•20•

3.6K 127 2
                                    



Hetek teltek el, Alant is kihallgatta a rendőrség, de mindent letagadott, mivel nem volt ellene egyértelmű bizonyíték, így a nyomozás megragadt, természetesen nem erőltetik meg magukat, hogy minnél hamarabb a végére járjanak, mert ennél sokkal jelentősebb ügyük is van. Anya beszélt Earl nyomozóval, hogy mi mit tehetnénk, hogy be bizonyítsunk Alan a tettes, de semmit, meg kell várni, amíg ő fog lépni. Sajnos a képekkel se tudtak mit kezdeni, mert azt bárki okozhatta.

- Hali.- hallom Teresa hangját. Becsukom a kezemben lévő Daniella Steeal egyik könyvét.
- Szia.- nézek rá meglepődve.- Hát te?- ütöm meg az ágyam, ezzel invitálva, hogy foglaljon helyet.
- Hétvége van, csinálhatnánk valamit.- néz rám izgatottan, mindig menne valahova, nagyon jó kapcsolatunk lett az elmúlt hetekben, eddig is bírtuk egymást, csak Sally miatt elhanyagoltam, de nem vette zokon, mert neki akkor volt egy kapcsolata és ő is elvolt, szóval kölcsönösen elhanyagoltuk a másikat.
- Nem tudom, nincs kedvem. Itthon akarok lenni és olvasni Danielle Steel könyvét.- mutatom fel neki a piros borítású könyvet.
- Ha egy nedvességtől csöpögö Szürke Ötven Árnyalat féle könyvet olvasnál, megérteném.- nevet fel, igazi szexista.
- Tudod, hogy nem jó ötlet. Most a tömör boldogságra van szükségem.- teszem le a könyvet, az ágyam mellett lévő szekrényre. Tudja, hogy mi történt Alannal, elmeséltem mindent, ő pedig mellettem van, többször aludt nálam vagy én nála, hogy ne féljek este.
- Arra gondoltam, hogy csapdába csalhatnánk Alant.- néz rám vigyorogva.- Bulizni kéne, fiúkkal lógni, és akkor tutira újra előkerülne.- harap az alsó ajkába.
- Ez veszélyes.- nézek rá komolyan.
- Muszáj, ha azt akarod, hogy elkapják.- szorítja meg a kezemet.- Engeded, hogy elérje a célját. Nem mész sehova az egyetemen kívül, mindig itthon vagy, fiatal vagy, ne enged, hogy uralkodjon rajtad, nem vagytok együtt.- igaza van , de nem tudom, hogy Alan mennyire képes messzire menni, betört a lakásba, talán még mást is csinálna, de ha újra elkezdtek szociálisan élni, akkor felhergelem és lesz rá esély, hogy hibázzon, és szépen a sitten végezze.
- Igazad van.- mosolygok rá.- És mi a terved?
- Páran beülnénk valami bárba.- rántja meg a vállát. - Harry? Nem keresett?- kérdezi halkan.
- Dehogy! Kibékült a barátnőjével, aki megcsalta, és ő megis képes vele lenni, tiszta gáz.- mondom felháborodva.
- Úgy hangzik, mintha féltékeny lennél.- vonja fel a szemöldökét.
-  Csak szex volt, senmi több.- forgatom meg a szemeim.

  Segített amikor szükségem volt valakire, mellettem volt és vigyázott rám, mindig bele bizsergek amikor az érintésére gondolok, és hogy milyen gyengéd volt velem azon az estén.
- Enid!- csíp a karomban Tes, mire felszisszenek. - Nem tudom hol kalandozol, de meg se hallod, amit mondok!  Kezdj készülni, hamarosan indulunk!- áll fel az ágyamról.

Társaság nem az én stílusom, nagy részüket az egyetemről ismerem, de nem igazán barátkoztam velük, túl veszélyesen élnek szerintem.

- Hogy megy az egyetem Enid?- kérdezi az előttem ülő fekete hajú srác, helyes az arca, borosta öleli át az állát, és a kék szemei pedig világítanak, ahogy rám néz.
- Mehetne jobban is.- kuncogok fel, a nevét viszont elfelejtettem, kínosnak érezném megkérdezni.- Nagyon szépek a tetkóid.- nézem a karját.
- Megnézed őket?- néz rám egy férfias mosollyal.
- Persze.- harapok alsó ajkamba, mellettem lévő lánnyal helyet cserél, majd elmeséli, hogy mi miért van rajta, és hogy mit jelentenek, igazán szimpatikusnak tűnik.
- Mi lenne, ha másik helyre mennék? Kezdenek elfogyni itt az emberek.- szólal fel valaki. Mindenki támogatja az ötletet, de nekem nem igazán van kedvem, ami az arcomról leolvasható.
- Gyere, jó lesz.- böki meg az oldalamat a srác.
- Nincs más választásom.- nevetek fel, majd felkapom a cuccaim és a többiek után megyünk.
- Te milyen szakon vagy?- teszem zsebre kezeimet a hideg idő miatt.
- Nem járok egyetemre, kirúgtak.- húzza el a száját.
- M-Miért?- nézek rá nagy szemekkel, nem nagyon szoktak senkit eltanácsolni.
- Legyen annyi elég, hogy rossz fiú voltam.
- Hm, akkor egy rossz fiúval lógok együtt.- nézek rá mosolyogva.
- Ja, mondhatni.- rántja meg a vállát.
- És akkor mivel foglalkozol?- érdeklődök tovább.
- Autó-motorversenyeken veszek részt.- waow, ez elégge szexi.- Nagyon jó pénz van benne, de csak akkor ha jól is csinálod.- hangában érezhető a lazaság.
- De ez illegális gondolom, nem veszélyes?
- Ha fasza vagy, akkor nem veszélyes, nem könnyű bekerülni a versenybe, de nagyon élvezetes, első 3 befutó kap egy vastag összeget. Teresa  nagyon régen volt és élvezte, igaz, azóta már minden megváltozott, egyszer gyere el, meglátod, hogy nem olyan para.- meg se gondoltam, hogy Tes ilyen emberekkel lóg.
- Egyszer elmegyek.- nézek kék szemeibe.
- Ígered?- mosolyog rám.
- Ígérem.- nyújtom a kisujjamat, amibe bele akasztja a sajátját, ezzel megerősítve az ígeretet. Telefonom hangja választ el tőle, SMS-em érkezet privát számról.

