^30^

168 15 5
                                    

Μπαίνω γρήγορα στο δωμάτιο που μοιράζομαι με την Μαριλένα και ανοίγω την ντουλάπα, ώστε να αποφασίσω τι θα βάλω στην βόλτα. Καθώς ψάχνω ρούχα, μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια της Μαριλένας, η οποία υποστηρίζει πως δεν περνάω σχεδόν καθόλου χρόνο μαζί τους και τους παραμελώ για να κάνω τον Γιώργο να ζηλέψει. Από την μια πλευρά, σκέφτομαι πως ο Στέφανος είναι ένας άνθρωπος που μου έχει σταθεί σε όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μου και αξίζει να περάσω κάποιο χρόνο μαζί του για να τον γνωρίσω καλύτερα, αλλά από την άλλη, θέλω να περάσω χρόνο με όλη την παρέα. Ακόμα και αν στην παρέα αυτή, ανήκει και ο Γιώργος. Δεν θέλω να τους στεναχωρώ, αλλά και ούτε να τους παραμελώ εξαιτίας του.Ο Γιώργος ήταν, είναι και θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, το οποίο με βοήθησε αρκετά,μου έμαθε πράγματα και με έκανε να νιώσω όπως κανείς άλλος. Αυτό δεν αναιρεί το στοίχημα όμως, το οποίο με πλήγωσε. Μετά από λίγα λεπτά, αποφασίζω πως θα ήταν καλύτερα να μείνω στο σπίτι με τα παιδιά και τον Στέφανο και να περάσουμε λίγο χρόνο όλοι μαζί. Ελπίζω ο Στέφανος να μην με παρεξηγήσει, καθώς γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και πράττω. Κλείνω την ντουλάπα προσεχτικά και κατεβαίνω κάτω στο σαλόνι, που είναι μαζεμένοι όλοι έκτος από τον Γιώργο και τον Άρη. Ακόμα συνεχίζουν να καπνίζουν και να λογομαχούν; Τι συμβαίνει; Μόλις με βλέπουν να κατεβαίνω τα σκαλιά,με κοιτάνε απορημένοι και τους χαμογελάω.

<< Νεφέλη, έτσι θα βγεις έξω; >> με ρωτάει η Μαριλένα διστακτικά

<< Δεν θα βγω.>> της απαντάω και στρέφω το βλέμμα μου στον Στέφανο, ο οποίος με κοιτάει ήδη με ένα βλέμμα απορίας.

<< Τι εννοείς; Πριν λίγο έλεγες πως θα βγεις,...>> πάει να πει, αλλά την διακόπτω. Καλύτερα όλη η παρέα μαζί, παρά ξεχωριστά ο καθένας.

<< Θα μείνω μέσα. Αποφάσισα πως θα ήταν καλύτερο να μείνω μέσα για να σας κάνω παρέα, μιας και οι προτάσεις που ακούστηκαν από τον Άρη ήταν αρκετά δελεαστικές. Στέφανε, αλήθεια συγγνώμη που στο ακυρώνω τελευταία στιγμή, αλλά πραγματικά θέλω να περνάω χρόνο με όλους σας και όχι με τον καθένα ξεχωριστά. Θα σου πρότεινα να μείνεις μαζί μας, αλλά λογικά θα σου χάλασα την διάθεση.>> του λέω

<< Νεφέλη, δεν υπάρχει πρόβλημα αλήθεια. Πήρες μια απόφαση και θα την σεβαστώ. Οπότε θα μείνω και εγώ μαζί σας.>> λέει χαμογελώντας

<< Υπέροχα. Όλα κανονίστηκαν. Νεφέλη, μπορείς να πας να φωνάξεις τα αγόρια από τον κήπο; Εδώ και μισή ώρα είναι έξω και θα έχουν παγώσει. Επίσης ενημέρωσε τους πως θα μείνεις για να αποφασίσουμε και για την ταινία. Γιάννη, έλα μαζί μου στην κουζίνα.>> προτείνει η Μαριλένα και φωνάζει στον Γιάννη να την ακολουθήσει στη κουζίνα, όπου μετά από κάποια λεπτά τους ακολουθεί και ο Στέφανος.

Loved such as fearedWhere stories live. Discover now