•48•

2.7K 91 11
                                    


3 nap telt el, Harry pedig nem keresett, ami meglep, mert azt hittem, hogy a bocsánatomért fog esedezni, de úgy látszik, hogy engem tart hibásnak.

Már elkezdtem a próbaidőmet, Ana segít betanítani, minden fontos dolgot felír nekem, és megmutatja, hogyan kell csinálnom a dolgokat. Nagyon kedves lány, kár, hogy csak most ismertem meg, mert nagyon jól megértjük a másikat.

- Iszom egy kávét.- mosolygok rá, ő pedig csak bólint.
- Na milyen a munkás élet?- kuncog fel Keith.
- Eddig még laza, de érzem, hogyha Ana elmegy lesz mit csinálnom.- húzom el a számat.- Csinálsz nekem légyszi egy kávét?
- Természetesen. Beszélni akartam volna veled, van egy kis baj.- fújja ki a levegőt hangosan.- következő héten kéne kezdeni, mert úgy tűnik, hogy Ana már nem lesz.- néz rám sajnálkozóan.
- Nekem nem baj, szerintem a legfontosabb dolgokat a héten megtanulom, a többi pedig idővel menni fog.- mosolygok rá.
- Örülök, hogy így gondolod.
- Kávét kérnék.- szólal fel mellőlem a jól ismert, rekedtes férdi hang.
- Megyek az irodába.- állok fel a székről, de Harry visszatart.
- Miattad jöttem ide, beszéljük meg a dolgot.- néz rám komolyan.
- Beszéljünk akkor.- fordítom felé a fejem. Már nem is haragszom rá, már nagyon vártam, hogy felkeressen.
- Sajnálom, ami történt.- túr bele a göndör hajába. - Nem értettem meg, hogy ez milyen érzés számodra. Pár nap alatt gondolkoztam, belátom, hogy nem volt igazam.
- Örülök, hogy így gondolod Harry, lehet én se kezeltem jól a szituációt, de a féltékenység elvette az eszemet. - kuncogok fel.
- Mi lenne, ha visszaköltöznél.- fogja meg a kezemet.
- Szerintem ez nem jó ötlet. elhamarkodtuk ezt az egészet, nem adtunk teret, hogy megismerjük egymást, egyből a közepébe csaptunk.- Harry arca eltorzul, nem tetszik, amit mondok.
- Ezek már megtörténtek, így alakult. És ki fog megvédeni, ha felbukkan Stone?- néz rám dühösen.
-  Pont ezt nem akarom! Külső tényezők miatt együtt élni! Biztonságban vagyok, Teresánál.
-  Figyelj Enid.-fogja meg a kezemet.- Nem tudom, hogy fejezzem ki magam, de szükségem van rád. Sose éreztem még ilyet, magamnak is nehéz beismerni, de szerelmes vagyok beléd.- rémült arccal néz rám, ahogy kimondta az utolsó mondatot. Szívem hevesen ver, újra és újra a szerelmes szó jár az agyamba, Harry Styles szerelmet vallott nekem. Legszívesebben a nyakába ugranék és csókolgatnám.
- Mondj valamit!- érinti meg az arcom.
- Én-én is ezt érzem irántad.- nevetek fel zavartan, még bele is pirulok.
- Annyira hiányzol!- dönti nekem a homlokát.- Gyere vissza hozzám.- ad egy puszit a puha ajkaimra.
- Lassítsunk szerintem, sokkal jobban fogjuk értékelni a másikat, ha nem ugrunk bele a közepébe.
- Már a közepében vagyunk, nem mindegy?!- hangja idegesen csengett, nem tetszett neki a helyzet.
- Épp ez a baj, sok a veszekedés köztünk, nem tudjuk megismerni a másikat, kérlek! Hidd el, sokkal jobb lesz, mint eddig.- szemeim könyörögve néznek rá.
- Oké!- fújja ki hangosan a levegőt, arcáról leolvasható az elégedetlenség, remélem megért, mert biztos vagyok benne, hogy amiatt nem jó a kapcsolatunk, mert a közepétől kezdtünk, szinte nem is ismerjük egymást.
- Köszönöm!.- adok a szájára egy csókot.
- Este érted megyek, elviszlek randizni. Mit szólsz?- arcomról egy kósza hajszállat seper el.
- Rendben van!- harapok az alsó ajkamba. Soha nem voltam ilyen boldog, mint most.

Mai napom csodásan telt, mindig is tudtam, hogy erős érzelmeim vannak Harry iránt. Nem tudom mikor alakult ki, és hogy, de sose éreztem ilyet egyetlen fiú iránt se. Mindig a gondolatomban van, legszívesebben minden cuccomat felkapva költöznék hozzá, de tudom, hogy az csak rontana a helyzetünkön.

