami ebbe van, az csak a másolat, az eredetit elküldtem anyukád irodájába, még ma megérkezik hozzá, de a biztonság kedvéért Messengeren egy videót is küldtem neki, ha véletlenül nem kapná meg a postát.- nézek rá egy önelégült mosollyal.
- Miről beszélsz?- nevet fel zavartan, közben Harry-re néz, ezzel utalva, hogy menjen el, de neki esze ágába sincs.
- Csak a kórházi papírod, amit nálam felejtettél.- hajtom ki a lapot, amit felé mutatok, ő pedig idegesen tépi ki a kezemből.
- Csak viccelsz!- szorítja össze az állkapcsát.- Mi okból tetted volna?- nevett fel.
- Anyukád megtudja, hogy volt egy abortuszod, ja és további információkat is a tudomására jutattam, hogy nem tudod ki volt a magzat apja, mert több sráccal hemperegtél védekezés nélkül, ja és megemlítettem neki, hogy az egykori legjobb barátnőm, az ő szent lánya, a hátam mögött kavart a pasimmal.- utolsó mondatomat dühösen mondtam, könnyeimmel küszködve.
- Mi-miről beszél?- remegő hanggal kérdezi.
- Tudom, hogy többször is lefeküdtettek Alannal, amíg együtt voltunk.- gondolatomban a haját cibálom, miközben fejét a falba verem.
- Ez nem igaz!- emeli fel a hangját, bennem pedig a harag felerősödik.
- Láttam a kicseszett képeket! Ne merészelj hazudni!- fordítom felé a telefonomat, ahol a bizonyítékok láthatóak.- Családod megtudja, hogy milyen egy kurva vagy! Harry-nek is megmutattad, hogy mit tudsz az ágyban? Nancy barátnőd tudja?- húzom fel a jobb szemöldökömet.- Majd a következő pasi elérhetőségeit megadom, akivel szexelni fogok, sőt a használt zsepimet is neked adom!- dobok felé egy fehér zsebkendőt, amit a táskámból vettem ki.- Mind a ketten undorítóak vagytok!- nézek rájuk, majd dühösen jövök el, ha még egy percet maradtam volna, biztos, hogy megütöm Sally-t, de nem fogok lesüllyedni addig, ezen is túl leszek majd.

___________
Javítva

🖋

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

Sajnálom, hogy ilyen sok hét kimaradt, de sajnos az egyetem mellett nem nagyon volt időm, de szerencsére megérkezett az új rész!

Remélem tetszett nektek, és ne felejtsetek el nyomot hagyni magatok után!

Puszi, Enchiles!

Lie Baby •befejezett•Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon