(2)

2.6K 255 924
                                    

Bu kitabıma hala biyolojik olarak alışamadım yazamıyorum hızlıca wldşşwf ama şimdiden bağlandım hayal etmesi bile çok zevkli AŞIK OLDUM SANIRM.

Neyse geç oldu biliyor ve özürler diliyorum.

İnş berbat etmeden yazmışmdır amin.

💠

Saatler ilerlemiş hava kararmış herkes kişisel işlerini halledip yerleşmişti ve şuan ilk kattaki büyük yemek masasında dört genç sessizlik içinde pizza yiyordu. Sonuçta ne kadar zengin olunursa olunsun pizza tüm ekonomi grubundakilere hitap ederdi özellikle de gençlere. Niall'a ise hepsinden daha çok hitap ederdi.

Ortamın bu garip sessizliği diğer üçü için biraz can sıkıcı gelmeye başlasa da Louis çok memnundu. Kimse konuşmazsa o da kafasını dinlerdi.

Bu kafa dinleme memnuniyetiyle elindeki çatalla tabağına koyduğu pizzanın zeytinlerini ayıklayıp peçeteye koydu sonra da peçeteyi sarıp tabağın kenarına bıraktı. Evet zeytinden nefret ediyordu.

Harry ise onun aksine zeytine bayıldığından dolayı iyiki Louis'nin yaptığı bu katliamı görmemişti. Ama kendileri zaten şuan sakince ve büyük bir heyecan karışımı utançla yemek yiyordu. Zavallı cidden hayati bir aksiyon yaşıyor. Karşısında oturan çocuk, Harry rahatsız olduğunu belli ettiği halde ona bakınıp duruyordu çünkü.

O çocuk ise Zayn Malik oluyor. Az önce gevşekçe kavradığı oval mor bardaktaki koladan koca bir yudum almış sonra masadakileri çekinme gereği hissetmeden tek tek göz süzgecinden geçirmişti.

Çaprazındaki beyaz kapüşonlu ve sarı eşofman giyen kızgın bakışlı çocuğu, karşısındaki pembe pantolonlu ve gamzeli bonus kafayı ve şu yanındaki kot pantolonun üstüne The Beatles baskılı tişört giyen mavi gözleri ve sarı boyası geçmeye başlayan aslında kumral saçlı neşeli oğlanı. Evet Zayn acele etmeden hepsini teker teker izlemişti. İnsanları inceleyip analizler ve yorumlar yapmayı seviyordu alışkanlıktı işte.

Mesela kıvırcık saçlı olan bir gucci mankeni gibi giyiniyordu ve sevimliydi, kısa olan nedense yemek yerken bile sinirli görünüyordu. Yanındaki arkadaşın pizza sevdiği kesindi. Kendisi ise elbette en harika olandı.

"Neden susuyoruz?"

Zayn tekrar bardağını eline alıp ona dünyanın en büyük kötülüğünü yapmış gibi bakan Louis'e göz kırptı. İnsanların ona sinirlenmesine bayılıyordu. Louis ise sinirlendirilmekten nefret ederdi şuan gözü seğirmeye başlamıştı bile. Birdenbire kalkıp bu esmer çocuğu dövebilirdi.

"Karnımın memnuniyetiyle meşgulüm aslında ama madem ısrar ediyorsun. Şu birlikte yaşama kuralları hakkında konuşalım."

Niall konuşup masanın ortasındaki başka bir pizza kutusunu açtı ve içinden bir dilim alırken tek tek herkese göz attı. Birisinin bir cevap vermesini bekliyordu sanırım. Ama yeşil gözlü oğlanın girişken olmadığı kesindi üstelik şu karşısındaki diğer çocuk sanki küfür etmiş gibi ona bakıyordu. O da konuşmayı bildiğine az önce emin olduğu esmer oğlana dönüp pizzasını ısırdı.

Zayn ise zaten kutsal ağzını açıp konuşmak için kendisine bakılmasını bekliyordu. O konuşurken muhatabı ona bakacak Zayn ise arada havalı bakışlar atacaktı sadece. Malik konuşma prosedürü böyleydi. Bu prosedürü o hazırlamıştı evet.

"O zaman birinci kural, yemek ve bulaşık sırası olacak. İkinci kural izinsiz misafir almak yasak. Üçüncü kural gürültü yapmak yasak. Dördüncü kural kız veya erkek izinsiz yatıya çağırmak yasak. Beşinci kural ev birlikte temizlenecek. Altıncı-"

Tea and Coffee /Larry Stylinson Where stories live. Discover now