- Kész vagyok!- fordultam Teresa felé.
- Atya világ!- barátnőm végigmér, szája pedig tátva marad.- Gyönyörű vagy!- fordít meg, hogy hátulról is megnézzen.
- Nem túl sok?- nézek végig magamon.
- Ezt a ruhát rád öntötték.- mér végig újra és újra.- Keresek valami ékszert!

Fekete Midli ruha takarta a testemet, ami a térdem fölé ért pár centiméterrel, elől enyhén felfele hasított. Szabása feszes, de egyben rugalmas is, nagyon szépen kiemelte az alakomat, pont ott, ahol kellett. Mellkas résznél fehér szín asszimetrikusan van bevarrva, ami feldobja a ruha kinézetét. Vékony pántja van, ami állítható, így szerencsére a Push Up melltartóhoz tudtam igazítani.

Mindent megteszek, hogy Harry-nek megfeleljek, azt akarom, hogy mindig én legyek a gondolataiban. Sose néztem ki ilyen jól, mint most. Hajamat kivasaltam, sminkem visszafogott, de annál szebb. Szemhélyamra barna árnyalatokat kentem fel, számra pedig vörös rúzst tettem.

- Ezeket vedd fel.- hozza az ékszereket Tes, nagyon lelkes, hogy este randira megyek, mintha a lánya lennék, aki elsőnek randizik egy sráccal.- Mivel a hátadon arany a cipzár, ezért ilyen bizsukat hoztam.

Hosszú aranyozott füllbevalót teszek fel, és hasonló karkötőt a csuklómra. Lábamon pedig egy fekete platformos magas sarkú van. Bokacsat erősen a talpamon tartja az elegáns cipőt, mivel a sarok kb 10 centiméter lehet, ha nem több, a lábfejemnél pedig szintén egy fekete pánt tartja. Szerencsére a napokban csináltattam lábápolást, így a sötétvörös körömlakk jól mutat.

- Ezt a ruhát még évekkel ezelőtt kaptam, valami ünnepre, de nem az én stílusom volt, szóval neked ajándékozom.- ölel meg barátnőm.
- Nagyon köszönöm! Imádom.- vigyorgok el, mert tényleg nagyon jól festek benne.
- Tessék, ezt a táskát vidd!- ad a kezembe egy mini fehér táskát, aminek a pántja aranyszínű láncból van.
- Szerintem mindent kihoztam magamból.- fújom ki a levegőt. Sose izgultam ennyire, hiába, hogy már szoros a kapcsolatunk Harry-vel, ez mégis más, a pillangók a hasamba erőteljesebben repkednek, míg a szívem hevesen kalapál, ha a fiú nevére gondolok.
- Itt van.- tol kifele a szobából Teresa.

Izgatottan nyitottam ki az ajtót, enyhén a kezem is remegett. Amikor kimentem a házból, Harry a fekete Mercedes telepjárója oldalán várt, amikor megpillantott szóhoz se jutott. Reakciója hasonló volt a Teresáéhoz.

- Nem jutok szóhoz!- kezemnél fogva megpördít.- Mindig is tudtam, hogy én vagyok a legszerencsésebb férfi a világon, legszebb lány az enyém, csakis az enyém!- érzelmes csókot ad.

Ajkait lassan mozgatja, az se érdekli, hogy elkenődik a rúzsom. Igazi szerelmes csók, nyelve az enyémet keresi, amit hamar megtalál, épp hogy csak megérinti az enyémet, majd mielőtt elválik a számtól, alsó ajkamat érzékien megharapja. Ez volt életünk második olyan csókja, amibe benne volt a szenvedély és az érzelem, sose felejtem el, hogy elsőnek a tengerparton csókolt így, amikor elváltak útjaink.

Sose gondoltam, hogy ő lesz az a srác, aki megmutatja nekem a szerelmet. Nem tudtam, hogy lehet ilyet érezni. Azt hittem, hogy amit Alan-tól kapok, annál többet senki nem adhat, de hatalmasat tévedtem, csak többet kapok. Életem első és remélem utolsó szerelme ő lesz, mostmár magamnak is bevallom, amit eddig még nem ismertem be, Szerelmes vagyok egy férfiba, aki Harry Styles.

___________
Javítva

⛔️

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

Köszönöm az előző részhez kapott csillagokat! ✨⭐️

• Megérkeztünk az új részhez. Ez a rész kicsit lazább.

• De sajnos ez nem sokáig marad így Enid életében, vajon mi fog történni vele?! 🤔

• Hagyjatok magatok után nyomot, hogy tudjam tetszett ez a rész is!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

Lie Baby •befejezett•Where stories live. Discover now