Nincs hívóazonosító: Ha barmi rosszar teszel, valaki másnak is rossz lesz..

Idegesen teszem el a készülékemet, Teresának igaza volt, Alan továbbra is követ.
- Megérkeztünk, fizetem a jegyed.- nyújtja felém a karját a motoros srác, amibe bele is karolok.
- Köszönöm.- teszik kezemre a zöld VIP szalagot. Felsétálunk a fekete üvegezett lépcsőn, ami a VIP helyre vezet. Többiek már helyet is foglaltak egy asztalnál.
- Rendeltem neked egy koktélt.- kiabálja fülemben Tes, hogy halljam a hangos zenétől.
- Aranyos vagy!- mosolygok rá.- Hogy hívják a mellettem ülő srácot?- Teresa oda néz, majd a fejét jobbra-balra rázva jelzi, hogy nem tudja. Mellette lévő csajnak mond valamit, majd újra hozzám fordul.
- Trev, nem nagyon ismerem, de nagyon helyes.- vigyorog rám perverzen, közben a szemöldökét húzogatja fel-le.
- Lenne kedved táncolni?- néz rám kék szemeivel.
- Persze, csak elmegyek a mosdóba.- táskámat megfogva indultam a női mosdó felé, belöktem az ajtót, pár lány várta a sorát. Megnyitottam a hideg vizet, hogy az izzadt tenyeremet leöblítsem.

Nem igazán érzem jól magam, jobb lenne otthon az ágyamban feküdni, valami klassz filmet nézni. Sóhajtottam egy nagyot, megtörlöm a kezemet, majd telefonomat elővéve indulok vissza. 00:20 óra, lassan menni fogok haza szerintem.

- Enid?- egy mély férfi hang szólal fel mögöttem, megfordulva meglátom sötét, fürtös haját, zölden ragyogó szemeit. Szívem hevesen dobogni kezd, még mindig hatással van rám.
- Harry.- nézek rá mosolyogva.
- Jó újra látni.- puszilja meg az arcomat. Sötét farmert  és egy bordó inget visel, ami a testéhez tapad, annyira helyes, ahogy végig néztem beleharaptam alsó ajkamba.
- Nem jössz oda hozzánk? Keith örülne neked.- néz rám egy csábító mosollyal, annyira szexi, hogy ennyitől elindulnak bennem a hormonok.
- Nem hiszem, hogy jó ötlet.- zavaromban a hajamat igazgatom.
- Nem lesz gáz, csak beköszönsz neki, nagyon hiányol.- kuncog fel, majd karját átlendíti a vállamon és húzni kezd egy nagy társaság felé. Legeslőnek Craig szúr szemet, mellette pedig Sally, szóval jól érzi magát velük. Testem teljesen megfeszül, ahogy számomra kellemetlen emberek is jelen vannak.
- Szülinapja van.- súgja fülembe Harry.- Keith, nézd kit találtam neked!- kiabálja fel Harry, mire a srác felénk pillant, szemei csillognak arcán pedig hatalmas vigyor terül szét.
- Enid!- kerüli ki a többieket, majd szorosan az ölelésébe von.- Úristen, gyönyörű vagy.- vállamnál fogva tol el, hogy jobban megnézzen.
- Boldog születésnapot!- adok puszit az arcára.- Meghívlak egy italra, mit szeretsz?- mondom a fülébe, hogy a hangos zenétől hallja a hangom.
- Én mindent szeretek!- nevet fel, újra szorosan magához ölel.- Alant elkapták?- el is felejtettem, hogy azon a napon nem hívtam fel.
- Van ellene bizonyíték?- csatlakozik a beszélgetéshez Harry.
- Ez bonyolult.- intem le őket.
- Koccints velem a születésnapomra. Örülök, hogy látlak. Figyelj, nincs tiszta pohár, igyál az üvegből!- adja kezembe a pezsgős üveget.
- Oda adom neki az én poharam.- nyomja kezembe Harry, enyémből pedig kiveszi az üveget.
- Szülinaposra!- koccintjuk össze a poharat, a pezsgő édes íze gördül le a torkomon.

Harry ajkain végig folyik az édeskés alkohol, lefolyik a nyakán, végig a sötét ingen. Felkuncogok a látványon, ahogy leitta magát.
- Adok zsepit.- nevetve veszek ki a táskámból egy darabot, majd próbálom letörölni róla.
- Enid!?- egy dühös férfi hang szólal fel mellettünk, ahogy mind a ketten oda nézünk, Harry teste megfeszül a tenyerem alatt.

___________
Javítva

🖋
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok!

Nagyon szépén köszönöm a csillagokat, iszonyatosan jól esnek! 🥰😇

• A történet mostantól kezd majd igazán pörögni, lesz minden a következő részekbe, már a 29. Fejezet is megírtam, szóval minnél hamarabb hozom, ha van rá érdeklődés!

• Ne felejtsetek nyomot hagyni magatok után, ha tetszett, nagyon jó lesne.

Millió puszi, Enchiles!

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now